easier_to_fly 05.06.05, 17:17 Znacie jakieś [raczej polskie] strony, na których można kupić jakieś ładne, duże, oryginalne torby? Nie chodzi mi o eleganckie torebki. Czekam na Wasze propozycje Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: TORBY ONLINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 08:33 wylęgarnia fajna, tylko czemu większość SPRZEDANA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: TORBY ONLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:48 Mi się zawsze podoba któras z torebek z serii wystawianej przez tę allegrowiczkę www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3014397 Nie miałam okazji jeszcze nic kupic więc nic na temat kontaktu i jakosci nie mogę powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka21 Re: TORBY ONLINE 06.06.05, 08:51 trendybags.com.pl/ super torebki, super kontakt, kupowalam i sie nie zawiodlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 TORBY ONLINE 06.06.05, 10:26 Witam, słyszała, że juz niebawem ruszy strona fimy JORD. To taka w zasadzie mała firemka produkująca:) jedne tylko egzemplarze torebek. Unikatowe wzory. Cena... od 150/160zł, ale bardzo fajne, oryginalne torebki. Maja koraliki:) Pozdrawiam i dam znac jak dowiem sie czegos bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś