Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RENI JUSIS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:51
    jak podoba Wam sie jej styl? ale podkreślam,że chodzi mi o aktualny image,a
    nie o ten styl "szalonej nastolatki" sprzed 7 lat.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skorpion fot parę dla przykładu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:05
        www.wwf.pl/detox/img_detox/wwf071.jpg
        galaktyka.bizz.pl/data/media/71/jusis.jpg
        www.teges.pl/images/_art/reni1.jpg
        galaktyka.bizz.pl/data/media/83/1.jpg
        • b_bb Re: fot parę dla przykładu 07.06.05, 17:22
          Nic nadzwyczajnego. Reni podobała mi się w afro- wyglądała wtedy świetnie i
          szkoda, że zrezygnowała z tego stylu.
      • n_nicky Re: RENI JUSIS 07.06.05, 17:16
        To zależy.Czasem ubiera się bardzo fajnie,a czasem bardzo tandetnie.Gdybym miała
        okreslić ją jakimś słowem,to chyba "trendy"(jazzy?).Wydaje mi się,że bardziej
        niż strojem zwraca na siebie uwagę swoim zachowaniem,charakterem.Podobno jest
        wyjątkowo kapryśna,gwiazdorska i niesympatyczna.Ale nawet pomimo tego-jak dla
        mnie jest jedyną polską wokalistką nadającą się na "Zachód".Bo pod względem
        muzyki żadna piosenkarka w Polsce jej nie dorównuje,zresztą mówi się,że Reni
        jest zbyt ambitna jak na zacofany polski rynek muzyczny.Ale pytanie dotyczy
        stylu-więc jak na początku postu;)
      • Gość: Anonima Interneta Re: RENI JUSIS IP: 80.55.5.* 07.06.05, 17:37
        podobno jest zlosliwa i nieprzyjemna wywyszsza sie i wogle nieszanuje nikogo
        poza soba i swoja 'paczka' ... tak tylko slyszalam, nie che rozglaszac pltek ...
      • vanilla4 Re: RENI JUSIS 07.06.05, 17:55
        Podoba mi się to co tworzy i jak się ubiera. Babka z fantazją. Ma swój styl
      • Gość: nadinka Re: RENI JUSIS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.06.05, 18:18
        wg mnie to przede wszystkim za chuda.
        a styl - czasami podoba mi sie jak jest ubrana, przewaznie jednak nie.
        jak ktos wyzej napisal wyjatkow trendy. kojarzy mi sie z Joanna Horodynska. brak
        wlasnego stylu, czegos co wyroznia z tlumu. po prostu super modna, ale
        pozbawiona indywidualizmu.
        • Gość: prostytutka Re: RENI JUSIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:09
          widzialam ja ostatnio na imprezie, ma jakis wyjatkowo kiepski okres chyba (moze
          wieczor?). ze dwa lata temu w afro wygladala calkiem calkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka