daisy81 07.06.05, 22:17 golf i wyciągnięty kołnierzyk z koszuli! czy lubicie tak nosic i czy wogole tak się ubieracie sie tak? ciekawi mnie to bardzo bo ja tak uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daisy81 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 07.06.05, 22:49 nie nosicie golfów? nie wierze;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 22:51 nosimy golfy, nie jestesmy w stanie sobie wyobrazic tego kolnierzyka wyciagnietego na golf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy81 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 07.06.05, 22:56 a Ty odpowiadasz za ogół? rusz trochę główką to sobie wyobrazisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 23:08 Gość portalu: daisy81 napisał(a): > a Ty odpowiadasz za ogół? rusz trochę główką to sobie wyobrazisz:) odpowiadam na to: > nie nosicie golfów? nie wierze;) czyli prawidlowo uzylam pluralis modestiae Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.05, 23:04 to zalezy na jaki golf - nie moze byc cienki, bo wtedy widac/przeswituje zapiecie koszuli, wszystkie guziki, a tego nie lubie. Na grubszy tez sporadycznie, bo lubie wysokie golfy (mam dluga szyje), a na takie nijak sie nie da ladnie kolnierzyka wyciagnac. Ale wypowiadam sie tylko za siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympalek Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: 194.88.12.* 07.06.05, 23:11 Na takim golfie mi najbardziej podoba sie mocno skontrastowany kolorystycznie, duzy wisiorek, na dlugim lancuszku. Jako jedyna ozdoba szyji ;). Przy krotkim lub mocno wywinietym materiale golfa, wyciagniety rozpiety duzy kolnierzyk moze wygladac ciekawie. Ale przy wysokim to juz dawaloby dosc groteskowy efekt - M. Mansonowi by sie pewnie spodobal ;). Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 23:12 u kogos lubie, ale sama w zyciu bym nie zalozyla, bo juz w samym golfie mam wrzenie, ze zaraz sie udusze smiertelnie, a jakby do tego jeszcze doszedl kolnierzyk, to juz pewnoscia sama autosugestia by mnie zabila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funghettino Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.pool82190.interbusiness.it 07.06.05, 23:52 nie znosze golfow, bo mnie gryza zawsze bez znaczenia z jakiego materialu sa wiec ja nie nosze. ale kolnierzyk zawsze wyciagam jak zakladam cos na koszule, czasmi z postawionym kolnierzem latam jak elvis :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka007 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 08.06.05, 04:13 bardzo lubie i nosze taka kombinacje. Naprawde wyglada to extra. trzeba tylko dobrze dobrac golf i koszule. a wogole najlepiej wyglada koszula z dlugim a golf z ktotkim rekawem. Odpowiedz Link Zgłoś