Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

golf i wyciągnięty kołnierzyk

07.06.05, 22:17
    golf i wyciągnięty kołnierzyk z koszuli! czy lubicie tak nosic i czy wogole
    tak się ubieracie sie tak? ciekawi mnie to bardzo bo ja tak uwielbiam:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: daisy81 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 07.06.05, 22:49
        nie nosicie golfów? nie wierze;)
        • zettrzy Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 22:51
          nosimy golfy, nie jestesmy w stanie sobie wyobrazic tego kolnierzyka
          wyciagnietego na golf
          • Gość: daisy81 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 07.06.05, 22:56
            a Ty odpowiadasz za ogół? rusz trochę główką to sobie wyobrazisz:)
            • zettrzy Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 23:08
              Gość portalu: daisy81 napisał(a):

> a Ty odpowiadasz za ogół? rusz trochę główką to sobie wyobrazisz:)

odpowiadam na to:

> nie nosicie golfów? nie wierze;)

czyli prawidlowo uzylam pluralis modestiae
      • Gość: g Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.05, 23:04
        to zalezy na jaki golf - nie moze byc cienki, bo wtedy widac/przeswituje
        zapiecie koszuli, wszystkie guziki, a tego nie lubie. Na grubszy tez
        sporadycznie, bo lubie wysokie golfy (mam dluga szyje), a na takie nijak sie
        nie da ladnie kolnierzyka wyciagnac. Ale wypowiadam sie tylko za siebie:)
      • Gość: Rympalek Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: 194.88.12.* 07.06.05, 23:11
        Na takim golfie mi najbardziej podoba sie mocno skontrastowany kolorystycznie,
        duzy wisiorek, na dlugim lancuszku. Jako jedyna ozdoba szyji ;).
        Przy krotkim lub mocno wywinietym materiale golfa, wyciagniety rozpiety duzy
        kolnierzyk moze wygladac ciekawie. Ale przy wysokim to juz dawaloby dosc
        groteskowy efekt - M. Mansonowi by sie pewnie spodobal ;).
      • klarak Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 07.06.05, 23:12
        u kogos lubie, ale sama w zyciu bym nie zalozyla, bo juz w samym golfie mam
        wrzenie, ze zaraz sie udusze smiertelnie, a jakby do tego jeszcze doszedl
        kolnierzyk, to juz pewnoscia sama autosugestia by mnie zabila.
      • Gość: funghettino Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk IP: *.pool82190.interbusiness.it 07.06.05, 23:52
        nie znosze golfow, bo mnie gryza zawsze bez znaczenia z jakiego materialu sa
        wiec ja nie nosze. ale kolnierzyk zawsze wyciagam jak zakladam cos na koszule,
        czasmi z postawionym kolnierzem latam jak elvis :)
        • elka007 Re: golf i wyciągnięty kołnierzyk 08.06.05, 04:13
          bardzo lubie i nosze taka kombinacje. Naprawde wyglada to extra. trzeba tylko
          dobrze dobrac golf i koszule. a wogole najlepiej wyglada koszula z dlugim a
          golf z ktotkim rekawem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka