Gość: panBigos Re: Minispódnice na lato IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.05, 19:29 Ja wybiore taka zeby majtki bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerless Re: Minispódnice na lato IP: *.lodz.mm.pl 12.06.05, 19:33 Ja uważam, że dziewczyna, jeżeli ma ładne nogi, to ładnie wygląda w takiej spódniczce. Ma co eksponować. Ale w/g mnie DIESEL przesadza z cenami. 529zł za spódniczkę? Toż taniej chyba Versace kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Minispódnice na lato IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.05, 20:44 jakbym tylko miala fajna figurke czyli zgrabne długie nogi i seksi tyłeczek to ubrałabym kazda z nich, ale niestety troche mi sie ostatnio przytyło :( RATUNKU!!! podajcie jakies diety i inne sposoby aby schudnac!!!! BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Minispódnice na lato 13.06.05, 11:22 Nie chodzę w takich krótkich miniówach, ale ogólnie te są niezłe: bi.gazeta.pl/im/0/2752/z2752450G.gif bi.gazeta.pl/im/1/2752/z2752451G.gif bi.gazeta.pl/im/1/2752/z2752441G.gif bi.gazeta.pl/im/3/2727/z2727873G.jpg Cholewa ale fajny kolor bluzki: bi.gazeta.pl/im/3/2727/z2727883G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Minispódnice na lato IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 14.06.05, 20:32 trochę drogie a tańsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwLee Re: Minispódnice na lato IP: *.toya.net.pl 14.06.05, 22:17 fasony oraz kolorystyka dla młodycz osób, czyli w zasadzie dla mnei...jednak zle bym sie czuła w takich kolorach, najbardziej do gustu przypadły mi dwie spódniczki: ta ciemno zielona, ze starego dzinsu oraz malowana. jedynie co mi w nicvh neipasuje to cena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idoll Re: Minispódnice na lato IP: *.miechow.com / 82.177.45.* 16.06.05, 11:46 Tylko w mini i latem kobieta wygląda jak kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka:) Re: Minispódnice na lato IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 20:31 Oczywiście ze mozna chodzic w mini, jak ktos ma ladne i zgrabne nogi to z checia zalozy krotka spodniczke!!!Ja bardzo lubie chodzic w mini przede wszystkim w bialych i jeansowych...:)Więc dziewczynki zakladajcie spodniczki i na miasto..!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Minispódnice na lato IP: 80.51.235.* 17.06.05, 14:00 wiecie co macie beznadziejne spudniczki kupilam sobie ostatnio ladniejsza naciongacie tylko kupujoncych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.y.s.z.ka Re: Minispódnice na lato IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:01 Miniówki są fajne, ale co zrobić gdy ktoś ma duże uda i łydki, umięśnione... Wtedy nie wygląda to zbyt dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexxx144 Re: Minispódnice na lato IP: 83.238.67.* 29.06.05, 09:55 Takie spodniczki sa bardzoi modne i fajne, ale po co pokazywac niektore z nim, skoro kosztuja taki majatek:(300 cos, to jest bardzooo duzo za taka spodniczke:) Lepiej sobie uszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimika Re: Minispódnice na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:31 Mini to jest najlepsza rzecz jaką wymyslili ludzie :D rozumiem ze niektórym sie to niepodba bo np grube nogi albo inne kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vesna Re: Minispódnice na lato IP: 80.51.242.* 01.07.05, 11:52 kocham mini spodniczki kupuje od razu jak mi sie jakas podoba mam juz ich chyba z 15 sa wspaniale , kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Minispódnice na lato IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 20:10 Ja mam kilka minióweczek, ale żadna nie podoba mi się na tyle, abym mogła w niej wyjść na miasto. No i trzeba mieć do tego zgrabne nogi, których ja niestety nie posiadam. i co tu zrobić? Pomózcie, bo chciałabym założyć jakąś fajną mini:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina.K Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:57 Uważam że w walizce wakacyjnej powinna się znaleść minispódnica ponieważ zawsze powinno się ładnie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona 14 Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:29 Te wszystkie stroje mi się bardzo podobają tylko że szkoda że czasem nie dajecie jakiegoś małego prezentu do gazetki =( . . . Pomyślcie nad tym . . . Odpowiedz Link Zgłoś
martagiza Re: Minispódnice na lato 07.11.05, 09:57 Myślę,ze prawdziwe mini to wyzwanie dla prawdziwej kobiety poniewaz odkrywa prawie cale nogi.Dla płci meskiej przynajmniej jest na co popatrzec,a kobiety mają się czym pochwalic:) Odpowiedz Link Zgłoś
atomic100 Re: Minispódnice na lato 06.03.06, 13:57 kiedys wstydzilam sie chodzic w mini bo uwazalam ze mam za szczuple nogi ale pewnego dnia pomyslalam-czas na zmiany i nie zaluje tego:) mam zgrabna sylewtke wiec mini dodaje mi tylko sexapilu:) mini jest tylko dla dziewczyn o szczuplej figurze wiec jesli jestes gruba to odpusc sobie noszenie mini bo bedziesz wygladac komicznie hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 terranova 06.03.06, 14:03 chcialam Wam tylko zakomunikowac, ze ta spodnica z artykulu firmy terranova ma naprawde horendalna cene, bo we wloszech to najtandetniejsza marka i ta mini NA PEWNO kosztuje polowe tej ceny! Odpowiedz Link Zgłoś