Gość: ewolandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:31 jak mozna w nich chodzic przeciez wszystko widac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornela Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:29 to fajne kolekcje!sa super,duzo osub wam mowilo,ze sa drogie? pewnie tak.dlatego prosze w imieniu wielu czytelniczek o troszke tansze ciuchy. nieraz trafiaja sie tanie,ale to zadkosc. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Minispódnice na lato IP: *.sympatico.ca 12.06.05, 02:46 A co z twoja ortografia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristy Mini - odpowiedniki tańsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:39 Hej! Ja uważam ze wiele odpowiedników spódniczek mini z artykułu można spokojnie znaleść na aukcjach allegro. Dla potwierdzenia moich słów podrzucam linka www.allegro.pl/show_item.php?item=54438779 Czy nie uważanie tak jak ja? Można sie ubrać modnie i za mniejsza kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Minispódnice na lato IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.06.05, 21:43 Normalnie, tylko 'wypada' miec zgrabne nozki :) Ja nie uznaje spodnic innej dlugosci (za wyjatkiem udawania sie w miejsca, w ktore w mini przyjsc nie przystoi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glizda Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:33 O to chodzi żeby było wszystko widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-d-u-u Re: Minispódnice na lato 10.06.05, 11:16 Całe lata 90-te dziewczyny chodziły w mini. Także zima przy temp. -20C. I wtedy było wszystko ok. Teraz wszystkie jesteście chyba chore. Ciągle wam zimno, ciągle sie wstydzicie swych nóg, maci ciągle jakies kompleksy mówiąc, że spodnie sa wygodniejsze od spódnic. Tylko ciekawe dlaczego w latach 90-tych tego nie odkryłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: Minispódnice na lato 10.06.05, 17:18 Mnie tam nie jest zimno i chodzę w spódnicach też w zimie, ale nie w mini tylko do kolan lub długich. Osobiście jestem zadowolona z tego, że nie wszystkie dziewczyny chodzą w spódnicach. A Ty dlaczego nie? Jak już zobaczysz tę jedną w mini, będziesz wiedział, że to właśnie TA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:52 a nie pomyslisz ze te co chodzily w mini w latach 90 to spowaznialy i nie bede w podobnych spodniczkach chodzic z 15letnia corka??? a co do wygody to spodnie sa o wiele wygodniejsze od spodnic a juz na 100% od mini. sprobuj pobiegac troche w takiej mini w domku a poczujesz dyskomfort. a tak na marginesie to az mi wstyd ze kiedys chodzilam w takich mini bo sie wyglada jak tirowka z bialorusi.swojej corce tez nie pozwalam i ona to rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff W 1967 roku zobaczylem minispodniczke... 11.06.05, 16:25 u cudownyh dziewczat w wieku 16-18 lat i od tego czasu niczego lepszego nie wymyslono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagusia MINI THE BEST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:39 Mini to najwygodniejsza rzecz pod sloncem!Pod warunkiem,ze ma sie co pokazac...Sama nosze z uwielbieniem!I najchetniej teraz widzac te cudenka wyskoczylabym na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MINI THE BEST! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 12:29 Spodnie wygodniejsze, zwłaszcza obcisłe w upały. Lepiej sie przyklejają do nóg. Po ich zdjęciu od razu nogi się same depilują. Poza tym sauna za darmo dla nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: MINI THE BEST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:11 Uwielbiam jue nosić. Są super w letnie upalne dni. Dziwie się tym którzy są do nich negatywnie nastawieni. Teraz jest lato i tzeba pokazywac swoje wdzięki. Ludzie! Przecież po to one są! Jestem z tym! W mojej szafie mam ich chyba z 5! Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Minispódnice na lato 10.06.05, 11:25 super spódnice!!!!!! awłaszcza czarna po prawo na pewno super leży! Tylko żeby biała była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Minispódnice na lato IP: 80.54.200.* 10.06.05, 17:13 To wszystko jest do bani.wszystko jest wiesniackie...............niewiem kto w tym chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
monia70 Re: Minispódnice na lato 10.06.05, 20:56 moja sasiadka kupila sobie ostatnio taka serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2752361.html?x=8 i wcale nie jest za krotka :)ja mam podobna do tej tylko bez plisek serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2752361.html?x=3 :) tylko trzeba miec zgrabne nozki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Minispódnice na lato 11.06.05, 10:05 ja czuje sie juz za stara na takie "kuse"spodniczki..nogi moze nie mam najgorsze..ale wydaje mi sie ,ze to jest taki styl dla 17-18latek...lub dla starszych tez..ale tych w typie laleczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Minispódnice na lato 11.06.05, 10:07 i dodam,ze ja nosze chetnie spodniczki..ale takie troche dluzsze..przed kolana..lub za kolana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Chłopak w mini? IP: 195.149.124.* 11.06.05, 11:06 Przeczytałam Twój komentarz Kingo, i popieram jeśli jesteś chłopakiem fizycznie a czujesz się dziewczyną i ładnie wyglądasz w mini to zakładaj je jak najczęściej. Jako dziewczyna popieram i sama często noszę krótkie spódniczki bo po prostu lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga z łodzi Re: Minispódnice na lato IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 14:02 fajne te spódnice ale drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:08 Mini tłamsi osobowosc. Jak założę taką spodniczkę to myślę o tym jak wyglądam (czy spodniczka się nie przekręciła, czy nie poszło mi oczko w rajstopie, czy nie widac mi pupy :)) a nie o tym kim jestem =( Faceci nie mają takich problemów, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:45 Mówisz jak ktoś, czyja osobowość jest stłamszona przez feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:02 A Ty piszesz jak ktoś, kto nie ma o feminizmie pojęcia. Kazda kobieta jest feministką z tego chociażby względu, ze jest Kobietą :) Myśli jak kobieta i patrzy na świat jak kobieta. I to jest feminizm. PS mam jedną mini - na plażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Minispódnice na lato IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.06.05, 15:51 Mini są ok, ale kicz odpada. Ja nie lubie tych plisowanych i z falbankami łee. Dziewczyny noscie mini!!! Ja nosze, w końcu mam 185 cm i nóżki niczego sobie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nasis Re: Minispódnice na lato 11.06.05, 15:54 chyba jestes chora!!! To co mam chodzic w golfie 3 rozmiary za duzym, i spodniach 2 rozmiary za duze, zeby czasem nie zwrocic na siebie uwagi?? i pamietajmy jeszcze o czapce, ciemnych okularach i szaliku:) niedorzecznosc!!! Ubieram sie jak chce, a facet bez mojej zgody nie ma prawda mnie dotknac!!! gwalt to nie jest odruch bezwarunkowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadaczNarzędzia Powiem więcej - gwałt to nawet nie seks. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:07 Już szybciej akt dominacji. Ale bandzior oczywiście nie jest nawet tego świadomy, aż tak nie wnika w naturę tego, co robi. Za to jest parę rzeczy, o których NIKT nie wie lepiej od bandziorów. Że policja płacze, jaka to jest przeciążona, że prokuratury i sądy są przywalone sprawami, że więzienia przepełnione, że KOLEJKI DO ODSIADKI WCIĄŻ SIĘ WYDŁUŻAJĄ, że skazani brykają sobie na wolności, czasami (oczywiście całkowicie przypadkowo) tam, gdzie mieszkają ich ofiary... A Ty będziesz przypominała bandziorowi(-m), jakie są Twoje prawa i będziesz wytyczała granice - jak daleko wolno mu (im) się posunąć. A potem - różnie to bywa, jak to w życiu... Może kilkadziesiąt szwów TAM; może będzie na podorędziu policjantka, żeby Cię przesłuchać, a może nie; może policjantka będzie odpowiednio przeszkolona, a może nie bedzie (wpisz w google'a hasło "sędzia Klasztorna", jeśli nie wiesz, jak wymiar sprawiedliwości naszego pięknego kraju potrafi organizować przesłuchania ofiar przestępstw seksualnych); może choroba taka czy inna; może wycieczka zagraniczna (aborcja); raczej na pewno lata terapii z wątpliwym skutkiem. I tak dalej. A wszystko to w imię realizacji niezbywalnego prawa do chodzenia z gołą d... Mówiąc wprost - jeśli takie to wszystko dla Ciebie oczywiste i naprawdę myślisz tak jak piszesz, to albo szukasz mocnych wrażeń, albo jesteś głupia jak czajnik. Cóż, szczęścia życzę, ale nie wróżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:47 nasis napisała: > Ubieram sie jak chce, a facet bez mojej zgody nie ma prawda mnie dotknac!!! > gwalt to nie jest odruch bezwarunkowy!!! No, na pewno będzie cie pytał o zgodę. Niech ci się dalaj tak zdaje. Tylko później nie miej pretensji do nikogo poza sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:55 hej, nikt nie ma prawa oskarzac ofiar gwaltu, ze swoim wygladem, sposobem zachowania, dlugoscia spodniczki, spojrzeniem czy czymkolwiek innym sprowokowaly gwalciciela! jak ktos jest zwyrodnialcem, to naprawde dlugosc spodniczki nie jest dla niego wazna - wazne dla niego jest to, ze moze w chory sposob pokazac swoja wladze nad kobieta, wszystko jedno, jak ona wyglada, w jakim jest wieku i jak sie zachowuje. gwalcone bywaja i 80-letnie staruszki, i niemowleta; i dziewczyny skapo ubrane, i zakryte od stop do glow. nie chodzi mi o to, zeby teraz roztaczac atmosfere zagrozenia potencjalnymi gwalcicielami, ale nie zgadzam sie na to, zeby dziewczyny, zastanawiajac sie, jaka zalozyc spodnice, musialy sie kierowac tym, co sobie taki potencjalny gwalcicel pomysli. popieram nasis - facet bez mojej zgody nie ma prawda mnie dotknac! czy chodze nago, czy w czadorze. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Minispódnice na lato 07.08.05, 03:30 Powiedz mu ze nie ma prawa Cie dotknac, gdy sila bedzie zdzieral z Ciebie stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A w spodniach nie widać nic? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:07 i o to chodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: Minispódnice na lato 11.06.05, 17:20 A ja mam krzywe nogi i nie chodzę w mini. Fajnie wam że możecie - szczerze zazdroszczę zgrabnych nóg. Ale to chyba dobrze że zdaję sobie sprawę ze swoich niedoskonałości. Za to uwielbiam rozkloszowane spódnice do kolan, bo łydki mam niczego sobie.. szczupłe, zgrabne, tragedia zaczyna sie od kolan. Więc niech każdy nosi to co lubi i w czym mu dobrze. Ale na lato mini jest super... Kolorowe, falbaniaste, noście dziewczyny, miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: Minispódnice na lato 11.06.05, 20:29 aby załozyc taka spódnicę to trzeba miec ładne i długie nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milly&kinia Re: Minispódnice na lato IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 23:17 Naszym zdaniem to tylko otyłe, zazdrosne i niezadowolone z życia kobiety, które wiedza, ze nie moga sobie pozwolic na taki luksus założenia krótkiej spódniczki, piszą, ze w takiej spodniczce wygląda się jak tirówka z Białorusi. Wystarczy odpowiednie tło by czuc sie dobrze i seksownie w krotkiej spódniczce. Mężczyźni powinni umiec kontrolować swoje żądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh A może to wyobraźnia, a nie zazdrość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:08 Może nie tylko sadła z wiekiem przybyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 00:23 boże to nie są już nawet mini, to gumki od majtek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:30 kto będzie chodził w spódniczce za 391zł.?????????????i to jeszcze mini chyba ich boli.wolę kupić ten kawałek materiału i uszyszyć takich 20 -ciaaaaaaa szok a to jeszcze żadna rewelacja te kiecki kawał szmatki;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Minispódnice na lato IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 10:14 Ostatnio kupiłam w Londynie minispódnicę za 79 funtów. Jak na ich ceny całkiem niedroga Odpowiedz Link Zgłoś
edicius Re: Minispódnice na lato 12.06.05, 11:45 O jezu - znowu się zacznie! Jak laska ma ladne, zgrabne, długie nogi, to spodnica taka wyglada super, niestety większośc nie może się tym pochwalić, tak jak nie moze się pochwalić szczupla talią, ale obowiązkowo kusa bluzeczka, schaby na wierzchu i cellulitis na udach wyraźnie widoczny przy tej mini spódniczce. Że też trzeba gonic za moda wbrew wszystkiemu!? To jest chore. Niektóre panny wyglądają straszno - śmiesznie jak się tak ubiorą - pucołowate koszmarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agooska Re: Minispódnice na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:12 myślisz że jeśli ty jesteś super zgrabna to tylko ty masz prawo chodzić w mini!!!! Ja jestem normalnej budowy i chodzę w mini nie wyglądam wcałe jak "pucułowaty koszmarek" !!!!!!!!!!!!!!!!!! Każda kobieta jest ładna...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Minispódnice na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:10 WŁAŚNIE OTO CHODZI ABY BYŁO WIDAĆ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Minispódnice na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:11 Po to wymyślono aby było coś widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: Minispódnice na lato IP: 80.50.251.* 12.06.05, 13:21 Ja lubie mini, ale takie w pol uda, a nie zaraz za tylek. Wyglada na to, ze teraz taki terend, ze albo zakrywamy tylko tylek, albo zakrywamy kolana. Malo jest ofert posrednich. Odpowiedz Link Zgłoś