Gość: alex Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:01 Wolę czerwone wino, ale piwko też jest ok. Najbardziej lubię desperados i coronę, a z bardziej klasycznych piw - żywca i heinekena. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? 09.06.05, 17:24 w Kanadzie jest spory wybor piw z calego swiata: uwielbiam Sapporo- japonskie, Amsterdam- wbrew nazwy sa to piwa kanadyjskie (browar miesci sie w Toronto) oczywiscie swietne piwa polskie (tak, tak dosc wysoko oceniane tutaj!!!!) ostatnio odkrylam Red Stripe z Jamajki, a takze piwa belgijskie (ponoc najlepsze na swiecie). Amerykanskich i najpopularniejszego piwa kanadyjskiego nie pijam bo to siki. Odpowiedz Link Zgłoś
tom481 Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? 09.06.05, 18:05 Lubię mocne piwa: okocim mocne,dębowe,lech mocne Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek431 Rybnik 09.06.05, 17:55 ja pochodzac z tego miasta nie mogłabym zapomnieć o tutejszym piwie który nazywa sie Rybnik, oprócz tego lubie gingers cynamonowy (nie wiem czy dobrze napisałam)jest popsostu pyszny no i oczywiście TATRA MOCNA POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Rybnik 09.06.05, 19:04 Fakt Tatra to niezłe piqo...Ale mnie w polskich piwach przeszkadz i to bardzo zbytnie nasycenie CO2...Cholery mozna dostać- włąsciwie w zadnych piwach poza polskimi nie ma tyle gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? 09.06.05, 18:24 Żywiec. Only. hehe i kiedys przydarzyla mi sie sytacja z reklamy: "-Dwa żywce prosze" "-Łoooooooot?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larysa Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? IP: *.icpnet.pl 09.06.05, 21:59 dębowe mocne Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? 09.06.05, 22:03 nie pijam piwa, genralnie staram sie unikac wszystkiego co ma babelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Jakie jest Wasze ulubione piwo? IP: 212.160.106.* 10.06.05, 13:57 1. Kilkenny 2. Heineken 3. Żywiec Odpowiedz Link Zgłoś