Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące!

09.06.05, 14:45

Obserwuj wątek
      • b_bb Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 09.06.05, 15:27
        A ktoś Ty, że niby masz tu grono nienawidzących?
      • Gość: m Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: *.saska.krakow.pl 09.06.05, 15:29
        nie przeceniasz sie czsem? na nienawiusc tez sobie trzeba zasluzyc
      • Gość: scarlett Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:30
        moze i chciałabys wzbudzac tu jakies emocje,ale do tego potrzeba albo charyzmy
        albo gigantycznej głupoty-jakiej niewatpliwa szczesliwa posiadaczka jest pani
        paryzanka.
        • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 09.06.05, 15:54
          ===> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24529506
      • Gość: Majka Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: 157.25.9.* 09.06.05, 15:31
        wyluzuj i pozdrów żonę...
        • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 09.06.05, 15:55
          Dziękuję bardzo!

PS
          na razie nic nie kupiłem ekskluzywnego ;-)
          ale ciekawa reklama jest dziś u góry na str forum! ;-)
          jakby co to nie ja :)
      • Gość: pianazludzen Jacykow? :) IP: *.dialin.heagmedianet.de 09.06.05, 15:32
        Tomek to ty?
        • markizza Re: Jacykow? :) 09.06.05, 15:52
          na 100%! Tomek my cie kochamy - tzn. ja wery
          • Gość: Majka Re: Jacykow? :) IP: 157.25.9.* 09.06.05, 15:55
            z tego co pisał fabiani - to ma żonę i nawet jej raz w miesiącu ekskluzywną
            bieliznę kupuje.
            A Jacykow, to chyba ma ale narzeczonego...???
            • Gość: klara Re: Jacykow? :) IP: *.4web.pl 09.06.05, 16:01
              Przecież już ustaliliśmy, że Jacyków to rodzaj sera albo baleronu.
              • Gość: pianazludzen Re: Jacykow? :) IP: *.dialin.heagmedianet.de 09.06.05, 16:09
                w takim razie to na stowe on!! to by sie zgadzalo, nienawidze wlasni baleronu!!
        • fabiani Re: Jacykow? :) 09.06.05, 15:55
          Nie Tomek.
          • Gość: Majka Re: Jacykow? :) IP: 157.25.9.* 09.06.05, 15:57
            Fabiani ale ta bielizna, którą wskazujesz to tania jakaś... ty mówileś że
            ekskluzywna jest warta wydatku, więc za 79 zł - skoro Ty polecasz...
            • fabiani Re: Jacykow? :) 09.06.05, 16:02
              która że niby polecam ?
              • miska_malcova Re: Jacykow? :) 09.06.05, 16:07
                oj chyba przesadzasz z tą popularnością...
                • fabiani Re: Jacykow? :) 09.06.05, 16:11
                  szczerze: bawi mnie to co piszą tutaj poniektóre więc piszę dając wodę do młynu
                  mej zabawy...
                  • b_bb Re: Jacykow? :) 09.06.05, 16:19
                    No, proszę, udzielił się, chłopina, w jednym wątku i myśli, że już sobie
                    zapracował na jakieś uczucia. Nie przeceniaj siebie, przez większość nie
                    zostałeś nawet zauważony, a co dopiro mówić o jakichś emocjach związanych z Tobą.
                  • miska_malcova Re: Jacykow? :) 09.06.05, 16:24
                    nas też bawi fakt, że sie dobrze bawisz :-D
                    • fabiani Miłej zabawy więc ! 09.06.05, 16:39
                      Pozdrawiam i do usłyszenia miłe forumowiczki !
                      • Gość: piana Re: Miłej zabawy więc ! IP: *.dialin.heagmedianet.de 09.06.05, 16:43
                        a ja sie dobrze nie bawie, bo mialam nadzieje ze to jacykow i ze forum zyska
                        tym samym prof. eksperta
                      • Gość: Gina Re: Miłej zabawy więc ! IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.06.05, 17:10
                        "fabiani napisał:
                        Pozdrawiam i do usłyszenia miłe forumowiczki !"

Oooo, to jeszcze coś może ekskluzywnego nam powiesz?
                        Jak żona, znowu zaskoczona, czy jeszcze nie zaskoczyłeś jej?
                        • Gość: baret Re: Miłej zabawy więc ! IP: *.chello.pl 09.06.05, 22:01
                          megaloman z kompleksami - musi przed kims popisywac sie jaki to on kogut nie
                          jest. I na co go stać.
                          A sobie przypadkiem "goldy" na reke lub na szyje (tak by w rozpietej koszuli
                          była dobrze widoczna) nie kupiłeś?
                          Nie wydaje mi sie w dobrym tonie wygadywac publicznie co ja dzis kupilem z jaka
                          metką swojej zonie i za ile.
                          Prostactwo.
      • Gość: Richelieu* Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: *.localdomain / 80.48.249.* 09.06.05, 22:57
        dobra, dobra, każdy może sobie założyć nick jaki chce i bzdecić, że jest tym i
        owym, o którym piszą szmatławce i vipnews
      • Gość: Majka Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: 157.25.9.* 10.06.05, 08:42
        Po tym wczorajszym okrzyku rozpaczy, że cię tutaj nienawidzą, doszłam do
        wniosku, że ty faktycznie potrzebujesz dowartosciowania. Żeby ci tak zaczęli
        współczuć i zaprzeczać, że nie - jesteś super gość, kochający mąż, który raz na
        miesiąc tą ekskluzywną bieliznę....
        Myślę, że na męskich forach zostałeś odrzucony i przybyłeś na to, bo wiadomo
        kobiety, troskliwe, zaopiekują się, pocieszą, beda pod wrażeniem. A jeszcze jak
        błyśniesz - o tej ekskluzynej bieliźnie - to napewno zostaniesz guru...
        Potrzebujesz pomocy, ale specjalisty, widocznie żona nie jest w stanie
        zachwycać się już co miesiąc tą bielizną, a ty nie jesteś w stanie o co tak
        naprawdę chodzi tym kobietom...
        • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 10.06.05, 09:08
          zajrzałem tutaj poraz ostatni. Przeglądałem tę stronę (forum) w innym celu i
          zobaczyłęm że ktoś wychwala firmę LaSenza a że akurat mam taką sytuację w życiu
          i znam się na tego typui garderobie postanowiłęm wypowiedzieć się na ten temat.
          Przedstawiłem swoją opinię i to wszystko. Każdy ma prawo powiedzieć to co
          myśli, kupić to co uważa. Pzrecież moje zdanie co do jakości wcale nie musi być
          wiążące. I powiem wam ze całkowicie nie rozumiem ataku na mnie? Ani razu nie
          powiedizałem nic złego na osoby kt kupują tego typu rzeczy. Nie powiedziałem że
          ważna jest nazwa... gdyby bielizna dobrej jakości nazywała się LaSenza czy
          Intimissimi to bym powiedział że warto ją kupić! A do tego gdyby kosztowała 50
          PLN byłoby na prawdę super. To nie jest kwestia ceny czy metki. Tylko jakości
          materiałów. A że tak się skłąda że za jakośc się płaci więcej... Jedwab Kaszmir
          też jest w cenie, nieprawdaż? Myślałem że dyskusja na temat jakości i wykonania
          będzie bardziej merytoryczna.
          I niepotrzebnie wspomnaiłem o żonie (dałem się wciągnąć) bo nie w głowie mi
          przechwalanki. Żałuję.

Pozdrawiam serdecznie!
          • Gość: Majka Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: 157.25.9.* 10.06.05, 09:25
            Ja to odebrałam, jako przechwalanki i wręcz zmuszanie do przyznania racji, że
            tak ta ekskluzywna jest lepsza. Napisałam ci przecież, że ekskluzywna jest
            lepsza bo jest ekskluzywna, ale ja wolę intimissi z innych względów (króre też
            ci opisałam). A do ciebie to jak grochem o scianę. Z tych pytań zadawanych o
            żonę wywnioskowałam jedno i też ci o tym napisałam, bo szkoda mi jej. Ty
            myslisz że jak jej kupisz coś droższego, to przez cały czas ma skakać z
            radości. Napisałam że nie wierzę że uwielbia jak to ty ją wyręczasz w takich
            zakupach, a ona siedzi w domu i czeka aż jej coś kupisz. Jestem kobietą i wiem,
            że nawet od czasu do czasu to kobiety lubią sobie robić takie przyjemności
            same.
            • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 10.06.05, 10:04
              Witam!
              Wiem że napisałaś że ekskluzywna to ekskluzywna. Zgadzam się. Ale nie odbieraj
              mnie jako "metkowca" bo kompletnie takim nie jestm (dla przykłądu nie kupuje
              rzeczy GAP'a bo to korporacja wyzyskująca - ale to zupełnie z innej beczki).
              Kupuję rzeczy zwracając całkowicie tylko na wygląd i na jakość materiałów a jak
              to się nazywa to mnie nie interseuje! Wymieniłem kilka marek (bielizniarskich)
              żeby inni wiedzieli o czym mowa. Jesli chodzi o Intimissimi moja opinia jest
              taka jak ją wyraziłem a kto chce niech kupuje. Powiedzialem ze materiały są
              sztuczne i już. A nie mam zamiaru przekonywać nikogo! To kwetsia gustów, wyboru
              i zasobności pieniędzy. Moja i mojej zony filozofia jest taka ze lepiej kupic
              jedna dobra niz dwie czy trzy srednie. Jesli chodzi o żonę to lubi jak jej coś
              kupię i nie jest tak że tylko ja robię zakupy bo wyglądałoby to idiotycznie!
              Nie przechwalam się więc o tym nie mówię. DOdam tylko że pracuje nie siedzi w
              domu i nie skacze a tym bardziej nie oczekuję tego!
              • Gość: Majka Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: 157.25.9.* 10.06.05, 10:10
                No to mnie uspokoiłeś, nie mogłeś tak od razu pisać????!!! Nie wiem, nie widzę
                i nie znam ciebie, więc moje rozeznanie na twój temat, niby jak miało wyglądać?
                Dobrze że się wytłumaczyłeś, bo myślałam, że ta twoja żona to
                biedna, "zahukana" i całkowicie zdana na ciebie jest. Uwierz ulżyło mi.
                • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 10.06.05, 10:14
                  A po co te ataki w dodatku ostre ?
                  Nie mógłbym być z taką kobietą! Przepraszam za określenie ale nie cierpię tzw
                  kur domowych co to czekają z obiadkiem na męża!
                  Każdy ma swoje hobby ;-)
                  • Gość: Majka Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące IP: 157.25.9.* 10.06.05, 10:20
                    A czego się spodziewałeś bo tak beznadziejnych wypowiedziach??? Na dodatek sam
                    atakujesz. Kogoś tam nazwałeś od "dzi...ek", czy jakoś tak... Wątpię żebyś znał
                    tę osobę osobiście a twoje stwierdzenie było jednoznaczne i mocno krzywdzące...
                    Z tego sądzę, że sądzisz innych swoją miarą.
                    • fabiani Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 10.06.05, 10:40
                      wiem ze tak nazwałem bo się wczytałem w jej przemądrzałośc i nie wytrzymałem.
                      Prawdą jest że przesadziłem... ale zauważ że ja w sowich wypowiedziach (tę
                      pomijam) nie obrażałem i nie pisałem że ktoś jest taki czy owaki gdyż lubi to
                      czy tamto. Nie oceniam! A ona...
                      Poza tym nie lubię jak ktoś wywyższa się i obraża swój naród, kraj..
                      Przepraszam ale nie znoszę tego i tutaj akurat możesz mieć rację iż oceniam wg
                      swojej kategorii.
      • a-n-d-u-u Re: pozdrawiam forumowiczki tak mnie nienawidzące 10.06.05, 11:19
        A może cos po arabsku?
        Ciągle tylko ten angielski wszędzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka