Gość: czarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:46 Dziewczyny, orientujecie sie moze, gdzie kupic taka machune do robienia fal, ale nie loków i ile takie cóś kosztuje. Patrzyłąm na allegro, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: fale 17.06.05, 20:51 w sklepach z wyposażeniami salonów fryzjerskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: fale 17.06.05, 20:53 W sklepach z drobnym sprzętem gospodarstwa domowego. Cen nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunrise84 Re: fale IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.05, 20:56 Jezeli chodzi ci o taka zwykla karbownice to jezeli to nie jest bardzo pilne moja lezy w szafie od roku nieuzywana, moge ci ja oddac. Tylko bede w domu dopiero za dwa tygodnie, wiec pewnie przesylka troche zajmie, a jestem ze Szczecina. Jak jestes zainteresowana to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: fale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:10 nie, nie o karbownice mi chodzi. Ta maszyna wyglada tak: takie (chyba) trzy "palce" i pomiedzy nie wkłada sie włosy i wychodza fale Odpowiedz Link Zgłoś