Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:45
    Jak wyzej. Czy interesujecie sie moda prosto z wybiegow? Sledzicie pokazy?
    Ja np. moge godzinami gapic sie w Fashion TV:)
    Pokazow jak mam okazje na nich byc to tez zazwyczaj nie omijam:) bylam m.in.
    na pokazie/pokazach Ralpha Lauren, Benettona, Cacharel, Armani, Kenzo.
    Uwielbiam to!
    A'propos Kenzo: ma niezle perfumy, no nie?
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • magdzie.ok Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 15:47
        przyznam szczerze, Fashion TV ma fajne podklady muzyczne...i przyznaje nieraz
        nagrywalam conieco...
        a gustuje raczej w DSQUARED itp. co rzadko, niestety, pokazuja na Ftv
      • Gość: Zielonooka Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:49
        Tez maja fajne pokazy.
      • Gość: Zielonooka Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:51
        Ale to tylko wiem z Fashion TV:)
      • mankencja Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 16:11
        > A'propos Kenzo: ma niezle perfumy, no nie?

też lubię :)
      • mena122 Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 16:15
        Kiedyś byłam na pokazie Lacoste.
      • 18lipcowa Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 16:32
        Większość tych ciuchow z wybiegów to nikt normalny by nie założył nawet na bal
        przebierańców, o ulicy, pracy, imprezie już nie wspomne.
        • umaa Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 17:00
          tu sie z Toba nie zgodze,
          • myszka_333 Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 17:58
            Lubię czasami pooglądać FTV.Najchętniej kolekcje Valentino i C.Kleina.
      • zettrzy Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 19:46
        kiedys chodzilam, bylam nawet wsrod sponsorow takiego pokazu kiedy Nordstrom
        otwieral sklep w naszej okolicy - fajnie bylo, celebracja w stylu bomba traba
        mowy i muzyka fortepianowa do tanca, no i ten pokaz, wg scenariusza "grupa
        niezdarnych mlodziencow usiluje poderwac grupe przepieknych dziewczat ktore
        odpowiadaja latwa, kobieca pogarda", ale troche mi sie znudzilo i teraz, mimo ze
        obok obowiazkowych pokazow kolo Biblioteki Publicznej przechodze do pracy, po
        prostu nie chce mi sie spedzic nawet jednego wieczoru pod pokazowym namiotem

zreszta coraz czesciej mam wrazenie ze ja to juz gdzies kiedys widzialam,
        niechby nawet bylo w kinie na filmie kostiumowym
        • Gość: aishaa Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? IP: *.ciup.fr 20.06.05, 11:18
          bardzo lubilam FTV (teraz nie mam telewizora... Ale moze w czasie wakacji? W
          przerwach miedzy nauka?) - kompletnie odstresowujace, a do tego jeszcze czasami
          mozna bylo cos podpatrzec. No i duzo latwiej bylo mi zachowac nienaganna
          figure :)
      • pianazludzen Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 18.06.05, 19:59
        ja się nawet inyteresuję, jak mam czas:)

z "nowości" podoba mi się Sophia Kokosalaki

Do zapachów kenzo mam jakiś uraz, choć znam tylko flowers i l'eau (takie
        niebieskie kiedys). Oba mi nie podchodzą :)
      • Gość: marika Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:29
        o ile mam czas przeglądam w necie, na pokazie nigdy nie byłam, bo jakoś nie
        trafiła się okazja, najchętniej zobaczyłabym jakieś pokazy młodych polskich
        projektantów, gdzie można się dowiedzieć co i gdzie się dzieje w tym temacie i
        ile taka przyjemność kosztuje? jestem z trójmiasta ale chętnie przejade się do
        stolicy:) w tym celu. pozdr
        • umaa Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 19.06.05, 22:32
          taka przyjemnosc zwykle nic nie kosztuje, jeszcze mozna sie najesc i napc za
          free
          • zettrzy Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 20.06.05, 01:43
            nic nie kosztuje? czy aby mowimy o tym samym typie pokazu?
            te ktore mam na mysli nie dosc, ze kosztuja, to trzeba dostac zaproszenie
            imienne aby zalapac sie na przywilej oplacenia
            • umaa Re: Interesujecie sie moda? prosto z wybiegow? 20.06.05, 01:50
              jakos nigdy nie placilam za to abym mogla sobie obejrzec pokaz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka