Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

za długie nogi

18.06.05, 16:49
    ja wiem ze to jest dziwne bo dziewczyny chcą miec długie nogi ale ja mam
    problem bo chce je skrócić.pomóżcie!a na dodatek jestem szczupła i mam 178
    cm. wzrostu.jakie ciuchy powinnam nosić?
    Obserwuj wątek
      • mena122 Re: za długie nogi 18.06.05, 16:57
        kokieteria? :-) polecam Ci rybaczki i płaską podeszwę. Z Twoją figurą zestaw ten
        będzie współgrał.
      • lilka-lilka Re: za długie nogi 18.06.05, 20:40
        Ale po cóż je skracać? Skoro jesteś szczupła to pewnie też nogi masz szczupłe i
        b. dobrze wyglądają! Przyjrzyj się w lustrze, pomyśl że wyglądasz świetnie i
        niczego sobie nie skracaj :)

pozdrawiam

Lilka - też 178 cm wzrostu
        • miska_malcova Re: za długie nogi 19.06.05, 01:55
          pierwszy raz słyszę, żeby ktoś narzekał z powodu za długich nóg :-D
          • Gość: Mala Re: za długie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:19
            Ale ja też mam ten problem i uwierzcie, to wcale nie jest zabawne. Nie sądzę,
            zebym byłą nieproporcjonalna, podobam się sobie, ale większość spodni jest na
            mnie za krótka!!! Tylko "firmowe" dżinsy są dobre. A jeśli chodzi o
            normalne "materiałowe", to zawsze kupuję z mankietem i odwijam go. Jakoś trzeba
            sobie radzić... Pozdrawiam.
          • lady Re: za długie nogi 19.06.05, 16:27
            To bywa problem, mam koleżankę, któa serio cierpi z tego powodu. W butach na obcasach wygląda jak pająk. :-/ A dziewczyna poza tym jest naprawdę ładna.
            • Gość: Mala Re: za długie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:30
              Ja raczej unikam wysokich obcasów. Mimo tego, ze aż tak bardzo wysoka nie
              jestem - 175cm, to jakoś nie za dobrze się w nich czuję. Wolę płaskie nie tylko
              z konieczności - uwielbiam płaskie mokasyny, japonki i inne. Ale teraz trochę
              kusza mnie sandały na koturnach. :) Moze któraś z Was poleci jakieś fajnie, nie
              za drogie, moze jakieś stronki sklepów? Pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka