wysoka9 18.06.05, 16:49 ja wiem ze to jest dziwne bo dziewczyny chcą miec długie nogi ale ja mam problem bo chce je skrócić.pomóżcie!a na dodatek jestem szczupła i mam 178 cm. wzrostu.jakie ciuchy powinnam nosić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mena122 Re: za długie nogi 18.06.05, 16:57 kokieteria? :-) polecam Ci rybaczki i płaską podeszwę. Z Twoją figurą zestaw ten będzie współgrał. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka-lilka Re: za długie nogi 18.06.05, 20:40 Ale po cóż je skracać? Skoro jesteś szczupła to pewnie też nogi masz szczupłe i b. dobrze wyglądają! Przyjrzyj się w lustrze, pomyśl że wyglądasz świetnie i niczego sobie nie skracaj :) pozdrawiam Lilka - też 178 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: za długie nogi 19.06.05, 01:55 pierwszy raz słyszę, żeby ktoś narzekał z powodu za długich nóg :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: za długie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:19 Ale ja też mam ten problem i uwierzcie, to wcale nie jest zabawne. Nie sądzę, zebym byłą nieproporcjonalna, podobam się sobie, ale większość spodni jest na mnie za krótka!!! Tylko "firmowe" dżinsy są dobre. A jeśli chodzi o normalne "materiałowe", to zawsze kupuję z mankietem i odwijam go. Jakoś trzeba sobie radzić... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: za długie nogi 19.06.05, 16:27 To bywa problem, mam koleżankę, któa serio cierpi z tego powodu. W butach na obcasach wygląda jak pająk. :-/ A dziewczyna poza tym jest naprawdę ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: za długie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:30 Ja raczej unikam wysokich obcasów. Mimo tego, ze aż tak bardzo wysoka nie jestem - 175cm, to jakoś nie za dobrze się w nich czuję. Wolę płaskie nie tylko z konieczności - uwielbiam płaskie mokasyny, japonki i inne. Ale teraz trochę kusza mnie sandały na koturnach. :) Moze któraś z Was poleci jakieś fajnie, nie za drogie, moze jakieś stronki sklepów? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś