Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

parapetowka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:48
    hej mam 26 lat i kolega z pracy zaprosil mnie na parapetowe w co sie ubrac? i
    co kupic hel help::;;;((((((
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aaaaaaaaa Re: parapetowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:10
        Do mieszkania czy rezydencji? a może domku na mazurach?Ognisko, czy poprostu
        super drinkowanie na gołych jeszcze podłogach?Nieśmiertelne jeansy, i zależnie
        od wyższego: marynarka, np. czarna, i super klaki-modne ale wygodn,e pod spód
        topik, bo gorąco może byc. jeżeli rezydencja-zwiewna sukienka, modny but, i tez
        marynarka, ale bardzij min-elegancka+torebeczka do reki.
        jak mazurska chata-to tylko bojówki, i t-shirt, kamizelka średnio-
        pikowana,omotać golf wokół szyji i off na komary ;-)
        Miłej zabawy!
        A prezent; kwiat w doniczce: czy to ciekawy
        kaktus, czy storczyk-jedno i drugie nie wymaga podlewania częstego,
        dobre wino,
        a może otwieracz do wina,
        Ja na taką okazje mogłabym dostać 4 szklanki do whyski,
        czy 2 filiżanki do esspresso,
        nóz do sera, lub nóż do suhsi
        ciekawą pieprzniczke+solniczke
        amoże śmieszna wycieraczke?
      • babunowa Re: parapetowka 20.06.05, 01:14
        ubiór-jeśli nie masz pojęcia czy dom(w sensie miejsca,a nie rodzaju
        pomieszczenia,w jakim bedzie ta osoba mieszkała,bo tego nie napisałaś) kolegi
        jest urządzony czy nie,to lepiej nastawić się na warunki polowe:) i ubrać
        tak,żeby było wygodnie:)zresztą zawsze dobrze jest ubierać się wygodnie;)bez
        względu na to czy to mieszkanie z balkonem czy dom z ogrodem -zalecam
        spodnie;)można siadać wszędzie i nie martwić się o nic (łącznie z kąsaniem
        komarów,lepiej sie posmaruj,jeśli ma być na dworze).Dobrze jest założyc krórki
        rękaw-bo mogą być gorące momenty,tudzież top:)a na to-marynarki,które powróciły
        w chwale do łask,albo jakaś bardziej elegancka prosta bluza opuszczana na
        ramiona(tak,że będzie widać ramiączko topu - wtedy dla podkreślenia
        wyjątkowości-jakaś broszka do tego,cieniutka,kwiatek,motylek etc).Zarówno wersja
        z marynarką ,jak i z bluzą wydaje mi się odpowiednia do Twojego wieku i do typu
        imprezy,duże znaczenie ma tutaj dobór kolorów i wykończeń etc.Spodnie-niech żyją
        jeansy;)albo jakieś lniane.Buty-wygodne:)pewnie skoro jest lato-to jakieś
        sandały lub klapki;)

zakupy-polecam www.redmachine.pl
        zakochałam się w tej stronie i dokonuje tam zakupów;)jak przejrzysz to nie
        będziesz wiedziała nadal co kupić ,bo pewnie będziesz chciała kupić wiele rzeczy;)
        www.redmachine.pl/customer/product.php?productid=26020&cat=0&page=
        przykład:)
        www.redmachine.pl/customer/product.php?productid=24348&cat=570&page=0
        warunek-kolega musi mieć poczucie humoru:))))
        na tej stronie też znajdziesz pare niebanalnych prezentów :)
        www.artdecor.com.pl/product_info.php?cPath=210_211&products_id=1301
        www.artdecor.com.pl/product_info.php?cPath=210_211&products_id=1313
        powodzenia:)
      • Gość: s Re: parapetowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:02
        dzieki
      • vic_vic Re: parapetowka 20.06.05, 14:56
        A ja się właśnie przeprowadziłam i w najbliższym czasie urządzamy z moim facetem
        ze 4 parapetówy więc moje problemy to raczej co podać (oj talentem kulinarnym
        nie grzeszę) i jak to wszystko zorganizować (i jeszcze skąd na te wszystkie
        imprezy wytrzasnąć pieniądze:p)Ciekawam bardzo czym nasi goście nas obdarują. Ja
        chciałabym dostać duuuuży wazon, budzik i książkę kucharską z potrawami z
        różnych stron świata, może jeszcze obraz (może być reprodukcja w antyramie), ale
        tu trudno trafić w mój gust.

A w związku z przeprowadzką boli mnie, że jeszcze przez jakiś czas nie będziemy
        mieć internetu, a co za tym idzie nie mogę czesto odwiedzać forum. Za to
        korzystając z okazji, że własnie stukam z klawiatury u rodzicieli, pozdrawiam
        ciepło wszystkie stałe forumki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka