Gość: ell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:23 obserwuje ostatanio sporo dziewczn w bialych spodniach, spodnicach, sukienkach i niestety w bialych, zabudowanych majtkach. nie podoba mi sie to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babajaga Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:31 a nie przyszło Ci do głowy,że ktos nie lubi chodzić w stringach?Jak np.ja.Lubię koronkową bieliznę i nawet do białych ciuchów ją zakładam.A swoją drogą to coraz trudniej kupic ładnie wycięte,koronkowe majtki.Wszędzie na wieszakach tylko stringi.Czy kiedys to się wreszcie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:44 Przyszło mi do głowy, że ktoś może nie lubić chodzić w stringach. Ja lubię. Nie uważam aby w każdym sklepie były tylko stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: do bialych spodni nosi sie stringi 06.07.05, 22:50 A mnie się za to nie podobają białe spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: do bialych spodni nosi sie stringi 06.07.05, 23:00 Do bialych spodni niech sobie kazdy nosi, co chce, byle nie przeswitywalo. Przeswitujace przez spodnie gacie, bez wzgledu na ich fason, beda zawsze i wszedzie nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
narnia33 Re: do bialych spodni nosi sie stringi 06.07.05, 23:17 To ja wam powiem co widziałm wczoraj :/ laska miała białe spdnie białe majtki i prześwitywała jej podpaska/wkładka , laska chyba zbyt mocno się naoglądała reklam... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.inter / *.inter-c.pl 07.07.05, 00:12 hehe dobrze ze miala ta podpaske/wkladke bo gdyby jej nie miala to kto wie co by mozna bylo zobaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markizza narnia33... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:37 zaciekawilas mnie:):) Jak Ty zaaobserwowals, ze przeswitywala jej podpaska/wkladka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narnia33 Re: narnia33... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:14 to było proste i nie wymagało gimnastyki ; ))), wkładka/podpaska była taka długa że prawie do połowy posladków : )))) a materiał był chyba bardzo cieniutki w tych spodniach i jeszcze to słońce..... i wszytko na wierzchu :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 07.07.05, 13:34 Białe spodnie + stringi = widoczne gołe pośladki Hmm. No, ale jak ktoś lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
butik_hexe_batorego25_krakow Re: do bialych spodni nosi sie stringi 07.07.05, 13:39 pod cienkimi spodniami pośladki nie zawsze prześwitują, ale zabudowane majty tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: 217.11.140.* 07.07.05, 15:50 Jesli białe spodnie prześwitują troszkę , to mysle że dobrze wyglądają pod nimi np.koronkowe szorciki , stringi mi się nie podobają . Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: do bialych spodni nosi sie stringi 07.07.05, 18:08 a ja wczoraj widziałam dziewczyne w białych lnianych spodniach i czerwonych stringach! i co wy na to? to juz lepiej zeby białe barchany nosiła. ja pod białe spodnie nosze białe stringi, nic nie przeswituje, nie odstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.ghnet.pl 07.07.05, 18:33 cieliste sa lepsze i juz.niekoniecznie stringi.a w ogole co wy tak wszystkie z tymi bialymi spodniami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do bialych spodni nosi sie stringi IP: *.plock.mm.pl 07.07.05, 20:19 to jeszcze nic, ostatnio widziałam na ulicy kobietę, która miała długą, lnianą spódnicę, a pod nią CZARNE zabudowane majtki, nie wyglądało to za ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: tylko cieliste!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:27 Mogą byc stringi (ja lubię) ale cielistych gaci też wcale nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś