Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty dla luksusowej tipsiary

IP: 82.160.57.* 06.07.05, 23:47
    www.allegro.pl/show_item.php?item=56882911
    Obserwuj wątek
      • zaradny_facet Re: buty dla luksusowej tipsiary 07.07.05, 00:01
        moze troche tandetne, ale zareczam, ze ladna szczupla blondynka w takich butach
        to bogini.
      • Gość: tipsiara Re: buty dla luksusowej tipsiary IP: 212.160.114.* 07.07.05, 09:43
        jak dla mnie świetne, tylko te ozdoby nie są OK, ale do długich spodni... Tak,
        my tipsiary uwielbiamy takie buty!!!
        • kraxa to jest aukcja jakiegos cwiercwala 07.07.05, 10:44
          Jak mozna zrobic tyle bledów w tak krótkim tekscie???
          • evil7 Re: to jest aukcja jakiegos cwiercwala 07.07.05, 11:38
            "zapakowane sa w oreginalne pudeleczko,co swiadczy o ich oryginalnosci":)
            nie dosc,ze belkot, to jeszcze z bledami...
            • Gość: Zielonooka Re: buty dla luksusowej tipsiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:03
              Dagny, co cie tak napadlo na te tipsiary??
              No to moze jeszcze:
              ''Buty dla snobistycznej tipsiary''
              ''Buty dla tipsiary z nizszych sfer''
              '' Buty dla uzaleznionej tipsiary''
              prosze cie... mam dosc TIPSIAR.
              • Gość: Ja Re: buty dla luksusowej tipsiary IP: *.pl / *.elektrosat.pl 07.07.05, 14:21
                Dokladnie.... to sie robi zalosne. Jakis typ zazdrosic lub cos w tym stylu:)
                • se.la.vie Re: buty dla luksusowej tipsiary 07.07.05, 14:28
                  w zasadzie to ja nie mam nic do tipsów.jeżeli ktoś ma na prawdę słabe paznokcie
                  to to czemu nie.byleby było skromne,krótkie z frenczem czy coś.bo takie jakie
                  widziałam u mojej wuefistki są dla mnie nie do przyjęcia-różowe w jakieś
                  kiczowate wzorki.
                  • krysia_laska Re: buty dla luksusowej tipsiary 07.07.05, 22:42
                    Buty solidnie wykonane (podbita podeszwa na szpicu, co zapobiega wycieraniu
                    czuba), całkiem niezłe, niepotrzebnie mają tylko tę wieśniacką ozdobę na cholewce.
                    Tylko że nie miałabym do czego ich założyć, jedyne co mi przychodzi sensownego
                    do głowy, to beżowe spodnie (no chyba żeby pójść na całość i włożyć legginsy w
                    panterkę, hehe).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka