ofira Re: twój pulpit-jaka masz tapete? 26.07.05, 22:20 całkowicie czarną. nie cierpię pstrokacizny, szczególnie w tle pstrokatych ikon. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina oto moja tapeta... 26.07.05, 22:29 img32.imageshack.us/my.php?image=szarikzchipem0184bw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: twój pulpit-jaka masz tapete? 26.07.05, 22:36 Zdjęcie uroczej małej skoczeńki narciarskiej w Chochołowie. Autorstwa własnego; jestem skoczniołazem, czyli kimś, kto wchodzi na skocznie nie będąc skoczkiem ani obsługą obiektu. Byłam na 104. :D Kocham skoki (ale nie lubię Małysza) i prawie każda moja tapeta się z nimi wiąże. Ale częściej pejzaże skoczniowe niż zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: twój pulpit-jaka masz tapete? 28.07.05, 14:36 video.movies.go.com/sincity/ mam miho, choć robiąc sobie propagande powinnam jednka pozostać przy swojej focie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka skuta lodem rzeka, po bokach osniezone drzewa, IP: *.bpl.vectranet.pl 28.07.05, 18:15 a w tle gory ;D od razu chlodniej sie robi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOCHA Re: twój pulpit-jaka masz tapete? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:39 okładkę nowej płyty depeche mode pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-czyli-nie-ty Romantycznie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.05, 22:59 Ja mam romantyczną Shrek i Fiona stojący na tle morza i wielkiego księżyca, patrzący sobie w oczy. ale fakt, czas juz ja zmienić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia. Re: twój pulpit-jaka masz tapete? IP: *.torun.mm.pl 12.08.05, 20:22 zblizenie srodka purpurowego kawiat, korego wszytkie platki zwiniete sa w tubki:)/ zblizenie jest pod katem eheh bardzo czesto zmieniam tapety na pulpicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzystone Re: twój pulpit-jaka masz tapete? 12.08.05, 22:38 Ja mam tez grafike tylko ze dzielo na niej nieco bardizej wiekowe img79.imageshack.us/my.php?image=pulpitt5pn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOCHA Re: twój pulpit-jaka masz tapete? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:18 LRP? co to? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: twój pulpit-jaka masz tapete? 13.08.05, 13:21 Potwornie wstyd przyznać ;)) ale w domu taką: www.bbc.tv/casualty/wallpaper/alex_adams.shtml W pracy natomiast za tapetę służy osobiście pstryknięta fotka kalabryjskiej plaży. Poprawia mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re: twój pulpit-jaka masz tapete? IP: *.ghnet.pl / 80.50.250.* 13.08.05, 17:07 od 26.o6.2004 do zeszlego tygodnia bylo zdjecie mojego synka, zmienialo sie w zaleznosci od tego, jak on sie zmienial , a teraz jest CRAZY FROG, bo moj synek ja uwielbia!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś