Gość: Sara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:40 Chodzi mi o sklepy gdzie mogę coś takiego dostać.Powinna być raczej prosta tak ,by pasowała do zykłych dżinsów.Czy wiecie gdzie mogę takową nabyć? Dziękuję,za wszystkie odpowiedzi.Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia515 Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? 22.07.05, 11:57 A jakieś szczegóły? Jaka (orientalna, hippie, sportowa??), jaki kolor, z jakiego materiału, cena itp.. Bo własciwie tuniki są prawie w każdym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? 22.07.05, 11:58 widziałam tuniki w top secret w Wola Park,wiązane na szyji,scięte po skosie, czarne i amarantowe, ale same duze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:04 Raczej w stylu hippie lub sportowa do ok 100zl.Tak, w Top Secret widziałam,ale to nie w moim guście nie lubie wiązań ,wole coś z rękawkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia515 Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? IP: 193.59.95.* 22.07.05, 12:45 w Vero Modzie w Factory- orientalne i lniane w H&M na Marszałkowskiej- są różne Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? 22.07.05, 12:58 Przejrzyj sobie oferty z allegro. Może wpadnie Ci cos w oko... www.allegro.pl/search.php?string=tunika&category=1479&buy=0&new=0&pay=0&st=gtext&order=t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Gdzie dostanę niedrogą tunikę? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:45 kilka tunik w stylu hippie widzialam dzis w New Yorkerze i wscieklam sie bardzo bo moja za ktora zaplacilam 58 byla juz za 38 buuuuuuu przeceny dosc duze i duzo tunik jest Odpowiedz Link Zgłoś