Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wyjasniam po co wstawilam fotke!

26.07.05, 03:02
    ok przyznaje sie to byl taki malutki sondaz moj wlasny do celow prywatnych
    pokazal mi swietnie jacy polacy sa narodem(a pozniej wyjezdzaja za granice i
    sie dziwia ze pierwsze co sysza to:cham,zlodziej,rasista itp...),ja sama
    mieszkam zagranica i bardzo sie ciesze ze nie w kraju mam lepsze perspektywy
    ale nie o tym temat,wkleilam zdjecie mojej psiapsiolki-nawiasem mowic nie
    wiem dlaczego az tak bardzo sie jej czepiacie to mila i sympatyczna
    osoba.wracajac do tematu sondaz pokazal mi 10%spoleczenstwa miesci sie w
    granicach normy tzn.mili i kulturalni-ale niestety reszta( wstyd mi za was)o
    zgrozo to wyniesione zachowanie z domu czy jak przyp.olaf i wiewior!brak mi
    slow....
    Obserwuj wątek
      • kate-gun Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 03:09
        no to ladnie wystawilas przyjaciolke na komentarze :/
        swoja droga przed chwila "tej przyjaciolce" zaproponowalam kilka zmian
      • zettrzy Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 03:49
        wstydz sie, wiewioreczko - wklejac CUDZE zdjecia dla jakies prywatnej sondy?
        jakim Polacy sa narodem powinnas wiedziec bo sama jestes Polka - w tajemnicy
        zdradze ze stanowisz bardzo niechlubny wyjatek, nie znam osobiscie nikogo kto by
        w taki brzydki, egoistyczny sposob posluzyl sie druga osoba, i do tego ty ja
        okreslasz jako psiapsiolke...

z takimi przyjaciolmi to ja wole miec samych wrogow

a juz tupet z jakim komentujesz zachowanie osob na forum - to zachowanie
        wyniesione z domu: sama gdzie sie nauczylas takiego egoistycznego podejscia do
        innych ludzi? za granica?

ps. czy to pierwszy raz, czy wklejalas juz tutaj cudze zdjecia poprzednio pod
        innymi nikami?
        ps.ps. wiewior to kumpel ktory zgodzil sie skatalizowac reakcje?
        • wiewioreczka2 moja kolezanka nie ma nic przeciwko temu 26.07.05, 05:01
          nawet chciala uslyszec co nieco o sobie a ze tak wyszlo nikt nie jest
          doskonaly,prawda?
          zetrzy gratuluje kolezenstwa z wiewiorem swoj ciagnie do swojego!
          • wiewioreczka2 Re: moja kolezanka nie ma nic przeciwko temu 26.07.05, 05:05
            dobra mowcie co chcecie nie mam z wami sil walczyc!
            • Gość: eliza Re: moja kolezanka nie ma nic przeciwko temu IP: *.ct.com.pl 26.07.05, 08:31
              no wiec wlasnie pokazalas na co Cie stac. a pozniej dziwia sie ludzie, ze za
              granica mowia o polakach cham...
              na tym forum zachowalas sie jak typowy cham, wklejenie cudzego zdjecia,
              oszukanie forumowiczow i denne komentarze na temat ich zachowania.

• Gość: inaa Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: *.hist.uj.edu.pl 26.07.05, 08:54
        z netykiety forum: ,,Nie podszywaj się pod innych."
        to tyle...
      • kragmel Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 09:06
        to wyjaśnienie jest tu trochę nie na miejscu, nie sądzisz? krytyczne posty
        czytałaś wszak na innym forum
      • Gość: vadee jakoś nie zauważyłam chamstwa w tamtym wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:37
        poza tym jakoś nie wydaje mi się, żeby to była 'KOLEŻANKA', naprawdę, przedszkolny wykręt ;]
      • Gość: nadinka a przyjaciolka wyrazila zgode? n/t IP: *.bpl.vectranet.pl 26.07.05, 09:53
        • misae Re: a przyjaciolka wyrazila zgode? n/t 26.07.05, 09:57
          oj oj, nieladnie - juz bys nie byla moja przyjaciolka, po takim numerze...
      • Gość: gosik79 Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 10:03
        Abstrahując od tego, że umieściłaś w internecie na poczytnym forum zdjęcie
        koleżanki bez jej zgody i tych dziecinnych argumentów, że chciałaś zobaczyć
        reakcje "polaczków"... Uważasz, że w hameryce, czy innych niewątpliwie lepszych
        krajach od naszego, nie znalazłyby się krytyczne uwagi?:)

poza tym ten post w stylu och ach powiedzcie mi coś bo się czuję brzydka jest...
        powtórzę się, komicznie dziecinny.
      • e_katt Panno Wiewiórzasta, no ja nie wiem, kto 26.07.05, 10:05
        powinien się wstydzić: my za szczere odpowiedzi (bo w końcu o taką ocenę
        zostaliśmy poproszeni) czy ty, która tak niefrasobliwie szastasz zdjęciem
        swojej przyjaciółki.

Btw, wątpię, czy masz jeszcze tę przyjaciółkę.
        Albo czy zasługujesz na przyjaźń.
        Czyjąkolwiek.

W każdym razie - gratuluję dobrego samopoczucia i poczucia humoru (dobrze się
        tam, na tej swojej zagranicy, się bawisz?...)
      • wiewioreczka2 do ekatt 26.07.05, 10:16
        jasne wymienicie mi tutaj a co dupa zal sciska?
        • e_katt Wiewiórko, 26.07.05, 10:25
          owszem, żal mi ludzi takich, jak ty.
          Takich, którzy lubią sobie na innych sobie używać.
          Bo tak najprościej. Najbezpieczniej. Najwygodniej.
          Fajnie robić głupa z innych, co?..

Tak poza tym: nie opowiadaj teraz, że to zdjęcie koleżanki.
          Jakoś ci nie wierzę.
        • wiewioreczka2 do ekatt 26.07.05, 10:28
          jakos mi to zwisa w co ty wierzysz a w co nie.....zdjecie moglam znalewsc
          gdziekolwiek a ty jestes tak dzieccinnie naiwna ze szokk
          • wiewioreczka2 Re: do ekatt 26.07.05, 10:28
            i zmien nica bo jakies takie bezplciowe
            • e_katt Kochana Wiewiórko, 26.07.05, 10:35
              jeżeli o nickach mowa, to - co sama dobitnie udowadniasz - nie nick o osobie
              świadczy, a to, jak się ktoś zachowuje, co pisze, w jakim tonie itp.
              Twój, na ten przykład, idealnie odzwierciedla twój infantylizm.

Chcesz dawać dobre rady innym?
              Może od siebie zacznij (trochę za tą zagranicą podupadłaś z gramatyką, składnią
              i w ogóle z językiem polskim u ciebie na bakier). Ale to też pewnie ciebie nie
              interesuje.

Zresztą, szkoda mojego czasu na jałowe dyskusje z kimś takim, jak ty.
              Bo jak z kimś dyskutować, kto tylko bić pianę potrafi?? No, JAK?!
              • wiewioreczka2 Re: Kochana e katt 26.07.05, 10:39
                a bo cholere mi tu polski.....no coz ty za to edukowana tylko pracy-dobrej-brak
                • kasienka80 Re: Kochana e katt 26.07.05, 14:20
                  Ja sie wtrace-
                  po co Wiewiorko wyzywasz innych?
                  Z twoim slownictwem wygladasz mi na jedna z niestety wielu Polek, ktore
                  zapracowuja sie sprzatajac u amerykanskich Zydow.
                  Ale skoro to sa lepsze perspektywy....
                  Powodzenia
                  • e_katt Kasieńko80, 26.07.05, 14:28
                    Niestety - ten typ tak ma.
                    Wiewióreczka to reinkarnacja forumowego trolla - straszyła i psuła atmosferę
                    pod nickami top_model, laparisien, a duużo wcześniej amerykanka78.
                    Nie bardzo jeszcze jej wychodzi maskowanie się - co prawda nicków jej przybywa,
                    ale styl wypowiedzi pozostaje niezmiennie ten sam - wciąż wypisuje jakie to ona
                    ma perspektywy zagranicą, a my tu w Polsce biedę klepiemy..
                    ciężko orzec, czy dziewczyna w ten sposób kompleksy leczy czy to po prostu
                    jakiś sztuczny byt - może komuś się nudzi?
                    • moboj Re: Kasieńko80, 26.07.05, 15:22
                      > Wiewióreczka to reinkarnacja forumowego trolla - straszyła i psuła atmosferę
                      > pod nickami top_model, laparisien, a duużo wcześniej amerykanka78.

czyli dobrze mi się wydawało, ze ja znam już tego trolla. a to amerykaneczka:)
                      na moim starym forum występowała jako aniabania - ten nick bardziej do niej
                      pasował:)
                      • e_katt Bo to kobieta o 26.07.05, 15:23
                        wielu nickach
                        (tylko twarz wciąż ta sama)
      • konim691 Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 10:23
        Ja chyba czegos tu nei jarze..:/
        ktos poradzil tobie czy tej twojej pseudo-przyjaciolce, jak sie ubrac, co
        zmienic, w czym ci lepiej a w czym nie, a ty w ramach chyba podzieki piszesz,
        ze za wiekszosc ci wstyd to o co tu chodzi?? to,ze ktos neilaogowany pociagnal
        lekko lacha,coz ma prawo,ale docen to,ze laski na forum naparwde myslay ze
        jestes "zakompleksiona" i chcesz cos w sobie zmienic,stad odp(w wiekszoci chyba
        pozytywne):P Jak dla mnei to chyba o to chodzilo,zeby ci pwoiedziec co jest nei
        tak..:/no chyba za ty i twoja przyjaciolka siadacie naprzeciwko siebie i
        bajdurzycie jaka to jedna i druga jest piekna/modna/fajnei ubrana bla bla bla,
        a kazdy przejaw dobrej rady traktujesz jak chamstwo..:/
        Twoja przyjaciolka ponoc "mila i sympatyczna"-bylo pisane,ze owsezm na taka
        wyglada..:/moze zeby byla bardziej wiarygodniejsza neich sobie na czole
        napisze, raczej trudno ocenic po fotce cechy charakteru//:/eh szkoda gadac:O
        pozdr
        • wiewioreczka2 wyjasnienie do osoby powyzej 26.07.05, 10:26
          dobra zgadzam sie ale byly tez osoby chamsko nasmiewajace sie wrecz mowiace ze
          mamy isc do psychiatry(moze one raczej a nie my)!boze tylko dlatego ze fotki
          umiescilysmy szooooooook i co to tez nazwiesz dobra rada?
          • konim691 Re: wyjasnienie do osoby powyzej 26.07.05, 10:39
            Moze wlasnie dlatego,ze je umiescilyscie(czy ty umiescials, nei wnikam w
            sczegoly..)po kilka watkow z zakresu "prosze ocencie, juz wkleilam itd."
            laksi w wiekszosci wziely sobie (domneimywam;)do serca twoj post i ci radzily a
            ty wyjezdzasz z wyjasneineim po co wstawilas i to jescze z wyjasneineim neizbyt
            milym..:/ nie ma co liczyc, ze ktos, kto zazwyczaj byl chamski w odp(nie tylko
            w twoim poscie)nagle na twoje pyatnei napisze ci same slodksoci..:/na miejscu
            lasek,ktore ci radzily tez bym sie wkurzyla,pozdr
            • wiewioreczka2 pa pa moje skarby ksiezniczka z wami gadac nie chc 26.07.05, 10:40
              • apfel27 Re: pa pa moje skarby ksiezniczka z wami gadac ni 26.07.05, 11:54
                zbyt buraczana masz urode, zeby nazywac siebie ksiezniczką nawet w zartach...
                wyglądasz na niezbyt rozgarniętą, strasznie masz tępy wyraz twarzy.
                a i cos ci z ust wystaje, chyba powinnas isc do dentysty wyprostowac sobie to i
                owo:)
                img338.imageshack.us/my.php?image=obraz0012be.jpg
                • kinky5 Re: pa pa moje skarby ksiezniczka z wami gadac ni 26.07.05, 17:27
                  polecalabym jendak ortodonte.
          • evil7 Re: wyjasnienie do osoby powyzej 26.07.05, 11:36
            wiewioreczka2 napisała:

> dobra zgadzam sie ale byly tez osoby chamsko nasmiewajace sie wrecz mowiace
            ze
            > mamy isc do psychiatry(moze one raczej a nie my)!boze tylko dlatego ze fotki
            > umiescilysmy szooooooook i co to tez nazwiesz dobra rada?

jak najbardziej dobra rada,patrzac na to,co tutaj wyprawiasz i wypisujesz.
            rozdwojenie jazni kwalifikuje sie do leczenia.glupoty niestety wyleczyc sie nie
            da...
          • Gość: eliza Re: wyjasnienie do osoby powyzej IP: *.ct.com.pl 26.07.05, 11:50
            złotko tu Cię boli, prawda? niestety tak to juz jest, że kiedy prosi sie o
            opinie na swoj temat w internecie trzeba liczyć się z tym, że zawsze znajdzie
            się ktoś kto niezle ci dowali, ponabija się. swoja droga pieknoscia nie jestes,
            stylu tez nie masz ciekawego sadzac po zdjeciach wiec powinnas sie cieszyc, ze
            znalazly sie osoby ktore w zyczliwy, kulturalny sposob probowaly ci cos
            doradzic i podniesc twoja samoocene. coz jak widac nie tylko wyglad u ciebie
            szwankuje ale i charakter...
            nie pisz o polakach zle bo sama jestes polka wiec sama sobie wystawiasz
            swiadectwo.
            i jeszcze jedno, skad wiesz gdzie pracujemy, ze piszesz do kogos ze brak mu
            dobrej pracy? zapewniam ze wiele z nas ma takie posady o jakich mozesz tylko
            pomarzyc:)
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 10:30
        Niezła z ciebie "przyjaciolka" ! Phi !
        • wiewioreczka2 ludzie cofnjcie sie do podstawowki napisalamn wcze 26.07.05, 10:34
          sniej ze nie miala nic przeciwko
          • e_katt A ty wreszcie może ją skończ, co? nt. 26.07.05, 10:36

• wiewioreczka2 [...] 26.07.05, 10:38
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ludzie cofnjcie sie do podstawowki napisalamn 26.07.05, 10:39
            Myslisz, ze bede czytac wszystkie twoje posty, aby wylapac, czy gdzies po
            drodze z czegos sie nie wytlumaczylas ? - buahaha :D
            Trzeba bylo napisac to w glownym watku, phiiiiii
            :|:|
      • wiewioreczka2 nie jedna chcialaby/chcialby wygladac jak ja! 26.07.05, 10:41
        • wiewioreczka2 Re: nie jedna chcialaby/chcialby wygladac jak my 26.07.05, 10:41
          • konim691 Dopisz jescze.. 26.07.05, 10:46
            ze neijednej rodzina chcialaby wygladac jak twoja rodzina..:/litosci:/
          • apfel27 Re: nie jedna chcialaby/chcialby wygladac jak my 26.07.05, 12:09
            no i się kochanie sprzedałaś, to jednak Twoje zdjęcie:)
            nie wydaje mi sie jednak, zeby znalazla sie taka ktora chcialaby wygladac jak
            ty.
        • apfel27 Re: nie jedna chcialaby/chcialby wygladac jak ja! 26.07.05, 12:02
          oj, nie sądzę.
        • naomi_15 Re: nie jedna chcialaby/chcialby wygladac jak ja! 26.07.05, 14:38
          hahhahahahhahahahaahahha dawno sie tak nie usmiałam! Posłuchaj wiewióro jesteś
          poprostu paskudna i na dodatek chamska. Skończ te dzicinne zagrywki - masz nas
          za idiotki? Uwierz to ty jesteś najgorszą na tym forum.
          I nie wciskaj mi kitu że chciałabym tak wyglądać bo na twoim miejscu z taką
          twarzą nie wychodziłabym z domu.
          A i jeszcze nie mów mi tu o perspektywach bo twoje są bardzo nieciekawe z takim
          wyglądem, brakiem stylu i wrednym charakterem. Moje są o wiele lepsze nawet w
          tak krytykowanej przez ciebie Polsce.
      • wiewioreczka2 dziekuje za pomoc w sondazu 26.07.05, 10:51
      • wiewioreczka2 co tu sie porobilo?moja 10 letnia 26.07.05, 11:04
        siostra weszla mi na konto jak sie kompalam sory za to wszystkich to taka mala
        diablica
        • edavenpo Re: co tu sie porobilo?moja 10 letnia 26.07.05, 11:14
          rozdwojenie jazni masz wiewiorzyco czy ki diabel?
        • apfel27 Re: co tu sie porobilo?moja 10 letnia 26.07.05, 12:10
          lecz sie:)
        • Gość: kalinka Re: co tu sie porobilo?moja 10 letnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:07
          z ta siostra to juz przesadzialas!!!!
      • e_katt Przypadki rozdwojenia jaźni 26.07.05, 11:21
        już tu bywały:
        vide laparyżanka, top_model, kiedyś amerykanka..
        Wiewiórka to kolejne wcielenie powyższch.
        • Gość: kasica29 Re: Przypadki rozdwojenia jaźni IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:10
          dziewczyno!
          Nie wierzę, że to nie ty!
          Na tym zdjęciu w wersji blond jesteś po prostu strasznie brzydka i masz urodę
          typowo wiejską (brakuje tylko czerwonych policzków).
          Napisałam to tylko dlatego bo mnie wkurzyłaś. Gdzie ty masz oczy, dziewczyno
          trochę skromności.Za nic nie chciałabym tak wyglądać.
          A jeśli wkleiłaś zdjęcie swojej koleżanki to do tego jesteś idiotką do
          kwadratu, czyli czy tak czy tak jesteś półmózgiem.
      • kate-gun Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 12:32
        swoja droga, przypominasz mi kogos, kto tez tu kiedys wyskakiwal z
        textami "polacy sa beee", nie bede pokazywac palcem.... :]
      • Gość: inaa Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:55
        Wiewióreczko2 zdecyduj się wreszcie kim jesteś!
        • b_bb Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 13:00
          Wiewióreczka zdaje mi się być niejaką amerykanką, która niegdyś bardzo aktywnie
          i wulgarnie obrzucała błotem forumowiczów na kilku gazetowych forach. Styl ten sam.
          • e_katt i ona każe mi 26.07.05, 13:02
            nick zmieniać...

--
            ... a kotka nazwę Garfield!
            • e_katt jakby 26.07.05, 13:03
              ona jakąś osobowość miała
              (przy tylu nickach nie dość, że jakaś niewyraźna jest i jeszcze schizy ma
              dziewczyna)
      • przemkowa.b Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 12:57
        hę?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: inaa Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:00
          ja już też się zgubiłam... ;-)))))))))
      • klarak Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 13:32
        i wierz tu ludziom. szkoda.
        • Gość: iza do wiewiorki czy jak jej tam IP: 80.51.235.* 26.07.05, 13:57
          Kochaniutka, jesteś tak brzydka (na tym zdjęciu blond) że szkoda gadać. NIGDY
          przenigdy ani minuty nie chciałabym wyglądać tak jak ty, więc nie wypisuj tu
          żałosnych tekstów, jakoby niejedna chciałaby posiąść twą rzekomą urodę. I nie
          będę teraz skromna, ale słuchając jak chełpisz się swoją urodą (?), nie mam
          najmniejszych wątpliwości, że ja jestem przy tobie po prostu piękna. No takie
          fakty, kochaniutka....
      • r.richelieu Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 13:59
        ojej, wiewióreczka to dziecko przecież, które nie zawsze zdaje sobie sprawę ze
        szkodliwości swojego postępowania. Ot, nieświadomość. Dlatego można upomnieć,
        że nieładnie podszywać się, wklejać czyichś zdjęć, używać dziecinego słownika
        typu "żal dupę ściska", ale też byliśmy dziećmi i też głupie rzeczy robiliśmy.
        Wiewiórko, to żaden sondaż, bo brak reprezentatywności

• Gość: Banderas Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: 217.17.44.* 26.07.05, 14:06
          Ludzie, co wy piliście dzisiaj ! Pogięło Was /z całym szacunkiem/, czy jak ? A
          Wiewióreczka dostała parę dobrych rad i powinna z nich skorzystać /tak czy
          siak, kim by nie była ;-)
      • mama_grande Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 26.07.05, 18:03
        Rzadko sie wypowiadam na forum, ale tym razem muszę coś dopisać. Nie rozumiem
        Wiewóreczko po co to wszystko; najpierw kilka postów ze zdjęciami, prośby o
        opinie, jakieś tłumaczenia, taraz tekst, że to zdjęcie koleżanki, że chodziło
        ci o jakiś sondaż...( nie skomentuję wątku o młodszej siostrze). A ja myślę, ze
        tak naprawdę to Twoje własne zdjęcia. Może chciałaś się dowartościować, ale po
        krytycznych uwagach forumek, postanowiłaś sie z tego wycofać. Wszystko ok,
        tylko po co pisać,że społeczeństwo niekulturalne itd. skoro sama nie
        zachowujesz się fair, w pewien sposób oszukałaś forumki, a Twoje ostatnie
        teksty nie maja wiele wspólnego z kulturą.
        • wiewioreczka2 Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! 27.07.05, 02:13
          mam wasze opinie w d....
          • apfel27 [...] 27.07.05, 08:32
          • Gość: Znajoma Re: wyjasniam po co wstawilam fotke! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.07.05, 09:13
            Wiedziałam!!! Znam ją! Na 100% Ma na imie Ania i jest straszną wieśniarą, cała
            szkoła ją obgadywałą. Taka wiecie - naiwna, głupiutka, nierozgarnięta. Ząbki
            mogłabyś sobie zrobić "w tej Twojej Ameryce" wiewióro!
            • wiewioreczka2 [...] 27.07.05, 10:13
            • wiewioreczka2 [...] 27.07.05, 10:16
      • frigg Czy Wielkie Nożyce 27.07.05, 07:48
        zniżą się do odpowiedzi po cholerę ten wątek istnieje?
        • wiewioreczka2 [...] 27.07.05, 10:12
        • Gość: Renia Re: Czy Wielkie Nożyce IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.07.05, 10:47
          No mogłyby. Dziwna ta wiewióreczka, taka przewrażliwiona na tle swojego
          wyglądu. Boli ją widać, gdy ktoś wytyka... zwłaszcza uzębienie (hehe)!
          Jak dla mnie - zakompleksiona blondyna.
          • Gość: aha789 reniu czy znajoma jak ci lepiej odwal sie od dziew IP: *.buf.adelphia.net 27.07.05, 10:51
            czyny
            • meyghan Re: reniu czy znajoma jak ci lepiej odwal sie od 27.07.05, 11:01
              Jezuuuu, dajcie juz spokój! Beznadziejny wątek.
              Do aha789: nie bronie znajomej, ale sama chyab wiesz że nawet kilka osób może
              mieć te same dane z serwera! Więc to raczej dwie osoby renia i znajoma. Swoją
              drogą - niech sie wiewiórka sama z nią dogada.
              pozdrawiam
              • Gość: kasica29 Re: troll IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:55
                Już kiedyś pisałam że takie osoby jak La Pa.., bez mapy i cholerna wiewióreczka
                są "kupione" przez właścicieli portali internetowych, żeby rozruszać forum i
                żeby było ono bardziej popularne.
                Nie wierzycie przecież że na świecie są takie debilki i pustaki, no nie?
                Boże, powiedźcie że takie nie istnieją!!!
            • apfel27 Re: reniu czy znajoma jak ci lepiej odwal sie od 27.07.05, 12:21
              oj biedna wiewiorka juz zupelnie zmysly postradala, nie wymyslaj zadnych aha789
              czy innych osob. wiemy, ze to ty we wlasnej osobie wiewioro. swoja droga zeby
              masz jak wiewiorka wlasnie. czyzbys czerpala inspiracje do swojego nicka od
              zebów wlasnie?
      • wiewioreczka2 [...] 27.07.05, 10:18
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka