Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dolce & Gabbana, Cavalli

01.08.05, 22:03
    Poszukuje sklepow w Warszawie gdzie znajde ubrania Dolce & Gabbana i Cavalli.
    Poki co znalazlem tylko Lilla Modę w Galerii Mokotow w Warszawie, ktora
    oferuje ubrania tych firm. Bylbym mile zaskoczony jezeli ktos moglby mi pomoc
    w znalezieniu sklepow D&G i Cavalli. A tak na marginesie poszukuje bluzeczek,
    sweterkow, bluz / -eczek, oraz spodni garnituropwych i jeansow tychze firm. Z
    gory dziekuje za informacje. MenCinek.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lady Godiva Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 01.08.05, 22:06
        a damskich czy męskich?
        • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:14
          Znajdziesz także w Arkadii, w Peek&Cloppenburg;)
          • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:24
            oczywiscie meskich
      • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:25
        Prawdopodobnie w Arkadii jest dla obu płci, ale nie jestem pewna ;/
        • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:30
          a cavalli tez tam znajde ? slyszalem tez ze przy placu 3 krzyzy jest d&g ale nei
          wiem cy to prawda, pora sprawdzic ;)
      • Gość: Lady Godiva Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 01.08.05, 22:32
        a więc szukasz męskich bluzeczek, sweterków??? chłopie opanuj się! ile ty masz
        lat? albo jesteś...
        • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:34
          Lady Godiva ...
          ani nie jestem hmmm...
          ani moj wiek nie jest niestosowny ...a dlaczegoz
          ::: po 1. to byly zdrobnienia , mozesz czytac swetrow, bluz. Chyba sweter dla
          mezczyzny to chyba nie od razu zboczenie :D ani bluza, badz bluzeczka, bluzka
          :D:D nie przesadzajmy
        • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:34
          A co Ci do tego! Taka jesteś tolerancyjna?! A jeśli jest? Właśnie przez takie
          jak Ty nasze społeczeństwo jest jakie jest ;/ Wolność seksualna w tym kraju nie
          istnieje
          • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:36
            co do wolnosci seksualnej sie zgadzam, i gdybym byl homo to co juz dla mnie nie
            byloby ciuchow tak, Lady sie nei popisala, a nick Lady do czegos zobowiazuje,
            wiec jezeli nawet wiesz ze nei jestem homo, to moglabys pomoc mi znalezc taki
            sklep a nie zarzucac odmienne wartosci seksualen z przyjetymi w naszym "dziwnym"
            panstwie.
          • Gość: rnjkfkjd Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.rzeszow.mm.pl 01.08.05, 22:37
            no coz .........a moze to po prostu zazdrosc??
            • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:38
              Co prawda to prawda, dlatego ze nie szastam kasa na lewo i prawo, mam mozliwosc
              odlozenia sobie kasy na "dobry" gatunkowo ciuszek. A nei na cos co po paru
              zalozeniach bedzie sie prulo , czy co tam jeszcze ....
              • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:40
                to mzoe ktos dorzuci jeszcze jakis sklepik, bo malo na razie ;)
            • Gość: Lady Godiva Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 01.08.05, 22:40
              ohh odkryłeś zazdroszczę temu chłopcu /ale czego??/ ale zapewnie ślicznie
              będziesz wyglądal w tym sweterku i w bluzeczce....
              • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:43
                kobieto, dziewczyno, dziewczynko, panienko, panno czy co tam jeszcze chyba ty
                jednak jescze nie odkrylas, ze slowo sweterek to zdrobnienie od slowa sweter, a
                jezeli jzu tosweterek lub bluzeczka pownny byc malymi imitacjami duzych rzeczy,
                wedlug twojego rozumowania patrzac... za to ty na pewno jestes zawsze soba i
                tego ci zycze. A na temat to ty sei wypowiadac nei umeisz przykro mi ....
              • sorbet Re: Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:44
                yoox.com

online wprawdzie, ale shipping mają do Polski.
                • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:45
                  dzieki sorbet wreszcie cos na temat, byleby jeszcze mozna zobaczyc,
                  przymierzyc , to juz bylby szczyt poszukiwawczosci ;)
                  • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:46
                    Przepraszam bardzo ale ja też pisałam na temat;P To już Ci nic nie napiszę:P
              • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:44
                Lady Godiva przewraca się w grobie!!!!
                • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:47
                  Lady nei musi sie nigdzie pzrewracac tego jej nie zycze, ale forum to nie
                  miejsce wyladowywania napiec wlasnych. Wiec napierw trzeba pomyslec zanim sie os
                  napsize lady, wiec nie krytykuj czegos, kogos kogo nawet nie znasz, nei wiesz
                  jak wyglada, mimo iz moze nawet byc nie chciala
                  • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:49
                    Czy Ty aby zrozumiałeś moją ripostę do Lady, Mencinek??? Sprawdż pierw kim
                    była Lady Godiva...
                  • Gość: Lady Godiva Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 01.08.05, 22:50
                    no tym postem udowodniłeś że jesteś małym chłopcem noszącym małe sweterki, tu
                    chodziło o prawdziwą Lady Godivę
                    • Gość: magic Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:51
                      No tak muszę przyznac, że wtym przypadku się nie popisałeś...
                    • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:54
                      dla ciebie moge byc nawet malutkim chlopczatkiem, pacholeciem , badz kim jeszcze
                      zechcesz wedlug gabrowiczowskiej wykladni, jednak powinnas wiedziec ze przed
                      forma nie ma ucieczki jak w inna fiorme, wiec uciekajac z jednego tematu ktopry
                      niechybnie przegralas popadasz w drugi , cchac udowodnic swa ogroooomna wiedze,
                      zycze powodzenia, bo jak na razie nie pomagasz w ogole , szkodzisz MI zreszta
                      tez w ogole , takze dzieki za pomoc , zadna pomoc
                      • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:56
                        bo jezeli wchodzisz na forum sobie popisac to bardzo dobrze , ale testu na
                        czytanie ze zrozumieniem nie przeszlas. Znowu przykro , ale nie mi ....
                      • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:57
                        wiec jak nie masz nic wiecej w kwestii poruszanej do powiedzenia, to popadnij w
                        inna forme, ale w innym temacie, bo do tego nic nie wnioslas
                        • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 01.08.05, 22:59
                          Zreszta w czym ty mozesz pomoc jak parodiujesz nago ....
      • daino Re: Dolce & Gabbana, Cavalli 02.08.05, 03:55
        off topic; tak mi sie przypomnialo ze Dolce i Gabbana sie rozeszli - po cichu
        (stanowili pare), ale firma dalej produkuje.
        • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 02.08.05, 09:22
          to prawda, gdyz jeden z panow, tylko nie wiem czy ten lysy czy ten wyzszy,
          znalazl sobie innego wielbiciela ;)
          • misae Re: Dolce & Gabbana, Cavalli 02.08.05, 09:26
            gratuluje odwagi ;o) jesli nic ciekawego nie znajdziesz w wawie i wiesz jakiego
            rozmiaru poszukujesz, mozesz sprobowac kupic online
            • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 02.08.05, 09:55
              wlasnie w tym problem ze z tymi rozmiarami to roznie bywa, chyba ze bym koszule
              do garnituru kupowal lub spodnie do tegoz samego, wtedy jeszcze jakos rozmiar
              wchodzi w gre. Ale zawsze wole z bliska zobaczyc asortyment. Co do sklepow
              online, to z checia bym skorzystal, ale najpierw jak wspomnialem wole zobaczyc z
              bliska ;)
      • Gość: ... Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:42
        cina, to ty?
        • mencinek Dolce & Gabbana, Cavalli 02.08.05, 10:47
          kto ty ?? moze sprecyzuj
      • Gość: anja Re: Dolce & Gabbana, Cavalli IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 03.08.05, 21:18
        ubrania dolce&gabbana możesz kupic w redford&grant w budynku metropolitan na
        pl. piłsudskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka