anulka803 08.09.05, 11:35 Co sądzicie...? chciałabym wyjechac na weekend do zakopca, ale nie sama.....- ) wypada zaproponowac facetowi..co myslicie, aby nie wyjść na idiotke...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka803 Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:40 no własnie.....pewno pomysli odrazu ze chcesie przespac z nim.....więc jak to delikatnie zrobić...... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:50 zarezerwujcie dwa pokoje;) Najwyzej bedziecie w jednym spali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:51 weź ? tyle dzieci głoduje na świecie a Ty takie pomysły marnotrawne - bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:55 eeee tam, wazne ze ona ma co jesc ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:57 no jesli wszystkie kobiety prezentują taki punkt widzenia to ciesze sie, że jestem facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 11:58 a to dopiero sie dowiedziales ze egoistki jestesmy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:00 ja cały czas robie obserwacje, cos tam sobe nieraz notuję w zeszyciku i potem patrzę czy zycie potwierdza teorie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:03 i jak? i jak??? Zeszycik pewnie ma juz z jakies 200 stronic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:07 zapytaj starsze kolezanki z tego forum co ja o nich wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:10 pewnie same złe rzeczy i teraz sie choroby jakiejs nabawiles??? Np symptom chronicznego strachu przed małżenstwem.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:14 nie tylko a to rozmair biustu a to w czym spia a to kiedy maja okres a to która jest w ciązy albo która facet zdradza i to wszystko mam spisane:) równiez te z łupieżem:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:38 eee tam, a mojego rozmiaru biustu nie znasz! ;))) a wiesz ktora ma pmsa teraz??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka803 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:00 kurcze zapytałam z mysla o jakąś sensowna porade, a tu tylko o jednym mowa ....... Odpowiedz Link Zgłoś
mikka80 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:02 Słoneczko moje, kto ma oceniać czy coś wypada czy nie? Chcesz go o to pytać przy całej swojej rodzinie i jego rodzinie? A może również przy wszystkich waszych znajomych? A wtedy oni będa jak na igrzyskach kciuk do góry albo w dół? Połowa będzie biła brawo a połowa z niesmakiem mruczała "BUUUU". I będą mieli przygotowane tablice z napisami "Wyszłaś na idiotkę" oraz "Ale obciach!" A teraz weź się w garść, spójrz mu prosto w oczy, uśmiechnij się lekko i pewnie i spokojnie zapytaj. Pomyśl jak sama być chciała być o coś takiego zapytana i zrób tak samo. A niech sobie myśli co tam sobie chce. Jeśli nawet będzie miał nadzieję na łóżko to czemu nie? I tak przecież Ty o tym decydujesz. Ale może się zdarzyć że nie będzie mógł i odmówi. Wtedy przecież świat się nie zawali. Ale na pewno da mu to do myślenia i następnym razem sam Cię zaprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka803 Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:04 No nareszcie jakas mądra podpowiedz........ :-) może skorzystam z tej porady ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: czy wypada......? 08.09.05, 12:03 anulka803 napisała: > co myslicie, aby nie wyjść na idiotke...... cokolwiek bys zrobila i tak wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś