Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubieracie

09.08.05, 17:00
    sie w lumpeksach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: tina Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.08.05, 17:03
        tak a bo co??
        • Gość: Maigret Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:28
          Bo lapara sra przez laparoskop niewidzialnym gównem na ubrania, które wyrzuca
          (oczywiście po jednokrotnym pokazaniu się w nich na salonach laparyża).

A ostatnio się dowiedziała, że takie ubrania trafiają do polskich szmateksów.
          I dlatego jest wstrząśnięta.
          • Gość: Maigret Korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:30
            Oczywiście:
            ... niewidzialnym LAgównem ...
            • Gość: dwa_buciki Re: Korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:46
              Rany... :D
          • kochanica-francuza Maigret - brawo!!! POst miesiąca!!!:-)) 09.08.05, 19:15
            Gość portalu: Maigret napisał(a):

> Bo lapara sra przez laparoskop niewidzialnym gównem na ubrania, które wyrzuca
            > (oczywiście po jednokrotnym pokazaniu się w nich na salonach laparyża).
            >
            > A ostatnio się dowiedziała, że takie ubrania trafiają do polskich szmateksów.
            > I dlatego jest wstrząśnięta.
      • Gość: Martika Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.08.05, 17:28
        Jestes wstrzasnieta,naprawde??Toz to na miare problemu dzieci walbrzyskich:D
      • laparisienne Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:34
        No bo te ciuchy zbieraja organizacje charytatywne, zeby pomoc biednym.
        Slyszalam, ze je piora i dezynfezkuja, ale napwdre wolabym kupic sobie jakis
        nowy i tanszy ciuch, niz takie, ciuchy, ktore sa wyrzucane jak ktos zmarl.
        Beurk!
        • Gość: vintage Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:37
          Taka światowa Łaparyżjen, a nie wie, że nie mówi się "lumpeks" tylko "vintage"?;))
        • madzia69 CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:13
          mam nadzieje ze nie jezdzisz autobusem bo nie daj boze sie o lupeksiare
          odetrzesz i czarna febra juz Ci na karku siedzi i w ucho dyszy
          • cassandrafr Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:30
            madzia69 napisała:

> mam nadzieje ze nie jezdzisz autobusem bo nie daj boze sie o lupeksiare
            > odetrzesz i czarna febra juz Ci na karku siedzi i w ucho dyszy
            Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie metrem.
            • kochanica-francuza Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:31

> Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie metrem
              A w metrze to lumpeksiarza spotkać nie można? Hihi...
              • cassandrafr Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:56
                kochanica-francuza napisała:

>
                > > Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie
                > metrem
                > A w metrze to lumpeksiarza spotkać nie można? Hihi...
                Metrem tez nie jezdze. Napisalam tylko, ze w Paryzu praktyczniej jest jezdzic
                metrem.
                • kochanica-francuza Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 21:04
                  cassandrafr napisała:

>
                  > Metrem tez nie jezdze.

Rozumiem, że chodzisz w otoczeniu świty bodyguardów, których ubrania są
                  dezynfekowane?
            • Gość: dwa_buciki Re: CZARNA FEBRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:49
              Kto tutaj w ogóle z kim się kłóci??;)
            • Gość: Trinity Paryskie metro = beurk! IP: 81.185.192.* 10.08.05, 13:08
              A tak nawiasem mowiac to W PARYZU JUZ JESIEN, bylam tam w ubiegly piatek :
              szaro, zimno, buro, betonowo, 18 stopni, deszcz nawet kropil, ludzie w kurtkach,
              mialam wrazenie ze to juz pazdziernik.... Przejechalam sie nawet metrem, pomimo,
              ze firma mi zwraca za taksowki, i watpliwa to byla przyjemnosc - ci wszyscy
              sniadzi faceci z plecakami...
              Doprawdy nie wiem, czym sie ta parizjenka z polskiego slaska tak zachwyca...
              • cezar8 Re: Paryskie metro = beurk! 10.08.05, 13:25
                Wczoraj i dzisiaj ladna pogoda, slonce i wyzsza temperatura, ale piatek
                rzeczywiscie byl paskudny.
      • kotka22 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:37
        Ale ty głupia jesteś, boshhhhe....widzisz a nie grzmisz...
      • laparisienne Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:50
        Ochyda, fuj!
        • Gość: Richelieu* Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 09.08.05, 17:56
          o właśnie, właśnie, ohyda, fój
        • kate-gun Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:56
          ucz sie polskiego ciemnoto

oHyda
          • laparisienne Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole 09.08.05, 18:01
            to po co chodzic na forum moda. Wszak szmateksy, to zadna moda, chyba ta z
            przed 10 lat.
            • kate-gun Re: Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole 09.08.05, 18:04
              nie widze zwiazku z poprzednia wypowiedzia :]
            • Gość: barbra Re: Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole IP: 62.148.81.* 09.08.05, 23:12
              laparisienne napisała:

> to po co chodzic na forum moda. Wszak szmateksy, to zadna moda, chyba ta z
              > przed 10 lat.

a moda ma to do siebie ze powraca :]a z polskich znanych mi osob ktore ubieraja
              sie w tak zwanych "lumpeksach"to np Joanna Horodynska :)
          • dariaaa1 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 23:46
            bueehehe,nie mogę.Skąd ty się wzięłaś idiotko? Żresz gnu i
            kangury(czyt.poprzedni post panny-paryżanny) i bolą cię lumpeksy?? Nawet kurcze
            gwiazdy ubieraja się na "szmatach", a ciebie co boli?
      • sssheee Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 18:09
        Jestem wstrząśnięta... naprawdę tak Cię to "rusza"?????? ;PPP
      • Gość: przemkowa Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:48
        Ja nigdy:))))
        Wylogowałam się, żeby zobaczyć co tu napociłaś i proszę.
        Znów uważasz że wszystkie Polki noszą ciuchy po zmarłych?
        Czy ty w ogóle masz mózg, bo mam wątpliwości co do tego....
      • Gość: monika Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.plock.mm.pl 09.08.05, 18:56
        nie, ubieram się w domu, czasem kupuję ubrania w lumpeksie
      • kochanica-francuza Mało tego!!!! 09.08.05, 19:14
        Złośliwie wyszukujemy w google`u lumpeksy w Paryżu i zapisujemy sobie adresy!!!
      • vsgirl Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 19:50
        Nie ubieram sie. Ale jakbym nie miala kasy to bym sie ubierala. A czy ty
        laparisienne naprawde pijesz chlorowana wode? Pamietaj, ta woda byla kiedys w
        czyjes spluczce toaletowej. Jak mozesz! Nie wstyd ci? :D:D
      • Gość: Sineira Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:22
        Jestem wstrząśnieta, naprawdę oddychasz tym samym powietrzem co zwykli
        śmiertelnicy?
      • uka_m Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:29
        W sh ubierają się m.in.Sienna Miller,Kate Moss,Lou Dillon itd.....
        Chwalą sobie taki sposób zaopatrywania się w ciuchy.Nie wiesz czego masz się
        czepić.OJ<OJ parówka-przykre,że stawiasz na równi dzieciaki z Wałbrzycha i rajdy
        po lumpeksach....
      • uka_m Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:30
        a z polskich znanych sh lubi bodajże Kajah.
        • Gość: Gosia :-) Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.chello.pl 09.08.05, 22:40
          >nowy i tanszy ciuch, niz takie, ciuchy, ktore sa wyrzucane jak ktos zmarl.

Nie wiedziałam, że jak ktoś umiera to umiera mając na sobie wszystkie ciuchy ze
          swojej szafy.
      • n_nicky Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:50
        To stworzenie chyba cierpi na pseudologię:/

Kiedyś te marne prowokacje mnie naprawdę śmieszyły, ale teraz miarka się
        przebrała i z przyjemnością dam Tobie ignora i wszystkim Twoim pozostałym
        wcieleniom...
      • joasia.sadowska Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 09:49
        no jasne, ze tak!!!!!!!!!!!!!! co to za przyjemnosc chodzic w tym co pol
        ulicy????????????? a poza tym dorothy perkins to ja u siebie nie znajde, a
        kocham jej ciuchy:)
      • krowa_w_kropki Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 09:51
        Hmmm, w Polsce tzw. hieny cmentarne odkopywały świeże groby aby pozdejmować
        nieboszczykom złote obrączki, złote zęby itp. Rozumiem, że w Paryżu jest aż tak
        źle, że ściągają z nieboszczyka także ubrania i wysyłają je do lumpeksów. Ajaj,
        gorzej niż w Wałbrzychu.
      • wiosenna2 to jest ochydne i niehigieniczne a fuj 10.08.05, 10:10
        i udaja wielkie dammyyyyyyyyyyyy
      • Gość: dewad Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:13
        a wyobraź sobie la..(coś tam coś tam), że nie tylko nosimy ubrania innych osób
        lecz nawet całujemy się z drugą osobą, przytulamy i nie tylko :) - ale to musi
        być dla Ciebie obrzydliwe
      • Gość: gość_portalu Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.3.pl 10.08.05, 13:59
        od jakiegoś czasu ladebilizm twoich wypowiedzi wali po oczach na kilometr. czy
        ty naprawdę jesteś taką laidiotką?
        • cezar8 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 14:07
          czy to pytanie skierowane jest do mnie?
          • dariaaa1 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 16:06
            No na pewno nie do Ciebie,tylko do pani Dipątrę o'Trotuarr
            • cezar8 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 16:15
              dzieki, juz sie marwilam, ze komus podpadlam. Pozdrawiam.
      • Gość: bozz Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.bris.ac.uk / *.bris.ac.uk 10.08.05, 23:23
        jestes fantastyczna

zawdzieczam Ci 5 minut zdrowego, glosnego smiechu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka