Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

weekend w Twoim miescie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:43
    hm... ostatnio chodzi mi po głowie pomysł pojechania na weekend do jakiegoś z
    większych miast w celu odnowienia garderoby.
    załóżmy że mam czas od soboty rano do niedzieli wieczór - gdzie w Twoim
    mieście mogłabym spędzić czas na zakupach. doliczmy jeszcze czas dojazdów i w
    ogóle. jestem naprawdę zainteresowana takim wyjazdem.
    wiem, że np w Warszawie jest Arkadia itp ale zupełnie nie wiem jak dostać się
    do takiej Arkadii a potem do innego CH.
    z góry dzięki i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • karol_ka66 Re: weekend w Twoim miescie 10.08.05, 12:47
        nie wiem skąd jesteś, ale polecam poznań. Z Plazy do Browaru (chyba najlepsze
        CH) dostaniesz się np. jednym tramwajem w 15 (a może mniej) minut. Są to miejsa,
        gdzie oprócz zakupów i jedzenia/picia, mozesz zażyc troche innych rozrywek
        kulturalnych - np. wystawy, przedstawienia, spotkania z pisarzami -browar; kino,
        kręgle-plaza
      • dominika8 Re: weekend w Twoim miescie 10.08.05, 12:54
        dojazd do Arkadii-jeżeli przyjeżdzasz pociągiem, to wsiadasz w jakikolwiek
        tramwaj ( nie podam Ci nr, bo jestem zmotoryzowana) jadący na Rondo Babka (
        teraz ma idiotyczną nazwę Radosława, a i tak mówi się na nie po staremu)., no i
        tam jest Arkadia. Jeżeli liczysz na wyprzedaże to późno, bo już wszystko
        przebrane i przegrzebane. Ale jak chcesz coś na jesień, to przyjeżdzaj.
        • dagny1001 Re: weekend w Twoim miescie 10.08.05, 16:45
          Pytanie do warszawianek - skąd nazwa Rondo Babka?
      • Gość: lilja4ever Kraków IP: *.76.classcom.pl 10.08.05, 16:38
        1. Galeria Kazimierz www.galeriakazimierz.pl/
        2. z galerii 3 przystanki na rynek (a tam cale mnostwo sklepow w kazdej uliczce, takze okolice rynku)
        3. z rynku latwy dojazd (np. tram nr 1) do Plazy www.krakowplaza.pl/index.php
        4. z Plazy jeden przystanek tramwajem do M1 www.krakow.centrumm1.pl/
        5. w akcie desperacji spod M1 pare przystankow autobusem do CHT (centrum handlowe tandeta), obok tez plac handlowy o tej samej nazwie
      • Gość: Kot-kanapowiec Re: weekend w Twoim miescie IP: *.chello.pl 10.08.05, 16:59
        Zależy, skąd przyjeżdżasz.
        • Gość: hey.babe jestem z polnocnego zachodu PL n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:35
      • Gość: MJ Re: weekend w Twoim miescie IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 20:27
        ja bym odradzala wycieczki z jednego CH do CH tym co mysla, ze asortyment jest
        w ch rozny. wszedzie to samo. nachodzic sie trzeba (np taka arkadia) a i tak
        malo co sie spodoba. jak masz czas to wybierz sie do berlina. wsiadasz w pociag
        okolo 21ej w wawie, spisz w przediale sypialnym, jestes na miejscu rano.
        zjadasz sniadania w jakiejs fajnej knajpie i na zakupki. a tam przynajmniej
        jest w czym wybierac. chociaz moze wyprzedaze juz sie koncza, bo w germanii
        zaczely sie z koncem czerwca.
        udanego polowania
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka