Gość: pi IP: *.petrus.com.pl 11.08.05, 11:32 czy gdzieś w interneie można obejrzeć ich kolekcję? szukam i szukam i nie znalażłam oficjalnej strony tej firmy, proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: wallis - strona interntowa 11.08.05, 12:26 Oficjana strona: tinyurl.rzeszow.net/?show=403 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maigret Off topic: Jeśli już wall... (i coś tam dalej), IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:03 ... to nie warto się rozdrabniać. ;-) Lepiej zacząć z najwyższej półki: www.wally.com/ Szczególnie godna uwagi jest ta zabaweczka: www.wally.com/jumpch.asp?idChannel=44&idUser=0&attivo=2-6 W dobrym towarzystwie (czyli, rzecz jasna, na stronie TEGO producenta też) o pieniądzach się nie rozmawia, ale w naszym lumpexlandzie możemy sobie pozwolić. Linkowana powyżej wallypower 118, motoróweczka dla sześciu osób (+6 osób załogi) to na dzień dobry wydatek rzędu €20 000 000 (słownie: dwadzieścia milionów euro). I na tym, niestety, kończy się moja wiedza. O wrażenia z użytkowania zapytajcie już Laparówę - jej mąż z pewnością posiada taką zabaweczkę na stanie. Może nawet z GPS-em i DVD na pokładzie, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie podoba mi się! 11.08.05, 21:03 kanciasta taka jakaś... chyba że to ostatni krzyk designu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maigret Re: Nie podoba mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:28 Podobać się oczywiście nie musi, ale żeby kanciasta??? Futurystyczna - zgoda: www.wally.com/Upload/i/img_118WP_center_0005_pop_1.jpg Minimal design - też zgoda: www.wally.com/Upload/i/img_118WP_new_002_pop.jpg www.wally.com/Upload/i/img_118WP_center_0016_pop.jpg Ale przy tym wszystkim aż do obłędu opływowa! www.wally.com/Upload/i/img_118WP_center_0006_pop.jpg www.wally.com/Upload/i/img_118WP_new_004_pop.jpg www.wally.com/Upload/i/img_118WP_new_0002_pop.jpg No i te czyste płaszczyzny są świetnym tłem dla bezdyskusyjnej niekanciastości: www.wally.com/Upload/i/img_118WP_new_0005_pop.jpg Szkoda, że LaParówa nie chce się podzielić wrażeniami... Pewnie tak jej to już spowszedniało, że nie chce jej się o tym gadać. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maigret Widzicie?! Jednak się doczekamy. LaParówa opowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:17 Po jej prowrocie dowimy się, jak się żyje na superjachcie na wyspie miliarderów, gdzie komary w d... tną. Każda się dowie. Obowiązkowo. Chce czy nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wallis - strona interntowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:14 www.wallis-fashion.co.uk/promostores/wallis/index.html?make_live=yes&promo=# Odpowiedz Link Zgłoś