black_magic_women 15.08.05, 11:34 moze mi pomozecie,kto reklamuje perfumy"ORGANZA"chodzi mi o taka popularna w latach 90 modelke,o nieco egzotycznej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasna Re: ORGANZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:30 Yasmeen Ghauri. A poniżej link do strony z reklamami perfum. perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/en/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: ORGANZA 15.08.05, 13:09 Dziekuje za pomoc!!zostala mi jescze tylko jedna moja ulubiona modelka z tamtych lat do rozszyfrowania,ale na razie nie mam zadnego wirtualnego zdjecia.jak znajde to poprosze Was o pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: ORGANZA 15.08.05, 13:10 aha,tez troche egzotyczna,zawsze z krotkimi wlosami,czesto chodzila u Valentino Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: ORGANZA 15.08.05, 14:00 a juz myslalam, ze chodzi o ten klub w wawie :D co do tej czarnoskorej modelki to wiem o kogo ci chodzi, ostatnio byla nawet w Polsce tylko nie pamietam jak sie nazywala, dosyc egzotycznie i napewno pierwsza litera to A. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: ORGANZA 15.08.05, 16:14 nie niestety to nie ALEK WEK:(((moja modelka chodzila,czy jak tom w branzy mowia;)w latach 90,jak Yasmina.nie jest czarna,jej skora jest raczej orzechowa.i ma w porownaniu z Wek b.drobna twarz,wlosy na "chlopaka" Odpowiedz Link Zgłoś