Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

O mój Boże !!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 01:01
    Tragedia !!!! Po prostu tragedia!!!! Czy komus się to podoba???? Ja się
    przeraziłam
    www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/42/69_file.jpg
    Obserwuj wątek
      • kate-gun Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 01:21
        wow, co to za panna? :)
        A tak nawiasem mowiac, to nie jest taka tragedia, inne zestawy bardziej mnie
        draznia, tutaj tylko te sraczkowate buty malo pasuja. Ja bym dala jakies
        brazowe, w kolorze paska.
        • Gość: qwerty Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 18.08.05, 01:43
          kate-gun napisała:

> wow, co to za panna? :)

No przeca Brodqa Monique... Hyhyhyhy
          • mohami Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 01:49
            Widzialam gorsze zestawy,nprawde nie rozumiem tego dramatu ..?
          • kate-gun Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 02:12
            o w morde jeza - to sie zakamuflowala
      • zettrzy Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 04:06
        Gość portalu: ja czyli nie ty napisał(a):

> Tragedia !!!! Po prostu tragedia!!!! Czy komus się to podoba???? Ja się
        > przeraziłam

juz myslalam ze jakies wyjatkowo perfidne morderstwo... atak terrorystyczny...
        katastrofa przemyslowa w Gornoswierdlowsku... kolejne tsunami...
        a tu fotka jakiejs pary z butelka, do tego o wygladzie butelki wody mineralnej
      • Gość: Ania Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.08.05, 07:18
        Moim zdaniem wyglada fatalnie, mogla peztnajmniej brzowe buty zalozyc
        • Gość: meme Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:54
          a miom zdaniem gorzej wyglada facet w japonkach :D
          • Gość: elizka19 Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.05, 08:30
            tak to straszne ,przerażające ale Boga do tego nie mieszaj ok?
            • magdzia_p Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 08:46
              Mówcie co chcecie ale mnie się podoba :D
      • umaa Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 08:51
        nie widze tutaj tragedi
      • Gość: eliza Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.ct.com.pl 18.08.05, 08:57
        oboje wyglądaja strasznie.
        • toop.toop Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 09:19
          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee młodość ma swoje prawa! o ile pamietam, to kilka lat
          wstecz też tak chodziłam ubrana, zwlaszcza na imprezki weekendowe.
      • e_katt gorsze zestawy widziałam 18.08.05, 09:10
        i jak już miałabym oglądać Wieczorkowskiego w niebieskich japonkach albo
        Jacykoofa w skórzanym kilcie, to z dwojga złego, wybieram Wieczorkowskiego
        (nawet w tym zestawie z Brodką)
      • Gość: Klara Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 18.08.05, 09:22
        E, ja myslę, że to po prostu zestaw prosto od hrabiego Jacykoooff z domu
        Kowalski:)
      • Gość: nadia Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:23
        fakt, Monika wygląda tu po prostu brzydko. Jedyne co mi się w tym zestawie
        podoba to bluzka i pasek. Czy mi się wydaje, czy ona ma nóżki krzywe, nie
        schodzące się?
      • Gość: testosteron Ale to jakieś VIP-y są? Właśnie tak dżezi jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:28
        Laska mnie nie zdumiewa - kobiety zawsze bez trudu przekraczały granicę
        dziwactwa w pogoni za czymś, czego nie rozumem (i nawet już nie próbuję
        zrozumieć).
        Ale facet odpicowany w ten sposób wygląda jakby natura pokrzywdziła go
        koszmarnymi proporcjami - korpus nieprzyjemnie dłuższy od nóg.

I jeszcze problem mixu - połączenie jej i jego "kreacji".
        Kto to jest? To są naprawdę jakieś 'celebrities'? I może oni stylizowali się
        pod kątem wspólnego wyjścia?
        Jeśli wiedzieli, że razem będą defilować i właśnie tak wymyślili się wspólnie,
        to ja już nie wiem, o co tu chodzi. Na połączenie jej w kozakach i jego w tych
        japoneczkach naprawdę brak już słów.
        Koszmarny sen zdeklasowanego ex-designera pedała na głodzie.

To jest NAPRAWDĘ idiotyczne.

IDIOTYCZNE.

I D I O T Y C Z N E !!!

Głośniej pisemnie wrzeszczeć się już nie da, a szkoda.
        Widziałem u kogoś sygnaturkę, która tutaj jest bardzo na miejscu:

"Dla podkreślenia wagi moich słów siłacz uderzy pięścią w stół."
      • Gość: nadia a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:35
        www.gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,7648873,wiadomosc.html?ticaid=1
        • se.la.vie Re: a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata 18.08.05, 09:37
          Nawet mi się podoba.Serio.Gdyby spodnie były mniej porwane to na prawdę by mi
          się podobało.
          • se.la.vie Re: a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata 18.08.05, 09:45
            Nie wiem o co się czepiacie do stylizacji Brodki dla mnie jest fajna.Spójrzcie
            już lepiej na to:
            www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html
            • se.la.vie I na to też!!!!!!!!LINKI 18.08.05, 09:51
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=7
              Rany zaczynam się czuć jak na Camden Town.
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10
              A tu widzimy jakże niebanalnego mężczyznę w fartuchu ,który myśli że jest gotem.
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=13
              Wampirze skołonności?
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=14
              Lord Vader w ulepszonej wersji.
              www.gwiazdy.wp.pl/gid,84294,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=15
              Gotem można zostać w każdym wieku...-mama i córeczka
              I co powiecie? Kto wygląda lepiej?Brodka czy oni?
              • Gość: nadia Re: I na to też!!!!!!!!LINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:05
                no, w porównaniu do tego zestawu jaki zapodałaś to z pewnością ubiór Brodki nie
                jest taki tragiczny, ale zauważ, że to Castle Party to coś jak bal
                przebierańców, natomiast strój Brodki nie miał być przebraniem lecz ubraniem.
                Po prostu skrzywdzili ją stysliści, jak to zwykle bywa z niedoświadczonymi
                panienkami (patrz przypadek Kasi Stankiewicz - metamorfoza od ładnej dziewczyny
                do wychudłej istoty uniseks)
        • Gość: Zgryźliwa Re: a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata IP: *.chello.pl 18.08.05, 20:01
          Zdjątko nr 5 jest niezłe... Państwo chyba są nieźle nawaleni.
        • marvellous Re: a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata 18.08.05, 21:48
          Haha, Paschalska to się zawsze musi z czymś wypuścić :D
          • charade Re: a co powiedzieć na to? Dla mnie wymiata 19.08.05, 10:05
            Nie no, Paschalska to już jest normalnie Potwór z Czarnej Laguny. Jakim cudem
            ona ma takie dobre samopoczucie względem swojego wyglądu, to jest dla mnie
            tajemnica.
      • Gość: Kama Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:04
        Brodka to totalne bezguście. Fuj.
        • pump_it_up Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 11:14
          Ten zestaw jest swietny po prostu:). Mnie sie baaaaaaaaardzo podoba:)
          • pump_it_up Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 11:16
            Mowie oczywiscie o Monice:). Poza tym ma swietna figure. Wszystko w tym
            zestawie do siebie pasuje. Zielona chustka, odlschoolowe okulary, koszulka,
            pasek, super dzinsy i ekstra buty:D
      • Gość: rose @-'-,--- Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 11:31
        jeżeli chodzi o strój to jest beznadziejny, a potęguje to to że do tej
        dziewczynki on szczególnie nie pasuje, ogólnie mówie tak dlatego bo za nią nie
        przepadam nie podoba mi sie jej głos, styl bycia, i porażajacy brak gustu i
        samokrytyki czego najlepszym dowodem jest to zdjęcie
        • Gość: kosmo Re:Monika jest blondynką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:00
          Nie wiem czy wiecie ale dla "Wieczorka" Moniqa obcięła włosy i
          jest..............Blondynką Hehehehe a wy martwicie sie o zestaw
        • Gość: Eliza Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:33
          P O P I E R A M C A Ł K O W I C I E !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Madzia Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:03
        jak dla mnie facet w japonkach tylko na palze :)
        a ona hmmm moze zapowiadalo sie deszczowo i kazali wziac kaloszki?
        • Gość: babunowa Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 18.08.05, 13:09
          jak dla mnie zestaw bardzo okey;) do wymiany dwie rzeczy :kozaki u tej pani na
          japonki i okulary ;)
          • Gość: Kama Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:34
            Jak moze byc dla ciebie okey skoro coś jest do wymiany. Bez sensu!
            • meren_re69 Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 14:03
              dla mnie wyglądają super razem. Monika jest niesamowicie charyzmatyczną
              dziewczyną. on jest przystojny. razem sa the best :)
            • Gość: babunowa Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 18.08.05, 14:05
              Okey,bez tych przedmiotów.To skrót myślowy.Czasami trzeba wysilić szare.
      • Gość: Jula Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:10
        Ogólnie jest spoko !!! Ogólnie! Ja np.zdjęłabym jej te obciachowe kozaczki i
        goooogle które wogóle nie pasuja a nawetnie to że nie pasują po prostu są
        gó..ane a jemu japoneczki bym daleko daleko wyrzuciła :)
      • Gość: ja czyli nie ty Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 14:14
        pan który stoi z Moniką to oczywiście Janek Wieczorkowski hahawg mnie to
        zdjęcie jest tragiczne haha
      • Gość: No prosze ... No proszę - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:55
        Chłopaki zamiast wsiąść do śmieciarki i wyjechać do pracy robią sobie zdjęcia (i
        to jeszcze w modnym stylu gejowskim). Nic dziwnego, że ze śmietników na
        osiedlach aż się wysypuje.
      • Gość: maliiin Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 18.08.05, 15:25
        wszystko oki....tylko te buty...och te prezerwatywy na nogach.och!
      • Gość: nickname Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:59
        O mój Boże, a tu nie daleko jest temat o tolerancji dla gustów.
      • Gość: nosek Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 17:22
        Brodzia super, tylko jeany za bardzo porwane.
        • edavenpo Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 18:06
          Dziewczyna wyglada swietnie. Te kozaki sa wlasnie modne w tym sezonie. Zgadzam sie jednak z
          przedmowczynia. Dzinsy maja za duzo dziur i troche to psuje ten stroj.
          • Gość: bibi Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 18.08.05, 18:15
            Generalnie uważam za idiotyczną modę na kozaki w lecie,dlatego wszystkie
            Panie,które będą się tak prezentowały będę uważała za dziwne;P szczególnie jeśli
            ich facet założył obuwie typowo letnie,a większość facetów ubiera się tak
            dopiero wtedy,gdy nie może wytrzymać z gorąca;>
      • Gość: joasia Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 18.08.05, 18:31
        o tak, tak to sie lubimy nosic:)))))
      • Gość: h** wam do tego Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: 83.168.106.* 18.08.05, 19:55
        KUR*A MAĆ CZŁOWIEKU NIE MASZ LEPSZYCH POWODÓW, ŻEBY DRAMATYZOWAC, NIŻ TO ŻE
        BRODKA I WIECZORKOWSKI SA RAZEM?????!!!!
        A GŁÓD W AFRYCE???
        A TERRORYZM, PRZEMOC, WOJNY????
        A KLONOWANIE CZŁOWIEKA I ZWIERZĄT???

TO CIĘ TROGLODYTO NIE RUSZA...?

TO NIE WEIM GDZIE RODZĄ SIE TAKIE ISTOTY JAK TY, CHYBA W PROBÓWCE.
        • se.la.vie Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 20:11
          ZŁOWIEKU NIE MASZ LEPSZYCH POWODÓW, ŻEBY DRAMATYZOWAC, NIŻ TO ŻE
          > BRODKA I WIECZORKOWSKI SA RAZEM?????!!!!
          > A GŁÓD W AFRYCE???
          > A TERRORYZM, PRZEMOC, WOJNY????
          > A KLONOWANIE CZŁOWIEKA I ZWIERZĄT???
          >
          > TO CIĘ TROGLODYTO NIE RUSZA...?
          >
          > TO NIE WEIM GDZIE RODZĄ SIE TAKIE ISTOTY JAK TY, CHYBA W PROBÓWCE.

A czy ty zrobiłeś coś dla dobra świata pisząc te oblegi?
          • charade Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 20:31
            Nie będę ukrywać, że na sam widok Brodki w żołądku mi coś ciężko, więc jej
            wygląd na tym zdjęciu też mi się nie podoba. Zastanawiam się, co taki facet jak
            Wieczorkowski robi z nieciekawą, zarozumiałą i niezbyt atrakcyjną nastolatką,
            ale co mnie to w końcu obchodzi. Zresztą on też jest fatalnie ubrany :))))
            • Gość: Nerrrra Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.131.2.239.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.08.05, 21:01
              Dla mnie ok jesli wymieni butki(najlepiej na japonki-jesli juz przyszla z
              facetem,ewentualnie delikatne sandalki).Nawet jesli sa modne to co z tego,skoro
              najzwyczajniej brzydkie;)
        • Gość: ja czyli nie ty Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 21:30
          tak się składa że jest to forum moda i komentujemy na nim ciuchy. Akurat w tym
          wątku komentujemy paskudne zdjęcie Moniki Brodki. Nie mam nic do niej ani do
          Wieczorkowskiego. Po prostu sa beznadziejnie (moim zdaniem) ubrani, zwłaszcza
          monika.
          Jeżeli tak bardzo ci to przszkadza, idź se na forum o glodzie w Afryce,
          terroryźmie, klonowaniu człowieka i naprawiaj świat!!! czego was uczą w tych
          szkolach??? Nawet już nie rozumie znazenia wyrazu "moda"
      • marvellous Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 18.08.05, 21:48
        Eeee, przsada, mogłoby być znacznie gorzej :P
      • Gość: anka Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:58
        Buty beznadziejne, dzinsy za bardzo dziurawe, a w okularach wygląda jak mucha.
        Panna nie dość, że fatalnie się ubiera, to jeszcze ma twarz jakby ktoś na niej
        usiadł.
        • Gość: NADOBNA Re: O mój Boże !!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 19.08.05, 18:42
          Srednio ale daje rade
      • deczko Re: O mój Boże !!!!!!!!!! 19.08.05, 22:01
        Niska ona, niski on...

A ostatnio widzialam sliczna pare, ubrana modnie, fryzury tez ladne, duze
        okulary na nosie, tak ladnie wygladali, a przede wszystkim modnie. Takze nie
        tylko vipom chce sie byc modnym bedac para

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka