Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 17:31
    chce tylko wiedzieć: 1. podoba wam sie ta dziewczyna? czy 2. uważacie,że nie
    jest ładna?
    pewnie niektorych juz mdla takie "rankingi" ale w kazdym z nas jest chęc
    oceniania :)- ja chciałabym sie dowiedzieć co myslą o niej "postronni" ludzie
    prosze o obiektywne wypowiedzi
    img386.imageshack.us/my.php?image=natalia2mb.jpg
    img386.imageshack.us/my.php?image=na21do.jpg
    img386.imageshack.us/my.php?image=nat26id.jpg
    Obserwuj wątek
      • Gość: magdzia Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 19.08.05, 17:38
        pierwsze zdjecie jest zajefajne!!!a dziewczyna ładna......po prostu.........bez
        jakiegos zachwytu
        • se.la.vie Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:43
          Oj,pospolita uroda.Solarka i farbowane włosy blond...a swoją drogą bardzo
          wyraźista szczęka :PAle cóż można powiedzieć ,że nie jest brzydka.Bo nie jest
          brzydka.
        • Gość: foto szopka Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:10
          Pierwsze zdjęcie akurat jest ewidentnie kiepskie - zrobione zbyt długim
          obiektywem ze zbyt małej odległości. Stąd przerysowanie dołu i takie opinie:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27919126&a=27919632
          Biorąc pod uwagę fakt, że fotografujący prawdopodobnie nie miał możliwości
          zmiany obiektywu (ani skrócenia ogniskowej), należało po prostu się odsunąć.

Pozostałe zdjęcia też średnio - przy portrecie trzeba być świadomym
          oświetlenia. A z tym jest tak sobie.

A dziewczyna ładna.
          • daino Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 20:29
            Gość portalu: foto szopka napisał(a):

> Pierwsze zdjęcie akurat jest ewidentnie kiepskie - zrobione zbyt długim
            > obiektywem ze zbyt małej odległości. Stąd przerysowanie dołu i takie opinie:
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27919126&a=27919632
            > Biorąc pod uwagę fakt, że fotografujący prawdopodobnie nie miał możliwości
            > zmiany obiektywu (ani skrócenia ogniskowej), należało po prostu się odsunąć.

no popatrz, a ja myslalam ze dzieje sie odwrotnie:
            dlugoogniskowe obiektywy nie powoduja znieksztalcen, okreslanych np
            jako "walaca architektura", a wrecz odwrotnie: te szerokokatne ponizej 50mm po
            tzw. rybie oko. oprocz tego, w duzym skrocie, krotkoogniskowe daja efekt
            glebokiej ostrosci(plaskiej jak-tam-zwal, mozna regulowac przeslona)-jak widac
            na omawianym zdjeciu, tlo i postac jest ostre.
            natomiast dlugoogniskowe skupiaja sie na jednym planie, stad uzywane do
            portretow i zblizen: rysy twarzy nie sa znieksztalcone ani przerysowane, twarz
            ostra, tlo rozmyte.

• duch.arafata Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 20:49
              > natomiast dlugoogniskowe skupiaja sie na jednym planie, stad uzywane do
              > portretow i zblizen: rysy twarzy nie sa znieksztalcone ani przerysowane,
              twarz
              > ostra, tlo rozmyte.

Pięknie, pod warunkiem, że masz odejście. Jak uważasz, z jakiej minimalnej
              odległości można robić setką czy siedemdziesiątką?
              • daino Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 21:00
                ?

to chyba logiczne ze trzeba miec odpowiednie odejscie, inaczej "rozsadzi" ci
                obraz.nie wiem o co ci tak naprawde chodzi.

jak juz napisalam, glowny problem u szerokokatnych, ze przy zbytniej
                lokalizacji pierwszego planu daja przerysowania, a przy pochyleniu odejscia od
                pionu, ale plusem, ze maja wieksza glebie ostrosci (no a jaka glebia ostrosci
                jest na omawianym zdjeciu to chyba widac).
      • Gość: Malaria Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:44
        rzeczywiscie mnie mdlą.......niespecjalna jestes....i te pozowane miny...
      • Gość: tanya Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:45
        jest bardzo ladna!
        • mavae Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:47
          nie brzydka, ale nogi sa za grube.
        • Gość: prostytutka Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:49
          seksowna w dosc wulgarny i pospolity sposob. w duzej mierze to kwestia stylizacj
          jednak.fajnie zrobiona moglaby by byc interesujaca, ale zadna tam gwiazda, bez
          przesady.
      • daino Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:47
        mnie sie podoba.
      • e_katt Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:48
        ładna (ma bardzo ok cerę)
        gdyby tylko nie to modelowate mizdrzenie się do obiektywu ;-/
      • Gość: gabi Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:49
        Jest przeciętna.
        Może dlatego, że pełno takich wsród kandydatek na miss czy modelkę. ;)
      • kate-gun Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:49
        a gdzie kupila(ś) bryle z pierwszego zdjecia?
        • Gość: Łodzianka Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.astral.lodz.pl 19.08.05, 17:53
          podoba mi się, a najbardziej na drugim zdjęciu :)
        • Gość: kasiak Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 17:57
          to nie jestem ja :) nie mam na tyle odwagi , by czytac o sobie komentarze:)
          to znajoma
          • Gość: Martyna Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.121.* 19.08.05, 18:17
            moim zdaniem bardzo ladna i zgrabna dziewczyna.
          • kalinakalina a znajoma wie ze wklejasz jej fotki na f.m? 19.08.05, 18:22
      • Gość: Hazel2 Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:17
        Ładna, nawet bardzo, ale żadna piękność. Najbardziej podoba mi się na
        pierwszym zdjęciu. Mankamenty to przde wszystkim zbyt masywna szczęka (powinna
        się zastanowić jak najlepiej się ustawić do zdjęcia, żeby to ukryć, a nie
        podkreślać, jeśli jej zależy), przesadna chudość (wystaje jej obojczyk a nawet
        o zgrozo, mostek). Bardzo ładne okulary!
      • mavae Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 18:25
        znajoma siedzi kolo niej & czyta...:))
      • Gość: Madzia Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:01
        Ladne dziewcze...
        nawet po zrzuceniu laszkow :) a moze wlasciwe przede wsyztskim :P
      • Gość: nadinka Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bpl.vectranet.pl 19.08.05, 19:09
        mnie sie nie podoba. i chyba wysoka jest...
        • Gość: karolinkaaaa Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.54.* 19.08.05, 19:10
          ma duży brzuch i masywne uda i konski usmiech
      • Gość: aga Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.08.05, 19:12
        zwykła, nie brzydka ale i nie piękna
      • Gość: lil Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.76.classcom.pl 19.08.05, 20:52
        nawet ladna, choc na ulicach widze wiele ladniejszych. strasznie nie podoba mi sie jej pozowanie: dodatkowe eksponowanie i tak zbyt duzej wysunietej brody to przesada
      • anna_pacyk Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 21:01
        jest ok ;)
      • laura38 Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 21:04
        trudno mi ocenic ladna czy nie ladna, bo nie podoba mi sie jej wyraz twarzy a
        na to patrze przede wszystkim. wyglada mi na dretwa i niesympatyczna. moze
        dlatego, ze ma nieladna mine. jest taka jakas obojetna, bez wyrazu. nie podoba
        mi sie chociaz brzydka nie jest.
      • bonzee Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 21:08
        Sprawia wrazenie bardzo pewnej siebie. Wg mnie nie jest ladna (nieregularne
        rysy twarzy, rzuchwa za mocno wysunieta do przodu), ale z odpowiednim imiggem i
        szczupla sylwetka i szlifem moze byc uwazana nawet za bardzo atrakcyjna kobiete.
      • Gość: mo-ri-ba Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:16
        a ją coś boli że robi takie miny ??
      • Gość: yzex Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.08.05, 21:18
        brzydka nie jest, ale wydaje mi sie, ze nie jest zbyt sympatyczna;P moze sie
        myle, ale na zdjeciach tak wyglada. A czy to jest jakas Twoja konkurentka ze
        tak pytasz?:)
        • Gość: Ola Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 21:47
          Pewnie ex dziewczyna chłopaka, albo przyjaciółka, albo konkurentka,albo to
          autorka postu która probuje sie dowartosciowac :)
      • Gość: aga Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 21:51
        dziewczyna była by ładna, ale... niech nauczy sie inaczej pozowac. niech
        obciaga brode do dołu i sie usmiecha a nie otwiera usta.
        • deczko Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 21:56
          Zainteresowaly mnie tylko okulary, sa naprawde fajne.
        • Gość: Ania BALKON-TARAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:58
          A co to za ładny taras-balkon-loggia?Wczasy, dom, Polska, Dzungla?
      • Gość: grenzik Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.08.05, 22:26
        wszystko byłoby fajnie, gdyby nie te głupie miny :D
      • Gość: Czarnulaa Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 20.08.05, 11:38
        Dziewczyna jest (wedlug mnie) barzdo przeciętnej urody. Fakt, nie można
        powiedziec, że jest brzydka, ale jest pospolita, taka zwyczajna, nie ma tego
        "czegoś" (piszę jako kobieta, nie wiem, jak widzą to mężczyźni). Kompletnie nie
        mój typ (że tak to nazwę, jestm w 100 % hetero, za piękną uważam np. Salmę Hayek
        - gusta są różne). Po prostu dziewczyna, jakich tysiące, niczym się nie
        wyróżnia. Chyba chce uchodzić za seksowną i piękną, bo strzela takie miny - ale
        te miny tylko pogarszają sprawę.

Ogólne wrazenie: ta dziewczyna chce podobac się na siłę, chce być sexy za
        wszelką cenę, pragnie być zauważona mimo wszystko "patrzcie tylko na mnie i
        uważajcie mnie za piękną" - tak zdaje sie myśleć... Jednak jest to moja
        subiektywna opinia oparta tylko i wyłącznie na tym, co widzę na zdjęciach - a
        to czasem mylące. Jednak jesli chodzi o sam wyglad - to, jak juz pisalam -
        przeciętna dziewczyna, jakich tysiące, nie wyróżnia sie z tłumu, trudno ją
        zauwazyc. Aha, i moim zdaniem wcale nie jest chyba taka pewna siebie, bo gdyby
        była, nie wysylalaby fotek w celu ocenienia swej urody...
        • charade Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 12:01
          Niebrzydka, ale z tłumu by się nie wyróżniła. Wygląda jak tysiące panien na
          ulicach. Miny na zdjęciu faktycznie koszmarne :))))
        • Gość: s Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.05, 12:04
          jak chcesz oceny to prosze
          1 figura mocno srednia co widac na 1 focie-grube uda,niiewielki biust
          2 twarz przecietna plus ta szczeka[wydatna] no i miny a'la Naomi.strasznie
          pretensjonalne,widac ze bardzo chce byc uznana za pieknosc ale to raczej nie
          wchodzi w gre
          3 brzydka jej nie nazwe bo szczegolnie paskudna nie jest.ale banalna do bolu
          zebow.
      • Gość: zuzu Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:25
        ładna, ale dlaczego taka drapieżna mina? To uroku nie dodaje.
      • uka_m Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 12:37
        Podoba mi się połączenie błękitne oczy+ładny odcień opalenizny.
        Zadbana ,zęby ładne.Budowa ciała grubokoścista.Na pewno podoba się facetom.
        Zbyt nadęta(pamiętacie nadutą Kulkę?),dlatego podobają mi się ludzie występujący
        w reklamach benettona-są naturalni,uśmiechnięci ,a jeżeli mina poważna to z sensem.
        Wydaje się lekko przejęta rolą.fotomodelki?
      • Gość: ocena Re: !!!!!!!!!!!!!!oceń ją!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:35
        mam wrazenie że zdjecie nr 2 i 3 sama sobie robiła-w kazdym razie zadufana w
        sobie panienka która mysli że jest fajna-no cóż zapewne stado karków sie koło
        niej kreci stąd jej przeswiadczenie że jest boginią piekna a nie jest!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka