Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Forum robi się dziwne...

21.08.05, 20:45
    Co się dzieje?
    Dziewczyny zachowują się jak wściekłe amazonki.Krytykują,są zgryźliwe
    naskakują jedna na drugą.Zakładają durne,złośliwe wątki w stylu"powiadomcie
    mnie jeżeli kochanica znowu poprosi o cośtam".
    Na dodatek jakiś szajbnięty,emocjonalnie popaprany zbok podszywa się pod
    połowe naszej modnej ekipy i w każdym wątku umieszcza albo jakieś ohydstwa
    albo wyskakuje z niemoralnymi komentarzami.
    A nasze kochane moderatorki pozwalają mu się panoszyć.
    Do tego LaP pisze coraz więcej postów i jak grzyby po deszczu wyłaniają się
    jakieś "chanelki" i "top_modelki",zaprogramowane fanki ,dla których ona jest
    boginią.
    JeeeeeJ.
    Obserwuj wątek
      • kate-gun Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 21:15
        Ja sie stad wynosze, bynajmniej na jakis czas.
        Znudzilo mnie to forum i ten tlum watkow personalnych, nie na temat,
        niepotrzebnych i powstalych chyba tylko dla zabicia nudy. Moze co 5-ty watek
        jest o modzie i trendach.
        Jesli zas chodzi o komentarze, to nie oczekuje, ze kazdy bedzie tu wszystkim
        tylko "slodzil". Jesli jednak wyrazamy sie krytycznie na jakis temat - robmy to
        taktownie i kulturalnie, bez wyzwisk i zbednych emocji. O ile inteligentna lub
        humorystyczna krytyke czyta sie przyjemnie, to prymitywne komentarze budza
        tylko niesmak.

Sadze, ze przydalyby sie 2 dodatkowe moderatorki spoleczne. Sposrod 4
        moderatorow zawsze ktorys bylby na forum i na biezaco usuwal watki i posty
        smieci. Plus obowiazkowe logowanie.

Die Ordnung muss sein!
        Also Tschüs! ;)
        • daino Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 21:20
          oj tak, trzeba stad spadac...
          na szczescie "wakacje" mi sie koncza i zaczynam nowe "tournee"(szereg wyjazdow-
          latwiej zerwac z tym nalogiem).
        • pink_hamster Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 21:24
          ja tez popieram ten glos o dodatkowych moderatorach, chociaz zbok i lap odwiedzaja forum co jakis czas i toeretycznie moznaby sie przyzwyczaic, jakos ja nie moge i irytuje mnie forum "moda", poswiecone ostatnio glownie osobistym wynurzeniom "paryzanki" na przemian z dermatlasem i idiotycznymi haslami jakiegos zakompleksionego nastolatka :/
        • Gość: Richelieu* Re: Forum robi się dziwne... IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 21.08.05, 22:25
          4 moderatorki? Jezu, na największych jest po jednej, góra dwie i dają sobie
          radę. 4 aeski z powodu jednego chłopczyka, na to forum starczy jedna a dobra, a
          nie cztery
      • d_a_g_a1 Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 21:25
        Popieram! Dlatego tak rzadko tu wpadam. Robi się coraz gorzej... A ktoś z
        dermatlasem..szkoda słów :(. Coraz mniej tematów związanych z modą. Bo co
        wspólnego z modą ma wątek "oceń ją"??? Albo "czy podoba Ci się..." ;/. Moim
        zdaniem strzałem w 10 był wątek tralalumpka (z tymi wklejanymi zdjęciami).
        Znając to forum jakiś troll z dermatlasem zaraz się w tym wątku pojawi :(. Na
        szczeście zostało mi "moje kochane" FORUM HUMORUM. Pozdrawiam :)
      • gosiaqus Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 23:01
        tak jak istnieje sezon ogórkowy w mediach, tak zawitał on również na forum- część na urlopach, w sklepach wyprzedaże, czyli pozbywają się znajomych staroci, i trzeba czekać na nowości, więc o czym tu rozmawiać?? tylko festiwal w sopocie dostarcza tematów na nowe wątki...ale tylko czekaż, aż zacznie się sezon jesienno-zimowy, zacznie się zbiorowy najazd, oraz równie silna obrona kurtek nerkówek i kaszkietów vs dmuchane kurtki vs futra itp
        A tymczasem na naszym forum dają upust swojej burzy hormonalnej osoby, którym najwyraźniej nudzi się podczas wakacji.
        A La P- cały jej urok w tym, że pisze takie posty, podziwiam ja za upór i konsekwencję :)))
      • n_nicky Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 23:05
        Jak dla mnie to nie 'robi się', a 'zrobiło się' dziwne...
        Mam dosyć, tak dosyć, że nawet nie chce mi się pisać. Ale to nie tylko wina
        forum-do października mam wakacje, które upływają mi na wiecznym czekaniu.
        Najpierw czekałam na wyniki matur, potem na rozpoczęcie rekrutacji, wyniki tej
        rekrutacji, potem była chwilowa radość, a teraz czekam na decyzję z odwołania na
        kierunku, na którym mi najbardziej zależy(zabrakło mi 1 punktu). Muszę odpocząć.

W nocy wyjeżdżam na dwa tygodnie do Zakopanego(a raczej w Tatry). Tak więc do
        zobaczenia na forum na początku września;))papa
        • gosiaqus Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 23:11
          bardzo ci współczuję i jako tegoroczna maturzystka łączę się. Uważaj z tym wyjazdem, ja również byłam przemęczona maturami i rekrutacją, zabrakło mi 13 pkt, ale dostałam się na inną uczelnię, więc spokojnie wyjechałam na wakacje, i już w pierwszy dzień pobytu dowiedziałam się,że zostałam przyjęta na wymarzony kierunek z listy rezerwowej, toteż musiałam wrócić 600km, załatwić sprawy a potem znowu nad morze, tak więc nie życząc ci źle, ale w sumie dobrze to lepiej niech zadzwonią z decyzją :)
          • gosiaqus Re: Forum robi się dziwne... 21.08.05, 23:13
            okej, sama stwarzam dziwne forum, pisząć nie na temat mody, ale sprawa tegorocznej rekrutacji i nowych matur w gruncie rzeczy też była trendy
      • zettrzy Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 02:50
        nie robi sie dziwne, zawsze takie bylo - moda nie ma wziecia w spoleczenstwie,
        wiec nikt nic ciekawego nie chce pisac na temat
      • Gość: jpar Re: Forum robi się dziwne... IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.05, 09:02
        To forum jest dziwne...
      • papryczka_ag Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 09:24
        W zeszłym roku, w okresie wakacyjnym było to samo. A teraz dodatkowo powoduje
        to głupota niektórych foremek, które wdają się w zbędne dyskusje karmiąc
        trolla. Ponadto moderatorki mogłyby bardziej intensywnie używać swoich narzędzi
        tnących. Połowa wątków nadaje się tu do wykasowania.
        • jpar Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 09:58
          Faktycznie masz racje, ze moderatorki moglyby sie chociaz "troche" zainteresowac
          tym forum. Gadanie o modzie tu zamiera, ale prowokowanie i manipulowanie jest
          jak najbardziej na topie. Czytajac niektore posty zastanawiam sie nad ich
          prawdziwoscia? zastanawiam sie na kultura osobista tych, ktore tu prowokuja i
          tych ktore daja sie prowokowac....
          Moderatorki nie czytaja wszystkich postow, no i obrze, bo wpadlyby w czarna
          rozpacz. Ale jesli chociaz troche by zaintersesowalby sie tym forum, to
          wiedzialyby, ze posty ktorych autorow poczytac.
          Ostatecznie sa wakacje i czas urlopow...
          • papryczka_ag Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 10:00
            Ja mam wrażenie że nasze szanowne moderatorki boją się przegiąć z usuwaniem
            wątków, co prowadzi do tego, że śmietnik robi się tu straszny.
            A miłe koleżanki odpowiadające na prowokacje mnie irytują maksymalnie.
            • jpar Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 10:30
              To po co wogole te moderatorki? zeby bylo napisane ze sa?
              Niektorych watkow to wogole nie czytam, sam watek czasami nie jest moze taki
              zly, ale co sie pojawia potem.....to tragedia. Mam wrazenie, ze to forum to
              czesto jakas forma leczenia kompleksow, tyle nienawisci i goryczy wylewa sie w
              wielu postach.
              Ale jest inne forum o modzie na forach prywatnych (galeria mody) i to forum nie
              ma takiego powodzenia, chociaz faktycznie tylko o mode chodzi, wiec w tym forum
              nie mode chodzi, ale o mozliwosci jakie daje do upustu zalu....
      • very_famous Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 11:03
        4 modów na jednym forum? Bez sensu - góra dwóch a dobrych! Jeśli ten moderator
        który jest nie sprawdza sie trzeba poszukać innego.
        Tylko pamiętajcie o tym że dobry mod nie boi się ciąć..
      • przemkowa.b Re: Forum robi się dziwne... 22.08.05, 13:45
        Może się uspokoi. Jestem tu od półtora roku i różne komety tędy przelatywały,
        później znikały...:)))
        Do moderatorek: więcej ciąć!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka