mookiex21 Re: Najmodniejsze dżinsy 08.09.05, 09:12 najmodniejsze??gorszych spodni nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionek31 Re: Najmodniejsze dżinsy 09.09.05, 12:42 Moja ukochana dziewczyna chciała by sobie kupic jensy z obnizonym krokiem i wiekszymi kieszeniami te jensy maja byc podobno w reserved mieszkamy w czestochowie i oni nie maja tycg jensów mam pytanko w zwiazku z tym gdzie mozna było by kupic te jensy najblizej naszego miasta jesli jest ktos w stanie mi pomoc to z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomic100 Re: Najmodniejsze dżinsy 06.03.06, 13:45 poszarpane spodnie sa niezwykle sexy:):) mam kilka takich par i czuje sie w nich niezwykle atrakcyjnie,wyrozniam sie z tlumu-bo takie zwykle,czarne lub niebieskie dżinsy to nic ciekawego,dziewczyny troche szalenstwa i odrobiny pomyslowowsci a nie uwolnicie sie od meskich spojrzen pelnych podziwu i spojrzen kobiet...pelnych zazdrosci...:P Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: Najmodniejsze dżinsy 06.03.06, 19:12 a misie wiekszosc z nich podoba..zwlaszcza te z obnioznym krokiem.. i mysle ze i tak rozszerzane nogawki jeszcze czesto bede noszone bo jednak do nich sie bardziej ludize przyzwyczaili niz do prostych rurek.. Odpowiedz Link Zgłoś