Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meteoryty na forum:)

22.09.05, 16:21
    Tak się pojawiają czasem, potem ich nie ma...ja tu jestem od maja 2004 (pod
    innym nickiem początkowo).
    Pamiętam takie nicki: dobry humorek, hii, blinski też częściej gadał, była,
    caprice_83, coolen, courtney, d.iablica, ludzka_budowla, szafa_bojowa...i
    inni (przepraszam jeśli kogoś nie zapamiętałam, mam pamięć dobrą ale krótką),
    częściej też pisały tralalumpek, kochanica i richelieu. A teraz tempo
    przybywania nowych forumowiczek i znikania znacznie przybrało na sile.
    A wy macie podobne wrażenie?
    Zresztą - kogo ja pytam:((( Tu same nowe teraz...:)
    Obserwuj wątek
      • gocha221 Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 16:26
        ja np. jestem na forum dość długo, ale rzadko pisze, częsciej sobie czytam:-)
        a blinskiego pamietam, udzielał sie właściwie w kazym wątku, ciekawe, czemu zniknął?
        Nie to żebym za nim tęskniła:-))
        To, że ludzie na forum się zmieniaja dla mnei jest rzecza pzoytywna, nie wytwarz
        sie taka kasta, lepszych bo "starych". Wiele forow przez to starciło wiele ze
        swego dawnego uroku.
        Pozdrawiam:-)
        • przemkowa.b Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 16:30
          gocha221 napisała:

> To, że ludzie na forum się zmieniaja dla mnei jest rzecza pzoytywna, nie
          wytwar
          > z
          > sie taka kasta, lepszych bo "starych". Wiele forow przez to starciło wiele ze
          > swego dawnego uroku.
          > Pozdrawiam:-)

To też jest prawda, ale na np. forach eksperckich musi być większy szacunek do
          starszych stażem forumowiczów, którzy wiedzą więcej:)
      • stephen_s Ja jestem meteorytem ;) 22.09.05, 16:27
        Czasem tu zaglądam, a potem znikam :)
      • angel-m Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 16:54
        Bo nudno tu się zrobiło strasznie:)
      • b_bb Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 17:35
        To normalne zjawisko. Forum ewoluuje, jednym przestaje odpowiadać ( z różnych
        powodów), więc odchodzą lub pojawiają się sporadycznie, przychodzą nowi i nadają
        mu nowy kształt. Poza tym forumowicze mają jeszcze życie pozawirtualne, które
        nie zawsze pozwala na spędzanie w necie wielu godzin.
        Dobrze, że na forum przybywają nowi, stałe kiszenie się we własnym sosie może
        być niezdrowe. ;)
      • kate-gun Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 17:56
        heh, kazdy wnosi cos nowego
        ale musze przyznac, ze tak przyzwyczailam sie do obecnosci "betonu", ze az
        smutno bez nich na forum :]
        • kate-gun Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 18:01
          btw - forum czytam od kwietnia 2004, zas udzielam sie od paru miesiecy.
          laparowa w okresie swojej najwiekszej aktywnosci tak mnie rozbrajala, ze nie
          sposob bylo pozostawic tego bez komentarza. i tak sie to u mnie zaczelo :)))
      • lestka Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 18:42
        ja tez od dawna ale pod innym niezalogowanym nickiem :)
        • szafa.bojowa Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 19:31
          heheh...a pamietasz 'szajke blinskiego'?! :D To byly jaja :D
          No i oczywiscie legendarna sonia18, potem La Parisienne i inne takie :)
          Ciekawie bytlo, ciekawie jest, ciekawie bedzie (mam nadzieje), gdyby siedzialy tutaj tylko 'stare' osoby byloby chyba z leksza nudnawo. Z drugiej stronie, trolle staja sie po pewnym czasie wkurzajace, a po nowych osobach nie wiadomo czego sie spodziwac. Tak czy inaczej chyba na kazdym forum sa osoby znane i takie, ktore wypowiadaja sie rzadko :)
          Noo i jest jeszcze nasze forum, gdzie mamy same znane nicki. ;)
          pozdrawiam!
          • lestka Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 19:36
            :DDDDDDDDDDDDDD
      • gosiaqus Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 19:30
        a może to kwestia obowiązkowego logowania- wszak niegdyś byc moze wiele osob posiadało staly nick, ale się nie logowało, zwyczajnie z lenistwa, wtedy też taki nick wyswietlany zwyklą, niepogrubioną czcionką nie zapada w pamięć. Z resztą wakacje się skończyły, to też parę osób odpadło, a już niedługo skończą się studenckie wakacje więc meteorytów będzie więcej
      • kragmel Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 21:21
        no wiesz co, zaraz się obrażę, przecież mnie znasz ;p tylko skądinąd.
      • hiii Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 22:58
        ooo, to miłe, że mnie zapamiętałaś! :)
        ja podczytuję stale, piszę trochę rzadziej.
        masz rację, że od kilku miesięcy coraz mniej "dawnych" forumowiczów i coraz
        szybsza rotacja nowych.
        trochę szkoda, wtedy te pogaduchy forumowe były jak pogawędki przy kawie z
        grupą znajomych:)
        pozdrawiam wszystkich nowych i "zasłużonych" forumowiczów modowych (poza
        trollem od zberezieństw!!!)
      • tralalumpek Re: Meteoryty na forum:) 22.09.05, 23:05
        macham łapką w twoją stronę
        bywam codziennie, czasami nie chce sie jednak odpisywać bo żalość bierze
        czytając wpisy niektórych
        średnia wieku też była taka.... ileż można pisać dziewczynce z podstawówki jak
        się leczy pryszcze
      • kot_z_cheshire Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 00:09
        Ja jestem nowa forumowiczką.I na razie znacznie więcej czytam niż piszę.:):):)
        A przyznać muszę, że zaglądam tu codziennie:)
      • minkair Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 10:07
        ja jestem dobrym humorkiem :-)))
        Pocztę mam na minkair i dlatego teraz wchodzę na ten nick ;-)
        ale dobry humorek raczej mnie nie opuszcza;-)
        • minkair I Wam życzę dobrego humorku :-) 23.09.05, 10:11

• oka5 Re: Meteory na forum:) 23.09.05, 10:41
        Na każdym forum jest tak, że jedni odchodzą, inni przychodzą... Ja z
        przyjemnością wspominam negrę29, która niektóre, pozbawione poczucia humoru
        forumowiczki potrafiła doprowadzić do pasji, pozostałym zaś dostarczała zabawy.
        Ale niestety zniknęła... A propos znikania i meteorytów. Meteoryt to to, co
        pierdyknęło o ziemię i leży sobie na niej w postaci mniejszego lub większego
        skałopodobnego tworu. Natomiast to, co leci w przestrzeni i znika, to meteor.
        Dlatego pozwoliłam sobie skorygowac tytuł wątku :-).
        • miska_malcova Re: Meteory na forum:) 23.09.05, 11:32
          ja tez jestem chyba codziennie, tylko coraz rzadziej sie wpisuję, bo czasem
          zwyczajnie mi sie nie chce.
        • przemkowa.b Re: Meteory na forum:) 23.09.05, 19:22
          O, rany, przepraszam. Nie znam się na astronomii, dlatego taką głupotę
          palnęłam:)
          Chociaż niektórzy też "plasnęli", bo ich ktoś na ziemię sprowadził:))))))))
      • mariposa18 Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 12:11
        ja czytam forum od dawna ale od kilku tyg cos tam pisze!nie mam czasu
        przesyadywac tak pol dnia albo czasami nawet wejsc na net!moze zacznij tez
        laskawym okiem patrzec na nowe forumowiczki ktore nie pisza takich strasznych
        bzdur!pozdrawiam
        • pink_hamster Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 12:22
          ja tu siedze chyba ze dwa lata, ale bardziej czytam niz pisze
      • hazel2 Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 19:48
        Jestem od ponad roku, dawniej Lola, ale przestał mi się podobać mój nick, za
        dużo tych lol się zrobiło. Przerwę miałam długą, bo zmieniłam mieszkanie i nie
        miałam netu, ale w letnim semestrze 2004 od czasu do czasu się udzielałam. Z
        sentymentem wspominam szalenstwa Blinskiego, Tralalumpek toczyła namiętne boje
        słowne z różnymi osóbkami w rodzaju Soni. Był ubaw! Pamietam zażartą dyskusję o
        ubieraniu się w lumpeksach zdaje się :).Jeśli od października zniknę, to
        znaczy, że mam mieszkanie ale bez internetuy :( BUUU
        • rzesa20 Re: Meteoryty na forum:) 23.09.05, 20:07
          ja tu juz od 2 lat bardziej biernie niz czynnie...ale nick mam nowy :)
      • basiek13 Re: chyba razem zaczynałyśmy 23.09.05, 20:08
        Ja jestem Tu od 1,5 roku pod tym samym nickiem.Więcej czytam niz piszę ale jestem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka