Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dobierz najlepszą torebkę

14.10.05, 18:04
    Torebka jest bardzo wazna czescia kobiecego stroju.Najlepsze sa oryginalne-
    unikatowe torebki,a nie takie w ktorych chodza juz wszystkie kobiety.Ja swoja
    torebke uszylam sama-jest bardzo oryginalna,pasuje do mnie i co najwazniejsze
    nikt takiej nie ma
    Obserwuj wątek
      • angelfie Re: Dobierz najlepszą torebkę 21.11.05, 15:06
        Zgadzam sie. Kolejne unikalne torebki znajdziecie np. w sklepach z uzywana
        odzieza, na aukcjach strony www.allegro.pl, czy chociazby w szafach naszych
        kochanych Babun...
      • gguttekk Dobierz najlepszą torebkę 07.09.06, 09:05
        Jestem studentka i to wplynelo na wybor torebki. moim zdaniem idealna torebka:
        - miesci teczki w rozmiarze A4
        - ma boczne kieszonki aby mozna bylo szybko znalezc telefon, pióro, portfel i
        klucze (o kosmetyczce nie wspomne :) )
        - latwo mozna w niej posegregowac notatki
        - jest zawsze jakas przestrzen na kalendarz i malutka butelke wody mineralnej-
        zwykle w tym samym miejscu
        - mozna ja nosic na ramieniu gdy jest np. tak zimno ze trzeba wlozyc rece do
        kieszeni
        - jest nieprzemakalna
        - jest czarna, elegancka i pasuje niemal do wszystkiego
        - tak naprawde nie widac po niej ze jest az taka pojemna

Ja na szczescie mam juz taka torebke i ani mysle kupowac nawej! Pozdrawiam!
      • foamclene Re: Dobierz najlepszą torebkę 07.09.06, 10:36
        im wieksza tym lepsza ;)
        ...jezlei oczywiscie nie wybieram sie na przyjecie slubne przyjaiolki ;) wtedy
        w samochodzie upycham to co powinno znalezc sie w bagazu podrecznym :)
        bez duzej torby czuje sie ogolocona i brak mi poczucia bezpieczenstwa (jak
        mozna sie wyluzowac wiedzac, ze nie mam pod reka kalendarza i pira, aktualnej
        prasy, konsoli do korzystania z netu, noza, wszytskich kosmetykow, apteczki,
        butow na zmiane...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka