nihan1 15.10.05, 01:01 jak w temacie, znacie jakies fajne sklepy z ciuchami/ butami/ torebkami w zzamosciu i lublinie mi sie jakos pomysly skonczyly a musze sobie zrobic zakupy na zime (buty, kurtka, torebka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybaczka Re: fajne sklepy zamosc/lublin 15.10.05, 11:30 ja też popieram ten wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus lublin 16.10.05, 10:22 mojego faworyta nie zdradzę... ale - zajrzyj do "szyku" przy racławickich (blisko "astorii") - sprawdź "olimp" i dawny "dom kupiecki" (boczna krakowskiego) - pod jednym dachem "cropp town", "house", "reporter" i "top secret" i jeszcze "deep" w tesco na orkana - w ostateczności "galeria centrum" nie polecam "cotton club" parę razy nacięłam się na jakość. --- panna turkus Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: lublin 16.10.05, 15:13 dzieki :) mam jednak kilka pytac, czy 'szyk' jest bezposrednio obok astorii i to taki sklep 'ze schodkami'? wogol enie kojarze gdzie ten dom kupiecki jest... jakie sblizsze namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: lublin 17.10.05, 17:23 "szyk" to sklepik między bankiem "multibank" a fryzjerem męskim. ma szyld. "dom kupiecki" to dawna "cepelia" funkcjonuje pod kilkoma nazwami... - "cropp town" lub "miasto ciuchów" lokalizacja: uliczka obok fontanny z koziołkiem, blisko banku "pko s.a.", na przeciw "plusa"... Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: fajne sklepy zamosc/lublin 17.10.05, 17:03 w zamosciu w koncu otworzyli fajny sklep z torebkami- stare miasto, rynek, niedaleko muzeum, sciana rynku: na prawo stojac tylem do ratusza. lepiej nie potrafie opisac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: fajne sklepy zamosc/lublin 19.10.05, 17:07 a jak ten sklep si enazywa? sa tam same torebki? w jakich cenach? jaki wybor? Odpowiedz Link Zgłoś