Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spódnica NIEbrązowa

15.10.05, 11:43
    Po wczorajszym maratonie po sklepach, w poszukiwaniu jakiejś fajnej spódnicy
    za kolano naszła mnie dzika wściekłość.
    3/4 spódnic (albo i więcej0 w kolorze czekoladowego brązu, który mi się
    podoba, ale niebwem z uwagi na przesyt serdecznie go znienawidzę:)
    3/4 spódnic to takie cygańsko - lambadówki - diabli wiedzą co w każdym razie
    miliony falban, normalny człowiek (poniżej 180 cm i powyżej 50 kg wagi) tego
    nie założy
    Widziałyście gdzieś fajne w miarę proste, niebrązowe spódnice?
    I finally grew up.
    tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10712;112/st/20051224/e/Christmas%21%21%21/dt/-6/k/4d20/event.png
    Obserwuj wątek
      • marianna77 Re: spódnica NIEbrązowa 15.10.05, 22:03
        cóż też mnie denerwuje wysyp brązu na ulicach, co martwi mnie tym bradziej iż
        był to jak dotąd mój ulubiony kolor - ja znalazłam dla siebie pewną
        alternatywę - spodobał mi się kolor rudy, tudzież pomarańczowy - i kupiłam
        sobie takowa spódnicę w Reserved - za kolano, z jedną niezbyt dużą falbaną w
        okolicy kolan, a fason raczej prosty. Nietstety po tym zakupie zauważyłam wysyp
        rudości w sklepach mego miasta - tylko patrzeć aż wylegną na ulice, a taka
        chciałam być oryginalna. Już mnie jedna babka w sklepie zaczepiła z pytaniem
        skąd wyhaczyłam moją kieckę - a ja głupia jak zwykle prawdomówna jak na
        spowiedzi - więc w przyszłym tygodniu najdalej skończy się moja chwilowa
        oryginalność :) pozdr
      • kragmel Re: spódnica NIEbrązowa 15.10.05, 22:42
        kpuiłam żakardową w Orsayu (ładna/elegancka/nie-gniotliwa). były brązowe i
        stalowe. ta druga nieciekawa na wieszaku, na człowieku śliczna ;)
      • nancy_callahan Re: spódnica NIEbrązowa 17.10.05, 12:07
        Cóż, znaczy to, że poszukiwać trzeba, ale w tym zmasowanym ataku brązów już mi
        się odechciwa, chyba zdecyduję się na szycie, ale to też tyle zachodu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka