ardiss 28.10.05, 10:22 Czy w Trójmieście jest sklep Kędziorek???? Bo super są te kurteczki wlasnie z Kędziorka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karit Kurtki puchowe i pikowane 02.11.05, 12:27 może ktoś wie, gdzie można kupić damską ciepłą (naprawdę ciepłą, nie tylko z nazwy) zimową kurtkę, najlepiej na terenie Warszawy i dobrze żeby wyglądała jako tako i nie wydrążyła zbytnio kieszeni;) z góry dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kurtki puchowe i pikowane 02.11.05, 17:35 karit napisała: > może ktoś wie, gdzie można kupić damską ciepłą (naprawdę ciepłą, nie tylko z > nazwy) zimową kurtkę, najlepiej na terenie Warszawy i dobrze żeby wyglądała jak > o > tako i nie wydrążyła zbytnio kieszeni;) z góry dziekuję za pomoc diverse, orsay Odpowiedz Link Zgłoś
qapsik Re: Kurtki puchowe i pikowane 19.11.05, 21:43 Ja kupiłam w Housie za 189 i jestem baaardzo zadowolona :) kurtki są naprawdę cieplutkie, ładne i porządnie wykonane, a przy okazji cena nie powaliła mnie na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia ae woman??? 02.11.05, 18:28 czy ae woman to jest american eagle outfitters? ten sklep w ogóle jest w Polsce?! Odpowiedz Link Zgłoś
wisniewska_edyta Re: Kurtki puchowe i pikowane 04.11.05, 19:43 hej, bardzo spodobała mi się kurtka Tiffi i poszłam do sklepu aby ja przymierzyc... kurtka fajna, ciepła ale cena dosyć sporo przewyższa cenę zaprezentowaną przez Avanti - kurtka faktycznie kosztuje 399, a nie 179. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ikar78 Re: Kurtki puchowe i pikowane 17.11.05, 22:24 nie tylko ceny podane w avanti mijają się z prawdą, również to , że np, Royal collection jest na Targówku, albo, że kurtka ae woman jest w którymś ze sklepów royal collection... czy cokolwiek co tam podają jest prawdą??? Odpowiedz Link Zgłoś