Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co do butów...

31.10.05, 16:31
    Wybrałam się dzisiaj na rajd sklepowy w konkretnym celu-brązowe zamszowe
    kozaki z okrągłymi noskami, do połowy łydki. Poszukiwania zostały uwieńczone
    sukcesem, tzn kupiłam dokładnie takie buty jakie chciałam, ale nie o tym ma
    być wątek;)

Czy zauważyłyście, że 9 na 10 kozaków jest tak wąskich w kostce i w łydce, że
    trzeba mieć chyba nogi modelki żeby je założyć? Ja mam "normalne" nogi, czyli
    ani bardzo szczupłe, ani grube, ale wszystkie kozaczki, które przykuły moją
    uwagę były przynajmniej 3-4cm za krótkie... Dla kogo produkowane są te buty???
    Dodam, że w ubiegłych latach było tak samo, więc producenci chyba już z góry
    zakładają, że każda kobieta wygląda jak modelka...
    Obserwuj wątek
      • zulka81 Re: co do butów... 31.10.05, 16:44
        ja natomiast uważam, że robią za szerokie buty. Szczególnie w kostce! Po
        kilkunastu przymierzonych parach tylko jedna dobrze leżała. Reszta koszmarnie
        odstawała. Mam szczupłe łydki. ale nie chude. Oprócz rozmiarów stóp powinni
        wpaść na pomysł sprzedaży butów z cholewką różnej szerokości!
        • myszka_333 Re: co do butów... 31.10.05, 16:53
          A ja po kilku latach poszukiwań wkońcu kupiłam kozaki które nie są za duże.Normą
          było odstawanie buta na 2-3 cm, co wyglądało po prostu kretyńsko.ALe w tym roku
          mi się udało :)
          Ideałem byłoby gdyby producenci produkowali dany model obuwia w kilku rozmiarach
          tęgości.
      • arbuzunia Re: co do butów... 31.10.05, 20:22
        a gdzie je w końcu znalazłaś? :)
        • myszka_333 Re: co do butów... 31.10.05, 20:33
          w Reducie na I piętrze na przeciwko CCC jest sklep z butami.Tylko nie pamiętam
          nazwy.
      • kismet3 Re: co do butów... 31.10.05, 20:25
        No,no - ja mam tak chude łydki ,ze nie mogę kupić koaczków - w kazdych wyglądam
        jak w gumowcach;-)0 i muszę zwezac u szewca.
      • dakota77 Re: co do butów... 31.10.05, 20:39
        Na mnie wiekszosc kozaczkow jest za szeroka. Ale tamat szerokosci cholewek w
        kozaczkach byl juz tu ostatnio walkowany iles tam razy, po co mnozyc watki.
        • n_nicky Re: co do butów... 31.10.05, 23:20

>Ale tamat szerokosci cholewek w
          > kozaczkach byl juz tu ostatnio walkowany iles tam razy, po co mnozyc watki.

Ja ostatnio mam możliwość zaglądania tu tylko raz w tygodniu i nie mam czasu na
          przeglądanie wątków.
          • cleopatra17 Re: co do butów... 01.11.05, 18:52
            A sluchaj :) Czy mialabys mozliwosc zrobienia zdjecia tym swoim kozaczkom? bo
            poszukuje własnie brazowych zamszowych z okraglym noskiem ale w Lublinie cos
            nie moge znalezc...A tak to bym wiedziała gdzie i jakie sa:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka