fanka_grzeskow_czekoladowych 01.11.05, 10:20 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=70440366 Fajne one są :) Jestem strasznym zmarźluchem :) Tylko ciekawe, jak w rzeczywistości się prezentują ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folami1 Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 10:29 Wlasnie takie buty chcialam sobie kupić w zamian za typowe futrzaki... (niedobrze mi sie już robi, zbyt duzy przesyt)... Dzieki za linka,bo nie wiem dlaczego szukałam na allegro.pl i nie znalazłam takiej aukcji. :) Ja tylko sie zastanawiam czy te buty nie przemakają... Wyjde na śnieg i... ? Odpowiedz Link Zgłoś
folami1 Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 10:30 eeee i jak to jest!? Mam rozmiar 39 ... a długosć wkładki dla 39 to 25cm... a tutaj.41? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 10:36 Wlasnie te rozmiary jakies dziwne sa...tez nosze normalnie 39 :) I zastanawia mnie jeszcze jedno, czy mozna zakladac je pod normalne dzinsy i czy nie beda sie odznaczac...? Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 16:50 no fajne, faktycznie :) ale mi się wydaje że takie buty to się nosi NA jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
folami1 Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 10:45 mysle,ze jak masz jakies lekko rozszerzane jeansy to bedzie luzik... Z prostymi moze byc mały problem..- mogą się np. opinac na nogawkach. A co z tym przemakaniem? :/ Napisze zaraz do sprzedajacego o te rozmiarówke Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza zamsz? na pewno przemakają 01.11.05, 18:44 a prezentują się ładnie, widziałam na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: zamsz? na pewno przemakają 01.11.05, 21:59 ja nie wiem, za każdym razem jak widzę te cudaki na żywo, to mnie rozbrajają. szczególnie te dyndające pomponiki.. zimowa edycja zdziecinnienia, po edycji wiosenno-letniej w postaci kaloszków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zamsz? na pewno przemakają 02.11.05, 17:58 blinski napisał: > ja nie wiem, za każdym razem jak widzę te cudaki na żywo, to mnie rozbrajają. > szczególnie te dyndające pomponiki.. ja widziałam bez pomponików, ha! 80% swps ubiera się w stylu zdziecinniałym, a w ramach tego stylu mukluksy wyglądają przynajmniej harmonijnie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zamsz? na pewno przemakają 02.11.05, 17:59 > ja widziałam bez pomponików, ha! 80% swps ubiera się w stylu zdziecinniałym, a > w > ramach tego stylu mukluksy wyglądają przynajmniej harmonijnie tzn. budują harmonię sylwetki, w odróżnieniu od np.sweterkożakietów w serek do pasa i innych ciekawych wynalazków Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Futrzaki :) Link :) 01.11.05, 22:04 Wy to chcecie na zimę kupować?Sorry,ale to są buty na póżny wrzesień-październik-początek listopada.Powody: a)przemakają, b)wcale nie są ciepłe, Odpowiedz Link Zgłoś
powiew_wiatru a takie? 02.11.05, 09:01 www.allegro.pl/show_item.php?item=66958662 mam na mysli te z koralikami, te drugie brrrr... lepiej nie:) jak sie wam podobaja? lepsze czy gorsze od zalozycielki watku? Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Futrzaki :) Link :) 02.11.05, 11:56 Takie buty nadają się tylko na wyjścia na nie-za-długi spacerek. Powód? W tramwaju czy jakimkolwiek innym ogrzewanym miejscu noga w tym futrzysku zaraz się zapoci, a po wyjściu na mróz będzie zimno. Lepiej założyć cieńsze buty i grubsze skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś