jak99 14.11.05, 12:42 W czym brunetki wygladaja dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka_84 Re: modna brunetka 14.11.05, 12:44 W czerwieni, fiolecie, pudrowym różu, bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: modna brunetka 14.11.05, 12:58 A ja obstawiam dzins ( i to nie tylko w postaci spodni) + wszystkiej masci brazy i beze. Np. taki zestaw : bezowa bluzka koszulowa b.blisko ciala, dzinsy wpuszczone w bezowe kozaki i do tego dlugi dzinsowy plaszcz z paskiem i kolnierzem z bezowego lisa. (to notabene moj dzisiejszy stroj ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: modna brunetka 14.11.05, 13:00 Właśnie mam pytanie odnośnie dżinsowego płaszcza. Też mam taki dżinsowy trencz. Tylko nie wiem czy to jeszcze jest modne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: modna brunetka 14.11.05, 13:24 modne, tylko pod warunkiem, ze nie jest to jasny dzins. W gre wchodzi wszelkiej masci ciemny i niezbyt sprany dzins. Do tego brazowe, skorzane dodatki (torba, buty itp) i wyglada to suuuper ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: modna brunetka 14.11.05, 13:35 ja mam ten etap juz za soba. i dobrze, bo w bezowym wygladam ponuro. szczegolnie ziea i jesienia wole zywsze kolory. przyznaje jednak, ze niektorym kobietom bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor uzupelnienie ;-) 14.11.05, 13:05 Aha, zapomnialam napisac, ze, co nie jest bez znaczenia, dzisny musza byc obowiazkowe rurki czyli waskie, zeby daly sie w te kozaki wlozyc ;-) No i kolor dzinsu dla brunetki to zdecydowanie lekko sprany granat, ciemnoniebieski lub indygo, w kazdym razie raczej ciemny dzins niz jasny(=przezytek) Odpowiedz Link Zgłoś
jak99 Re: modna brunetka 14.11.05, 13:04 a czy brunetka w beżu nie wyglada smutno ??? Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: modna brunetka 14.11.05, 13:07 to chyba zależy od koloru skory brunetki... ja jestem brunerką, ale w beżach czuję się paskudnie - mpoje ulubione kolory to zdecydowanie czerowny i czarny, zgodnie z obecnymi trendami nosze tez brązy i turkusy Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: modna brunetka 14.11.05, 13:13 Zdecydowanie NIE, tylko musisz pamietac, ze bez bezowi nie rowny. To musza byc raczej chlodne beze i brazy (takie odcienie "marron glacé"). I zalezy jeszcze od tego czy masz ciemna czy jasna karnacje. Ktos tu kiedys powiedzial, ze beze pasuja tylko do opalenizny. Hmmmm, troche w tym prawdy, chociaz ja je z powodzeniem nosze rowniez zima, kiedy jestem duzo bledsza niz latem...;-) Niemniej faktem jest, ze jesli masz rozowy, cieply odcien skory to bez ani braz nie bedzie Ci pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor i jeszcze 14.11.05, 13:20 ... ponadczasowy kolor czekoladowy oraz fiolet ( cala tamta zime przechodzilam w fioletowym blyszczyku na ustach (no, moze nie fiolet, ale taki "jagodowy") wygladalo to super do ciemnych wlosow i jasnej cery!! Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: modna brunetka 14.11.05, 20:59 Ja jestem brunetką z jasną cerą i niebieskimi oczami i beż to dla mnie wyjatkowo mało twarzowy kolor:) Za to z chęcią noszę biel/czerń/amarant/fiolet/szafir/brąz i wszystkie intensywne i wyraziste kolory - może poza żółcią i zielenią, chyba, że taką butelkową. Odpowiedz Link Zgłoś