nikate 22.11.05, 16:26 kupiłam sobie ostatnio oficerki teraz tak rozmyślam..czy one pasują do spodnic?bo wydaje mi sie że takie prawdziwe oficerki poiwnny być"lużne" w łydce..a u mnie sa idealnie dopasowane, zeby nie powiedzić że ledwo je dopiełam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: oficerki 18.12.05, 11:08 Oficerki powinny być wciągane (bez suwaka), jestem wielką fanką takich butow, niestety rasowe oficerki trafiają się bardzo rzadko. Na pewno wyglądasz bardzo dobrze jeśli przylegają do łydki. Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: oficerki 18.12.05, 14:21 oczywiscie ze oficerki pasuja do spodnic,wedlug mnie wyjatkowo ladnie wygladaja z tymi falbaniastymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rillka Re: oficerki 19.12.05, 13:33 Ja sama chodzę nie w oficerkach, lecz w zwyczajnych glanach, ale problem jest podobny. Mnie się to podoba. Zarówno do spódnic jak i do sukienek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hesiunia Re: oficerki 22.12.05, 19:24 fajnie wygladaja do lekkiej sukienki i np. sweter do tego Odpowiedz Link Zgłoś