Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gorąca czerwień

27.11.05, 14:52
    Uważam że w czerwieni wyglądam okropnie. Szatynką jestem, lekko rudawą :)
    niską i małą o dużych brązowych oczach i raczej "opalonej" cerze. Lubię
    czerwony kolor ale decyduję sie najwyżej na czerwone dodatki, nigdy na
    sukienkę czy bluzkę.
    -
    oldbay
    Obserwuj wątek
      • pyza75 Re: Gorąca czerwień 27.11.05, 21:48
        A ja kocham kolor czerowny:-) Kolorek z charakterkiem:-) A na tle białej zimy
        wygląda rewelacyjnie:-)Moja garderoba jest w 3/4 czerwona:-) Jest to kolor
        przede wszystkim milości, spontaniczności, odwagi i sukcesu:-)
        Pozdrawiam
        Pyza
        • se.la.vie Re: Gorąca czerwień 27.11.05, 21:51
          OOo.
          Ja też uwielbiam czerwień,prawie wszystko mam
          czerwone.Krawat,szalik,kolczyki,bluzki,spódnicę,spinki do włosów...
          I jakoś nie obchodzi mnie czy ten kolor mi pasuje czy nie.Po prostu jest moim
          ulubionym kolorem!
          Mam niebieskie oczy i ciemne włosy ,więc pewnie wogóle nie pasuje mi do
          twarzy,ale i tak nie założyłabym brązu i błękitu,gdyby kolorystka mi doradzała.
          • miska_malcova Re: Gorąca czerwień 27.11.05, 22:58
            jestem brunetką. W czerwieni mi do twarzy
            • andre37 Re: Gorąca czerwień 27.11.05, 23:10
              uwielbiam czerwień, świetynie poprawia nastrój, dy mam przed sobą cięzki dzień
              a brakuje mi energi ubiewram swoje ukochane czerwione kozaki lub bluzkę i od
              razu lepiej się czuję :)
        • kochanica-francuza Re: Gorąca czerwień 03.12.05, 20:32

> wygląda rewelacyjnie:-)Moja garderoba jest w 3/4 czerwona:-) Jest to kolor
          > przede wszystkim milości, spontaniczności, odwagi i sukcesu:-)

Także krwi, piekła, cierpienia i walki .
      • zettrzy Re: Gorąca czerwień 28.11.05, 00:54
        uwielbiam czerwien, choc nie zawsze moge ja nosic, bo nie jest tak zupelnie
        praktyczna; mam pare calkiem czerwonych ciuchow, czerwonych dodatkow oraz lubie
        czerwien we wzorze, np. czerwone kwiaty na czarnym tle
        kiedys mialam kostium z jaskrawo-czerwonej krepy, ale biedak padl ofiara zycia
        towarzyskiego (inny gosc wylal na mnie caly kieliszek wina i nie dalo sie
        doczyscic)
        no i czerwona bizuteria - koral, koral! - albo rubiny, choc tylko koral jest tak
        naprawde zupelnie czerwony
      • spin_spin_sugar Re: Gorąca czerwień 28.11.05, 12:18
        może nieodpowiedni odcień czerwieni zakładasz do swojego typu urody i dlatego
        czujesz , że coś nie pasi, gdy patrzysz w lustro, poeksperymentuj trochę z
        różnymi odcieniami czerwieni - to może na coś trafisz, co Ci się spodoba;)))
        • myszyy jesien zima 2004/2005 ???? 28.11.05, 12:53
          hmmm... to znaczy na miniony sezon...?
          czy ja czegos nie zrozumialam???

pozdrowienia :)
      • fire2303 Re: Gorąca czerwień 28.11.05, 18:43
        uwielbiam czerwony kolor...dodaje mi energii,radosci,matywuje do dzialania:)
      • cioccolato_bianco Re: Gorąca czerwień 28.11.05, 21:05
        a ja choruje na taka jedna czerwona spodnice.. moze sobie ja kupie jutro:)
      • greenhills Re: Gorąca czerwień 30.11.05, 16:18
        Oooooo jaka rewelacyjna sukienka!!! Rozmarzylam sie nieco;)
      • kluseczka202 Re: Gorąca czerwień 01.12.05, 18:49
        uważam ,że czerwień jest super zamieżam kupić w tym roku na sylwestra małą
        czerwoną .CZERWIEŃ JEST GORĄCA I SEKSOWNA.
      • totalna_apokalipsa Re: Gorąca czerwień 01.12.05, 19:32
        Jedyna czerwień, w której nie wygladam jak idiotka to coś a`la
        bordowo-karminowo...No taka wisnia...Blondynki w czerwieni wyglądaja kretyńsko.
        • zettrzy Re: Gorąca czerwień 03.12.05, 02:24
          > Blondynki w czerwieni wyglądaja kretyńsko

o nie - ja nie wygladam kretynsko, w zadnej, od prawie pomaranczowej po amarant
          za to w czerni, tak moge konkurowac z zeszlorocznym trupem
          • totalna_apokalipsa Re: Gorąca czerwień 03.12.05, 10:18
            A skóra wpada ci w róż ? Mnie owszem wpada, z tendencją do rumienienia sie i w
            czerni wygladam obłędnie:))Nie ma koloru, w którym wyglądałabym lepiej, no może
            niebieski:) Ten sam efekt w czerwieni daje wygląd kobiety chorej na trądzik
            rózowaty czy coś:)
            • zettrzy Re: Gorąca czerwień 03.12.05, 20:29
              skore mam biala, nie wpada w roz chyba ze cie czerwienie, ale to wlasciwie mi
              sie nie zdarza, tradziku nigdy nie mialam, z latami dorastania wlacznie
              sadzac jednak z tego co napisalas to nie kolor wlosow tylko wlasnie cera
              decyduje o tym w jakim kolorze jest nam lepiej, a moze nawet nie sama cera tylko
              kombinacja wielu czynnikow - dlatego nie bardzo rozumiem te wszystkie
              generalizacje typu "rudowlose musza nosic wylacznie zielone ubrania"
              • karoola0 Re: Gorąca czerwień 28.12.05, 14:12
                rudowlosym nie tylko dobrze w zieleni...w ognistych kolorach takze
                ja choruje na taki czerwony sweterek...z levisa
                chyba go kupie po 10.....
                w czerieni czuje sie sexi...choc na poczatku bylo pewne skrepowanie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka