Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Facet Waszych Marzeń :)

15.12.05, 16:54
    Każda z nas ma wyobrażenie jakiegoś ideału mężczyny :] Mój ideał to:
    ciemnowłosy, ciemnooki ze śniadą cerą, szczupły, wysoki, noszący modne
    koszule i pachnący "intensywnie męskimi" perfumami :] I taki, który wręcz
    uwielbia przytulać ;) a jakie są Wasze typy?? :]
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 17:15
        180cm, dosc mocnej, meskiej budowy ciala, wysportowany, silne dlonie, brunet,
        duze zielone oczy, pelne usta.
        ;)
        • kasencja123 Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 20:49
          mi jest potrzebny taki rozkoszny misiaczek co zawsze przytuli pocieszy obroni
          gdy bedzie trzeba i wogóle wygląd nie jest mi bliżej określony ale ze sławnych
          uwielbiam J. Deppa. Chada Michaela Murraya no i jeszcze dużo by ich było ;)
          • r.richelieu Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 21:09
            ze sławnych do misiaczków (tu woreczek na pawia) to bardziej Pitt niż Depp, a
            to z tego względu, że nie można być misiaczkiem mając głęboko w poważaniu
            celebrities, notorycznie grając role dziwnych i oszpeconych, nie mówiąc o tym,
            że huncwotowa samotniczość ról Deppa nijak się ma do rodzinności misiaczków (tu
            kolejny woreczek na pawia).

ad obroni. Jeżdżę późno wieczorami i gdy słyszę rozmowy dziewczyn, że liczą na
            swoich misiaczków gdy ktoś ich napadnie, to mi się nóż w kieszeni otwiera, a
            gaz syczy. Bo jak można własnego chłopaka narażać na pobicie tylko dlatego,
            żeby miał okazję pokazać im swoją męskość. Ale nie uciekną, nie zaczną
            krzyczeć, tylko silą się na kopiowanie Bruse'a Lee i Jackie Chana. Nie nauczą
            się rozumu, chyba żeby jakieś wstrząśnienie mózgu albo paraliż, bo samo
            połamanie żeber to za mało.
      • b_bb Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 17:19
        Mój akurat odwrotny: blondyn o intensywnie niebieskich oczach, długie, miękkie
        włosy, skóra opalona na złoto, szczupła, chłopięca sylwetka. Trochę
        niepoukładany, jednak trzeźwo myślący w sytuacjach kryzysowych, nieco nieśmiały,
        skromny, z dystansem do siebie, intelektualista z poczuciem humoru... A ciuchy?
        Stosowne do okazji.
      • sumire Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 17:25
        Mój przyjaciel :) czyli - prawie metr dziewięćdziesiąt, szczupły acz
        muskularny, zielone oczy i rozkoszne zmarszczki wokół tychże (no lubię),
        wyraziste rysy, szorstkie policzki, i do tego pachnie Givenchy Pour Homme.
        Niestety osobowość ma już nieidealną :) ale samym wyglądem, zjadliwym poczuciem
        humoru i nieodpartym urokiem osobistym zdecydowanie wpasowuje się w wizję
        mojego ideału.
        • lyv Re Bruce Willis n/t 15.12.05, 18:11
          • la.parisienne Slawni Polacy 15.12.05, 21:00
            Przewaznie faceci Polscy sa brzydcy, maja kanciata glowe i smieszne wasy,
            mlodzi i starzy, vide polksie slawy Walesa i Malysz. No mala tragedia.
            Ciekawe, ze wy macie same pieknosci meskie. Takich w Polsce nie choduja. Na
            dodatek sa brzydko ubrani.Faceta Polaka poznaje na 500m, w 99% jak przechodzi
            obok mnie i gada en polonais to okazuje sie, ze sie nie polmylilam.
            • cioccolato_bianco Re: Slawni Polacy 16.12.05, 10:12
              jak zawsze nie na temat:P
          • kraxa oj własnie odebralam zdjecia z firmowej Wigilii 16.12.05, 13:16
            I jest tam jeden, który ma wszelkie dane idealu. Szkdoa, ze nie moge Wam wkleic
            zdjecia;-))) Wysoki, okularnik, bródka, szeroki usmiech, brazowe oczy, ach...
      • r.richelieu Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 18:42
        Szczupły, lekko umięśniony, 170-180, kolor oczu, włosów i karnacji nieistotny,
        raczej bujno-czupryniasty, ale bez przesady. Uśmiechnięte oczy, czasem
        niektórzy mają taki specyficzne ich skrzywienie, no i uśmiech wilczy, powiem tu
        głupkowato sentymentalnie, jak Gable, hehe, kiedy miał wąsy. Przytulać? Łee,
        koniecznie ma być ogierem, ale w miejscu stosownym i niestosownym. Nie czuję
        potrzeby całodniowego przytulania. W miejscu publicznym na granicy
        powściągliwości i uprzejmej otwartości. Intelektualista.. nie wiem to to jest,
        może nawet nie mieć studiów ( bo się zdewaluowały), byle był mądrym człowiekiem
        po prostu. I musi wywoływać u mnie podziw, niech nawet będzie to mistrzowsko
        przewnięte dziecko. Nie toleruję za dużo pijących, nawet nie chodzi o
        alkoholików, palących za dużo też nie, choć jeden kieliszek czy jeden papieros
        mi nie przeszkadza, nawet wręcz przeciwnie. Poczucie humoru i bystrość,
        najważniejsze, bez tego lipa, z tępym za chiny się nie dogadam
        • papryczka_ag Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 21:43
          Mój facet...

( a dokładnie - każdy z nich w swoim czasie)
          • la.parisienne [...] 15.12.05, 22:31
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • papryczka_ag Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 19:24
              Tak... Sprzątałam stoki w Val Thorens...
              Pewnie nie znasz bo takie damy tylko do Courchevel jeżdżą :PP
        • kalinakalina to mi sie podoba wiec skradne 17.12.05, 22:48
          no i uśmiech wilczy, powiem tu
          głupkowato sentymentalnie, jak Gable, hehe, kiedy miał wąsy. Przytulać? Łee,
          koniecznie ma być ogierem, ale w miejscu stosownym i niestosownym. Nie czuję
          potrzeby całodniowego przytulania. W miejscu publicznym na granicy
          powściągliwości i uprzejmej otwartości. Intelektualista.. nie wiem to to jest,
          może nawet nie mieć studiów ( bo się zdewaluowały), byle był mądrym człowiekiem
          po prostu. I musi wywoływać u mnie podziw, niech nawet będzie to mistrzowsko
          przewnięte dziecko. Nie toleruję za dużo pijących, nawet nie chodzi o
          alkoholików, palących za dużo też nie, choć jeden kieliszek czy jeden papieros
          mi nie przeszkadza, nawet wręcz przeciwnie. Poczucie humoru i bystrość,
          najważniejsze, bez tego lipa, z tępym za chiny się nie dogadam

• maly.wredak Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 22:24
        mój mąż
        facet, nie chłopiec :)
        • magdaksp Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 22:37
          mój chłopak:)
      • escape Re: Facet Waszych Marzeń :) 15.12.05, 23:06
        Mój ideał budzi mnie co rano śniadaniem...
      • kate-gun Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 07:47
        no np taki :)
        img.photobucket.com/albums/v48/Valerieanatole/Hayden/frustrated.jpg
        [ten najbardziej po lewej]

i zeby mial taki styl ubierania:
        www.supload.com/./files/default/offset%202005-12-13%20b.jpg
        plus obowiazkowy papieros:
        img205.imageshack.us/img205/4237/1111111111111110tk.jpg
        charakter:
        przede wszystkim nie moze byc powierzchowny. oczywiscie musi byc meski, twardy,
        inteligentny itp, ale ja chcialabym tez moc od czasu do czasu pogadac z nim na
        temat sensu zycia rybek w akwarium, czy tez zycia seksualnego plemienia
        mukuluku z afryki srodkowowschodniej.
      • kinga38 Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 10:09
        opiekunczy,miły,zabawny,dobrze wychowany,
        195cm wzrostu,ładnie zbudowany,piękne mięśnie brzuszka,ciemny blondyn,piękne
        niebieskie oczy.Taki właśnie jest mój mąż:)))))
      • convalya Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 10:58
        Mój facet (wiem - banalne, kiedyś sama śmiałam się z dziewczyn, które tak
        mówią:).
        A z tych sławnych i bogatych to od zawsze Johnny Depp.
        I jeszcze Joaquin Phoenix bardzo mi się podoba.
      • asiiik Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 12:50
        Facet marzeń ... mhm
        przede wszystkim musi mi czymś imponować, musi być poprostu w czymś dobry, mieć
        jakąś pasję! To może być jakiś jego ulubiony sport, zbieranie otwieraczy do
        piwa ... obojętnie co ale żebym widziała pasję w jego oczach gdy o tym mówi :)
        Musi być inteligentny ale tak ogólnie (nie chodzi mi o wyższe wykształcenie).
        Chciałabym móc z nim o wszystkim rozmawiać, komentować codzienne wydarzenia a
        także dotyczące polityki, sztuki. Chciałabym z nim porozmawiać na tematy
        kulinarne, dotyczące samochodów, sportu, mody :) No i oczywiście musi mieć
        poczucie humoru. Musi być dobrze wychowany - taki cudowny, staroświacki
        dżentelmen, który podaje jej płaszcz, przepuszcza w drzwiach, ustępuje miejsca,
        prawi komplementy :)
        Boże ale się rozmarzyłam :D I coś mi się zdaje że taki facet to wymarły gatunek
        a może jeszcze nie narodzony ....
        Z takich zewnętrznych cech...
        mógłby nosić okulary, musi ładnie pachnieć i mieć ładne (czyste), silne dłonie.
        Powinien być wysoki i mieć duże ciemne oczy. Fajnie by było gdyby miał jakiś
        swój charakterystyczny styl ubierania :)
        To chyba tylko tyle :)
        • maly.wredak Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 14:08
          > Boże ale się rozmarzyłam :D I coś mi się zdaje że taki facet to wymarły
          gatunek

wcale nie - właśnie taki jest mój mąż :) aczkolwiek przyznaję, że chwilę mi
          zabrało spotkanie właśnie takiego faceta :)

szukaj dobrze - tacy się jeszcze zdarzają
      • natally_m Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 12:59
        INTELIGENTNY!!! Po stokroc inteligentny!
        Facet musi mi imponowac intelektem. Poza tym wazne jest zeby byl opiekunczy,
        wrazliwy, cieply no i mial poczucie humoru. A cale te wywody na temat wygladu w
        praktyce wcale a wcale sie nie sprawdzaja :-)
      • patyska Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 13:34
        hmmmm... paru by sie uzbieralo ;) oprocz mojego malzonka, to moje sexy beasts ;) to Joachim
        Phoenix, Adrien Brody, Brad Pitt oczywiscie ;) koles-frontman z Faith No More... kurcze... zapomnialam
        kto jescze, a jest "tych Jozkow" paru ;)
        a! wybaczcie bledy w nazwiskach, ale nie mam do tego glowy...
        • matmam Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 14:00
          Mój mąż czyli:186cm;82 kg;ciemny blondyn;ciemno niebieskie oczy z przepięknymi
          długimi,gęstymi rzęsami(czego mu zawsze
          zazdroszcze);niepijący;niepalący;spontaniczny;zawsze dbający o
          wygląd......mogłabym tak wymieniać długo:)
          • kieira Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 14:20
            Taki facet jak Jared Leto :)
      • markizza Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 14:20
        moj:) Czyli brunet, ciemna karnacja, muskularny, wysoki, obowiazkowo lekki
        zarost.

tu na ostatniej imprezie
        www.sms.internetdsl.pl/fotki/binladen/bl02.jpg
        • miska_malcova Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 17:18
          mój mąż :-)
      • przemkowa.b Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 20:20
        Zanim spotkałam mojego obecnego narzeczonego, Adrien Brody oczywiście:)))
        Jest cudowny:)))
        movies.yahoo.com/movie/contributor/1800018941/photo/597834
      • little_black_dress Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 20:40
        blondyn, niebieskie lub zielone oczy, 175-190, szczupły, lekko umięśniony, wysportowany, typ złego chłopca, męski, żaden chłopiec z boysbandu ani metroseksualny, nie "misiaczkowy", raczej wyrafinowane pieszczoty i szał ciał niż gruchanie i przytulanie :) ehhh, rozmarzyłam się
        • wildorchid Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 21:28
          198 cm,brunet,tatuaze,lekki zarost,ciemne oczy:)mowie tu o kims baaaaaardzo
          konkretnym:)
          ze znanych-Eric Bana[zwlaszcza w Black Hawk Down],Sasha Mitchell[za czasow
          Kickboxera],Russel Crowe[ma w sobie "that certain somethin'" ale za niski
          niestety],van Damme-byloby mega ciacho gdyby mial z 10 cm wiecej:(,Noah Wyl
          [taki chlopczykowaty ale slodzik],Keanu Reeves[ale troche za malo
          przypakowany,nie lubie takich wysokich chudziakow]
          • wildorchid Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 21:29
            cholera mialo byc Noah Wyle nie wyl:)
      • parapluie Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 21:17
        ma ze mną chodzić(i przy tym ma sprawiac mu to przyjemnośc) do opery,muzeum, do
        kina na francuskie filmy,uprawiac jakis sport.Umieć tanczyć.Dośc wysoki.Brak
        innych wymagań;)
      • shalala Keanu Reeves 16.12.05, 21:55
        • annie_laurie_starr Re: Keanu Reeves 16.12.05, 22:23
          Guy Pearce w wersji scruffy, no i moj maz.
      • n_nicky Re: Facet Waszych Marzeń :) 16.12.05, 22:30
        nawet jeśli istnieje w moich marzeniach, to na pewno nie istnieje w
        rzeczywistości...problem-jestem paskudnie, okropnie, straszliwie wybredna :o)
        nie znoszę południowców-ciemna karnacja, czarne włosy i ciemne oczy działają na
        mnie totalnie aseksualnie...
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 09:50
        Nie mam żadnego ideału, nie chce mieć faceta, męża itp...
      • tralalumpek Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 09:53
        nie ma idealnych mezczyzny ani tez idealanych kobiet,
        na szczescie idealny czlowiek nie istnieje
        jakze nudno musialoby byc z idealaem
        ludzie z mojego otoczenia twierdza ze mam idealanego maza,
        np moja sasiadka twierdzi ze jestesmy idealnym malzenstwem .... czyli musimy
        byc cholernie nudni :)
        ja twierdze: takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego
        • 17lipiec1976 Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 11:25
          moj maz:)
      • uka_m Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 12:05
        Nie przepadam za wysokimi pięknisiami.Może być 173cm wzrostu.Ciało
        wysportowane,może być kilka blizn,umiejętność rozmawiania o wszystkim,energia
        życiowa,zdecydowanie.Włosy ,,na rekruta,,minimalny 2dniowy zarost.Ciemna
        cera,szare oczy.Ubrania sportowe,czasem garnitur,zapachy świeże.I nigdy nie
        mówię do niego misiu-pysiu.
      • enixx Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 12:24
        Nie bede orginalna - musi miec cos intrygujacego w wygladzie i charakterze.
        Nigdy nie podobali mi sie kenowaci przystojniacy. Jesli mialabym wymienic
        aktora, ktorego moge ogladac godzinami - Nicolas Cage :)
        Charakter - powinien miec wyryte w duszy zasady, ktorych sie trzyma, lekko
        zagadkowy, lekko nokonformistyczny.
        A prywatnym idealem jest moj Kochany :)
      • zloty_delfin Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 13:01
        Hmm... Mój Narzeczony nie jest facetem z marzeń (lubię brunetów, a to ryży
        blondyn). Ale wcale nie marzę o innym:)
      • malgoniak Re: Facet Waszych Marzeń :) 17.12.05, 14:34
        hmmmmmmm jako żem blondynka o słowiańskiej urodzie, zawsze pociągały mnie ciemne
        typy latynoskie, charakter też raczej czarny, silny, męski, zdecydowany , no i
        takiego typa mam też za męża, a moja wielka miłość to Andy Garcia w flmie- kiedy
        mezczyzna kocha kobietę, w tym mundurze polota mogłabym go zjeć miam, w tym
        filmie to on jest dla mnie super idalnym facetem -!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka