Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć!

24.12.05, 21:46
    drogie panie - którą forumowiczkę najbardziej chciałybyście zobaczyć na własne
    oczy i dlaczego?
    Ja chciałabym zobaczyć Cioccolatto Bianco. Nie wiem,dlaczego. Wydaje mi sie
    fajnie ubraną babką, a jej nick jest taki...kojarzy mi się z radością zycia.
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 24.12.05, 21:59
        ech.. nie wiem czy to moje dziejsze 'rozswiatecznienie', czy po prostu
        polechtalas moja proznosc - ale to jedna z najmilszych rzeczy jakie ostatnio
        uslyszalam:) jestem nawet sklonna dac linke do swiatecznej cioccolato:)

pozdrawiam wigilijnie:))
        • mena122 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 13:07
          skoro jesteś skłonna - to czekam :)
          tutaj, czy na Galerii Mody.

Wesołych, zdrowych ;-))
          pozdrawiam
          • cioccolato_bianco Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 13:22
            GM;)
            • mena122 Cioccolato 25.12.05, 13:36
              bardzo fajne zestawienia!
              Pasują Ci :)
              • cioccolato_bianco Re: Cioccolato 25.12.05, 15:07
                dzieki:))
      • maadz Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 24.12.05, 22:19
        nie wiem wlasciwie... ale chyba te ktore najczesciej sie udzielają , ktore
        kojarze w jakiś tam sposób i wyobrazam sobie jak mogłyby wygladac
      • kate-gun Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 24.12.05, 22:53
        Richelieu. chcialabym zobaczyc jak moze wygladac wyzszy poziom abstrakcji :)
        • r.richelieu Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 10:26
          Pewnie jak Ty, bo moim morderczym instynktom blisko do gun, a danym osobowym
          blisko do kate
      • frigg Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 24.12.05, 22:58
        Może nie jest to jakaś dojmująca potrzeba z wykrzyknikiem jak w tytule, ale z
        piszących jestem ciekawa edavenpo i dawno nie widzianej klarak.
      • bazylicho Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 00:23
        Oczywiście Parówę :))
        Pewne wyobrażenie mam - rzecz jasna krańcowo różne od tego jakie chciałaby żeby
        o niej mieć. :))
      • hiii Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 01:54
        najbardziej chyba jestem ciekawa, jak wygląda la.parisiene:)))
        a z dawnych czasów: ciekawe jak wygląda jedyna w swoim rodzaju fanka dody
        elektrody - sonia18, chciałabym też zobaczyć bez_mapy
      • n_nicky Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 02:11
        "Paryżankę"...

i Richelieu, żeby na własne oczy zobaczyć przerost formy nad treścią
        • tojaaneksa Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 08:12
          ciocolatto widziałam-i nie podoba mi się...Jej styl ubierania tez niezbyt...
          Ciekawa jestem jak wyglada..nie zettrzy,nie trampek..tylko krysia_laska.Mam
          obraz tej osoby..ciekawe czy po ujrzeniu fotki pokryłby się z moim
          wyobrażeniem:-)
          • ziyi Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 09:55
            Tez jestem ciekawa jak wyglada krysia_laska. Ma charakterystyczny, bardzo kobiecy styl.
            Chcialabym tez wiedziec kim jest osoba o nicku hihihiii
            Paryzanke widzialam, o ile przyslala mi swoje prawdziwe zdjecie.
          • magdaksp Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 14:40
            widzialam to zdjecie w watku dla odwaznych itez mi sie nie
            podobalo .szczegolnie cuiuchy,ale w galerii mody ubrania juz sa fajne nt.urody
            sie nie wypowiadam bo kogo obchodzi moje zdanie:)
        • r.richelieu Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 10:31
          żeby przeróść moją treść wystarczy naparstek, więc formę ewentualnie na własną
          lupę a nie oczy. Nie zwykłam się owijać w chipsowe celofany, a że niekrórym,
          zwłaszcza ostatnio złemu na tamtejszym forum, szeleszczę, to już takie
          upośledzenie jego ślimaków i młotków
      • lestka Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 09:15
        kochanice, trampka :) wogole was wszystkie :)
      • inaa1 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 12:17
        Frigg i Kochanicę
        • edavenpo Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 13:34
          Kochanice, MiuMiu,i Kate-Gun. I jeszcze mnostwo innych osob ale teraz nie
          pamietam wszystkich nickow ;-)
          • miumiu75 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 21:26
            Edavenpo, tobie wyslalabym moje zdjecie, ale nie mam nic w komputerze oprocz kilku slubnych.
            Sama bym chetnie ciebie ujrzala:)
        • papryczka_ag Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 13:34
          Oj miałabym problem z wyborem.
        • frigg Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:25
          My się na pewno inaa widziałyśmy, dam se głowę uciąć przy dupie... A może nawet
          byłyśmy na tym samym roku...
          • inaa1 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:40
            wszystko możliwe...
            a czy przypadkiem nie działasz w którymś z bractw rycerskich?
            • frigg Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:46
              Nie :)
            • frigg Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:59
              w którym roku rozpoczęłaś studia? Jeżeli tajemnica pisz na priva...
              • inaa1 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 16:04
                w 2000, a Ty? tak pytałam o bractwo, bo jakoś mi się z tym kojarzysz...
                • frigg Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 16:08
                  rok wcześniej. Jedyne co mnie łączy z bractwem, to parę osób z roku, które się
                  tam udzielały.
      • la_camisa_negra Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:47
        a ja chciałabym zobaczyc dwa_buciki, andre37, khaki3 i pump_it_up na pewno...
        nie wiem, dlaczego, ale... nie gniewajcie się dziewczyny ;)
        • shirl Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:49
          pump_it_up - bo my chyba z tego samego miasta jesteśmy, a że to miasto, gdzie
          prawie wszyscy się znają, to jestem ciekawa czy jej skądś nie kojarzę:)
          • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 21:39
            hehe na pewno mnie nie kojarzysz, no chyba, ze chodzilysmy do jednej szkoly
            tudziez mieszkamy na tym samym osiedlu. chodze ubrana jak dziad i sie nie
            wyrozniam:D
            • shirl Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 28.12.05, 00:21
              No szkoła czy osiedle to raczej średnio prawdopodobne są, bo trochę ich jest.
              Ale wiesz, w centrum krakowa ciągle mija się ludzi i ja tam niektórych z nich
              zapamiętuję...:>
              I nie przesadzaj z tym samokrytycyzmem...:)
        • andre37 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 16:50
          zajrzyj na pocztę gazetową :)
          • andre37 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 18:04
            zapomniałam dopisać:)

la_camisa_negra

zajrzyj na pocztę gazetową :)
      • hanureku Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:49
        edavenpo edavenpo edavenpo :]
        w dalszej kolejnosci bez_mapy
        • hanureku Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 15:51
          aaaa i jeszcze andre37, bo z jej postow wynika ze to "babka z klasa" i naprawde
          chcialabym ja zobaczyc ;)
      • przemkowa.b Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 25.12.05, 16:21
        nie tyle "zobaczyć" ile "poznać" bliżej: kochanicę francuza, richelieu,
        wszystkie z forum maszkarony (z niektórymi się znamy:), a poza tym to nie wiem:)
      • pusiaczkowa1 ja Cioccolatto - bo dobrze mi doradziła. 25.12.05, 18:32
      • elwee Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 18:02
        A ja kamyszkasia... Doradziła mi w sposób korespondujący z moim gustem i
        koniecznie cioccolato_bianco... Za to samo. Hmm, wesołych!
        • kamyszkasia Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 19:20
          oj, jak miło... tylko że z ładnych zdjęć mam tylko ślubne :)
          ale moge podesłać, co mi tam... Chociaż mam wrażenie, że po tych Świętach
          jestem większa niż w sierpniu :)

Ja bym chciała zobaczyc andre37, zettrzy, i wiele więcej Pań.
          • elwee Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 20:14
            Podsyłaj...Ja mówiłam poważnie :))
            • faszonica Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 20:41
              Och, jak ja chcialabym la parisiene zobaczyc! A co...;) Moze wyglada jak
              TROLL...
          • andre37 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 20:40
            jej chyba wychodzę na forumowe dziwadło. :))) Zastanawiam się skąd ta
            ciekawość, bom ani ładna, co podkreślam często, ani nie jestem już nastolatką,
            ani najzgrabniejsza, rozmiarowi 40/42 raczej daleko do 34/36 :) chodzi o buty
            i pończochy?
            z zobaczeniem tego nie ma problemu, jak chcecie to pokażę :)
      • rzesa20 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 26.12.05, 23:15
        ja jestem ciekawa laparówy :]
        • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 06:32
          a ja jakoś mało ciekawa jestem :-) z resztą kilka z Was juz znam :-)
          • lucy215 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 08:35
            :)))
            • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 09:17
              kiedys chcialam bardzo zobaczyc zettrzy a teraz ciekawy styl wydaje sie miec
              gosiaqus, przemkowa.b i kilka innych dziewczyn:)
              • przemkowa.b Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 21:41
                pump_it_up napisała:

> kiedys chcialam bardzo zobaczyc zettrzy a teraz ciekawy styl wydaje sie miec
                > gosiaqus, przemkowa.b i kilka innych dziewczyn:)

Ja mam wciąż ten sam styl, nie miałam innego wcześniej:) czemu piszesz że
                teraz?:)))
                • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 15:57
                  hehe zle sie wyrazilam:))) oczywiscie nie potrafie sklecic poprawnie zdania.
                  chodzilo mi o to, ze jeszcze, poza zettrzy chcialabym Was zobaczyc:))
                  *teraz, czyli patrzac na tyen watek i myslac o nim:P
      • elwee Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 19:10
        Do kamyszkasia:

Podesłałam zdjątka :)) Jestem pod wrażeniem...
      • cioccolato_bianco Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 19:32
        przez wzajemna ciekawosc chcialabym zobaczyc dziewczyny, ktore chca mnie
        zobaczyc.

w ramach egzotyki paryzanke:)

na liscie tych, ktorych jestem ciekawa jest tez masha_qrella, panna_turkus,
        pinkpanther i pare innych osob - ktorych nicki z pewnoscia za chwile mi sie
        przypomna;)
      • ell9 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 19:38
        A jak sobie wyobrażacie mnie?
        • annie_laurie_starr Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 20:41
          Anekse - bardzo jestem ciekawa jak wyglada samozawancza guru mody i urody...
          • cioccolato_bianco Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 20:59
            o tak:) haha
            • rzesa20 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 21:01
              wlasnie! :)
      • miumiu75 Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 27.12.05, 21:07
        Ja bardzo bym chciala zobaczyc was wszystkie. Jak do tej pory moje wyobrazenia sie nie pokryly niestety.
        • miss_paradox Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 28.12.05, 10:06
          Ja bym chciała zobaczyć Zetrzy, La Paryżankę, Bez_mapy, Tralalumpka - chyba
          najwięcej się udzielały/udzielają
          • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 28.12.05, 17:26
            poza tym chciala bym zobaczyc edavenpo, nadinke_nadinke_, maripose18, miske
            malcova, oczywiscie rich, shirl:)). bo talalumpka, patyske, zettrzy, panne
            turkus, cicco, jaleo i kilka innych dziewczyn widzialam mniej wiecej:)
      • lunalovelight Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 28.12.05, 17:51
        hmm, poza moimi kumami z MZM to chetnie zestawilabym slowa frigg z obliczem
        frigg :). mialam napisac jeszcze, ze i kume babunowa, ale przypomnialam sobie,
        ze wiem, kto zacz :).
        • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 28.12.05, 18:05
          o lune tez bym chciala zobaczyc, zreszta najfajnie by bylo, gdyby wszystkie
          dziewczyny powklejaly foty:)))
          • lunalovelight Pani *se* odbierze priva :) n/t 28.12.05, 18:14

• frigg Ty luna też se odbierz n/t 28.12.05, 18:22
              • pump_it_up Re: Ty luna też se odbierz n/t 28.12.05, 18:32
                ale piekne sa te niektore zdjecia na gronie az samej mi sie zachcialo
                popstrykac foty:)
              • lunalovelight se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 18:34

• 1maja1 Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 19:38
                  Dziewczyny, dlaczego nie wklejacie zdjec na forum?
                  • frigg Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 19:40
                    A co w tym dziwnego, że wysyła się zdjęcia wybranym osobom? Dawaj maja, zaświeć
                    przykładem :P
                  • lunalovelight Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 19:52
                    ja nie czuje potrzeby :) - czesc swoich maszkaronow widzialam, a z frigg i babu
                    mailowalysmy, wiec sie *doczepilam* do tego watku :).
                  • magdaksp Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 20:07
                    w wizytowkach jest miejsce na zdjecia .niektore mają
                    • lunalovelight Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 28.12.05, 20:09
                      ja mam tylko rysowany autoportret :D
                      • dagny1001 Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 16:21
                        Luna, patrzę na Twoją sygnaturkę i właśnie słucham tej płyty. "Mam kota" to
                        jedna z czterech piosenek, które podobają mi się najbardziej.
                        • lunalovelight Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 16:22
                          bo to super-plyta jest.
                          dzieki niebiosom za marie peszek! :)
                          • magdaksp Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 21:56
                            przepraszam ze sie wtrace:)ja najbardziej lubie "pieprze cie miasto"
                            • frigg Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 21:58
                              a ja "Miły mój" :)
                              • magdaksp Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 22:00
                                wogole super plyta i super przedstawienie.juz trzy razy widzialam:)
                            • miska_malcova Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 29.12.05, 22:40
                              a ja "nie mam czasu na seks" :-))) i "czarny worek"
                              • dagny1001 Re: se odebralam i se odpisalam :) n/t 30.12.05, 10:22
                                A ja "Moje miasto", "Mam kota", "Pieprzę cię miasto" i "Miły mój"
                                • panna_turkus ... 30.12.05, 17:52
                                  chętnie zobaczyłabym was wszystkie. te, które nie odsłoniły się przy okazji
                                  wątku o fryzurach...

ps. zdecydowanie "nie mam czasu na seks" :))))
      • monika_lewinsky Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 21:58
        ja tez bym chciala was zobaczyc. moge? jesli tak to jak?bo jestem zielona.
        • babunowa Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 22:38
          meeting'a bym chciała odbyć z luną,która kocha światło;)
          • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 22:42
            ja mam zdjęcie w wizytówce :-)
            • babunowa Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 23:02
              faktycznie jak mis wygladasz:))))))))))
              • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 29.12.05, 23:25
                ????????????? mam tylko nadzieję, że to komplement :-))))))))))
                • pump_it_up Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 15:59
                  mlodo wygladasz:)
                  • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 16:14
                    tak mówią :-))))
            • cioccolato_bianco Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 08:49
              jakie fajne:)))))
          • lunalovelight Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 08:50
            babu, bywasz w warszawie przeciez, to jest do zrobienia i ja takoz chetnie :).
            • shirl Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 17:03
              o a ja właśnie odkryłam, że mamy wspólnych znajomych:> grono, lj:P
              • lunalovelight Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 17:31
                shirleyka!? :D
                • shirl Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 17:36
                  mhmmm:)
                  • lunalovelight :) n/t 30.12.05, 17:38

• la_camisa_negra Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 22:41
        andre37 dzięki wielkie za fotkę, przepraszam że dopiero teraz, ciekawość
        zaspokojona i powiem, że się nie rozczarowałam ;) pozdrowienia
      • paul_ina Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:23
        Wiele dziewczyn dało się zobaczyć, niektóre całkiem wyraźnie. Dokładnie pamiętam, że w wątku o fryzurach widziałam pannę turkus i piękna z niej panna. W tym samym wątku można sobie było poskładać tralalumpka i zettrzy (albo wątek o ciekaawych ubraniach - dla odważnych???). Edavenpo chyba była obecna na swojej stronce, do której podała link przy linku z "przypadkami jamnika Kevina" ;) - laska :) O Richelieu ktoś napisał na forum studia, że ma niesmowite oczy i że połowa roku uważała ją za pasztet a druga połowa za nią latała bez pamięci (jeśli coś przekręciłam, to niewiele). Jednym słowem niesamowita, niekonwencjonalna uroda (a jaka osobowość). O la.parissienne wszystkie wiemy, że jest niziutką, chudziutką myszką z potwornymi śladami po trądziku na buzi, zawód wykonywany - housewife. Tzw. ciepłe, mądre dziewczyny - miska, babunowa, b.bb (myli mi się zawsze ilość i ustawienie bbbb, tak jak Niani Ogg, która piła banabananananananna dajkiery), luna (choć wiadomo, że piękna), ludzkabudowla, szafabojowa, klarak i kilka innych - ja osobiście nie mam potrzeby widzieć, bo ich osobowość wirtualna jest tak fajna i wyrazista, że spełnia wszystkie moje oczekiwania :)

• miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:32
          nasłodziłaś kobito aż miło :-) ja też panne turkus zapamiętałam, chyba tez jej
          nasłodziłam :-))))) Ja nie lubię sie obnażać zdjęciowo w internecie. Zdjęcie w
          mojej wizytówce sama sobie zrobiłam, z resztą bez makijażu i z mokrymi włosami
          bez stylizacji :-) wyszło nieźle :-)
          poza tym masz rację, niektóre dały sie juz poznać, mam jakieś ich wyobrazenie
          ale nie jestem ciekawa jak wyglądaja, bo mi to lata. Mają osobowość i czy okażą
          się grube, chude czy brzydkie nie ma żadnego znaczenia. Przedstawiaja dla mnie
          wartość ponad to!
          • panna_turkus Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 31.12.05, 16:06
            nie to za ja się lubię obnażać... ;-) zdjęciowo
            ale ja i tak jestem zwierzę sieciowe (zoon internetus ;-))

ja chętnie zobaczyłabym aneksę i wcale nie dlatego że jej się nie spodobałam... ;-))
        • trocineczka Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:41
          A mnie zawsze jakos tak ciekawilo, jak sobie mnie ludzie wyobrazaja ;) i na ile
          te wyobrazenia przystaja/odbiegaja do/od rzeczywistosci :)
          • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:42
            mnie to tez zawsze zastanawia, ale znacznie odbiega od moich wyobrażeń siebie
            :-) czasem w jedną, czasem w druga stronę...
            • tralalumpek Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:46
              miska ale twoja fotka i ty to dla mnie wcale nie jedno i to samo :)
              • miska_malcova Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:47
                :-)))))
            • trocineczka Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:47
              Moze nalezaloby zalozyc watek z rodzaju 'najpierw mnie opisz, a potem wkleje
              zdjecie'? ;)
              • gosiaqus Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:48
                był kiedyś podobny wątek, w którym konfrontowało się wyobrażenia o forumowiczach, to chyba nadobna go założyla
                • trocineczka Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:50
                  ojej..to chyba ja jeszcze nie bylam 'uczestnikiem' tego forum..
                  • gosiaqus Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:53
                    zawsze go można odnowic, będzie stanowił miła odmianę dla sylwestrowo-studniówkowych problemów. Jeszcze prostszym byłoby założenie w wolnej chwili wizytówki :) wtedy wszyscy by o sobie wszystko <tzn tyle ile się da> wiedzieli
                    • trocineczka Re: Oh, jak ja chciałabym Cię zobaczyć! 30.12.05, 23:58
                      Juz sie kilka razy do tej wizytowki przymierzalam, ale ja mam tak, ze mi sie
                      zadna moja fotka nie podoba :D
        • lunalovelight nanny ogg & greebo 31.12.05, 11:09
          o matko :).
          nianiga ogg, btw, to moja idolka ;).
      • kalinakalina richelieu, 31.12.05, 02:06
        • batutka Re: richelieu, 01.01.06, 01:42
          Biorac dobry przyklad z co odwazniejszych forumowiczek, wklejam swoje zdjecie do
          wizytowki...hm...chociaz nie wiem czy to dobry pomysl:-).
          • batutka Chetnie zobaczylabym wszystkich forumowiczow... 01.01.06, 01:43
            Zawsze to przyjemniej wiedziec (i widziec)z kim sie rozmawia:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka