calo 11.01.06, 11:26 dziewczyny, jakie macie doswiadczenia z butami z zary? warto kupic, czy rozleca sie po miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan.kolanko Re: zara - buty 11.01.06, 13:35 Jestem chlopakiem (co prawda) z butami od zary nie mam zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: zara - buty 11.01.06, 14:02 potwierdzam....meskie obuwie jest ok (przynajmniej te eleganckie ) co do damskich ...to nie mam wyrobionego zdania ... tydzien temu kupiłam pierwsza pare w zarze ...wygladaja dosc solidnie ..jesli cos sie bedzie działo ..to bede reklamowac .... mozna do 2 lat od daty zakupu ... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: zara - buty 11.01.06, 14:35 miałam conajmniej 3 pary, jest ok :) a które chcesz kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: zara - buty 11.01.06, 15:08 myslalam o plaskich brazowych z koraliko-cwiekami i o jasnych sandalkach, jezeli jeszcze beda, bo wczoraj byly 2 tylko pary.a Ty o ktorych? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: zara - buty 11.01.06, 15:12 calo napisała: > myslalam o plaskich brazowych z koraliko-cwiekami i o jasnych sandalkach, > jezeli jeszcze beda, bo wczoraj byly 2 tylko pary.a Ty o ktorych? roważałam kowbojki ale chyba jednak zrezygnuje :0) Odpowiedz Link Zgłoś
kot791 Re: zara - buty 11.01.06, 15:37 o którym sklepie mówisz?mam 38-39 i zamierzam iść w piątek - mam jeszcze szansę na coś ciekawego? gdzie najlepiej iść? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zara - buty 11.01.06, 15:14 kate-gun napisała: > rozleca sie po miesiacu, niestety. mam 3 pary i każde z nich noszę bez przeszkód dużo dłużej niż miesiąc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: zara - buty 11.01.06, 15:17 No to ja mam chyba pecha- skusilam sie na trzy pary od ZARY - jeden rozlecialy sie od razu, na szczęscie pieniadze oddali, w drugich obcas odlecial po ok. dwoch tygodniach, trzecie tez niestety musialam reklamowac. Poza tym sa dużo ładniejsze niz wygodniejsze:) Do ciuchow z ZARY zastrzezen nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: zara - buty 11.01.06, 15:31 a jak dlugo od momentu zakupienia mozna skladac reklamacje? bo jak kupie teraz polbuty, to raczej sie w nich nie nachodze pzrez kolejne 2/3 miesiace....a w wypadku sandalow to juz nie mowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: zara - buty 11.01.06, 16:27 Jakbym mieszkala w Polsce, to bym chyba wybrala wariant Gino Rossi (podobna cena, a jakosc lepsza) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: zara - buty 11.01.06, 16:35 No i polska firma. Osobiscie mam slabosc do lokalnych (tych ciekawszych) pozycji nie tylko ubraniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zara - buty 11.01.06, 15:57 ja mam kilka par butow z zary - przy czestej 'eksploatacji' rozlatuja sie dosc szybko, ale niekoniecznie po miesiacu, a po pol roku np. jednak jak dla mnie glowny problem jest taki, ze mam dosc szeroka stope, a buty w zarze sa waskie i ciezko dobrac cos wygodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: zara - buty 11.01.06, 16:09 na szerokie wygladaja fioletowe zamszowe, na kaczuszce, ze srebrnawa kokardka. sprawdz, moze akurat Ci podejda.... Odpowiedz Link Zgłoś
bania79 Re: zara - buty 11.01.06, 16:37 mam już 4 sezon i świetnie się trzymają! Nwet szewc jest pełen podziwu, a zaznaczam, że raczej niszczę buty! Odpowiedz Link Zgłoś
bania79 Re: zara - buty 11.01.06, 16:40 co do porównania gino rossi i zary to chyba nie bardzo można, bo w zarze czółenka kosztują 280 zł a w gino 470!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: zara - buty 11.01.06, 17:07 Buty -z nie plastiku- w Zara kosztuja £60-£70 (plastikowe sandlaki ok. £30). Ostatnio podczas pobytu w Polsce odwiedzilam rowniez Gino Rossi (fakt, ze nic mnie nie rzucilo na kolana, cen nie pamietam, a na stronie nie maja), ale jakby mieli ceny wyzsze niz russell&bromley to bym zapamietala. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: zara - buty 11.01.06, 16:41 Przypadek, poza wzornictwem, ktoremu tez czasami ulegam (teraz np. mocno przeklinam plaszcz, ktory kupilam miesiac temu, bardzo ladny, ale jego zywot to nawet nie wiem czy sezon), buty maja wyjatkowo tandetne.. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zara - buty 11.01.06, 17:11 z butami ze sztruksu i zamszu akurat nie ma problemu, bo sa bardziej rozciagliwe niz skorzane. ale to akurat nie moj post:) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: zara - buty 11.01.06, 17:42 nie sa to buty w ktorych przechodzisz 20 lat, ale sa w miare tanie i ciekawe.ja akurat nie mialam zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: zara - buty 11.01.06, 18:05 mam od 2 lat kozaczki z zary i są ok. Co prawda kupiłam je w berlińskiej zarze, ale to chyba nie ma większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: zara - buty 12.01.06, 01:30 mam bytu kupione w zarze juz ponad dwa lata i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś