Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warszawie?:

17.01.06, 22:21
    czesc Dziewczyny!prosba do tych z Was ktore czesto kupuja w lumpexach. znacie
    jakiesa dresy w wArszawie,gdzie sa rzeczy ladne,ciekawe, uniaktowe,np fajne
    jeansy, markowe czastki kolekcji?pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 22:36
        Polecam lumpeks na gocławiu.Tam jest ich kilka ale jeden jest naprawde niezły.Ma ometkowane ubrania z cenami więc nie ma żadnych przekrętów, że cena zależy od wyglądu klienta.Ubrania są czyste i wyprasowane.Niezły jest też w międzylesiu na ul Dzięcieliny.Oraz ten koło kina Atlantic nazywa się Wzorcownia o ile się nie myle.Na Grochowskiej jest outlet diesla ale nie byłam tam nigdy tylko przejazdem więc nie mam pojęcia co sie tam dzieje:)
        • maialina1 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 22:46
          Przestańcie! Jak mozna kupowac ubrania PO KIMŚ???
          Dla mnie to obrzydliwe, chocby nie wiem jak je prali i prasowali!
          Przecież osoba przed tobą mogla mieć trąd, grzybice, krosty, wszy i co tylko!
          • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 22:56
            No coż mnie to tam nie przeszkadza.Jak Tobie nie pasuje to nie kupuj proste prawda?Nie obcujesz ze mna fizycznie więc nic broń boże nie złapiesz.A wiesz kto mierzył przed Tobą ciuchy w normalnym sklepie i co ta osoba miała?
            • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:08
              zajrzyj na forum ciucholandy i komisy.fajny ciucholand jest na rondzie
              wiatraczna i na świetokrzyskiej.
              • capuccino_days magdaksp 18.01.06, 10:59
                > zajrzyj na forum ciucholandy i komisy.fajny ciucholand jest na rondzie
                > wiatraczna i na świetokrzyskiej.

czy chodzi Ci o ten jeszcze na ul. Wszyngtona?

• capuccino_days Re: magdaksp 18.01.06, 10:59
                  Waszyngtona - oczywiście
            • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:08
              pozatym na pulawskiej tez ich jest masa.
              • maialina1 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:12
                Nie orientuję się po ile są "ciuchy" z lumpeksów, ale domyślam się że wielu
                wlaścicieli jedzie na tym że ich klientki to STALE klientki ktore nie kupują
                nigdzie indiej jak w lumpeksie (badz na stadionie). Zalożę się że ceny
                tych "ciuchów" są porównywalne z normalnymi ubraniami ze sklepów, tym bardziej
                teraz kiedy są przeceny.
                • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:19
                  Oj mylisz się.Ja kupuje i w lumpeksach i w normalnych sklepach(h&m,vero moda,promod,levi's itd..)Ostatnio szukałam długo odpowiednich jeansów po markowych skjlepach i nic.Przechodziłam obok lumpeksu,weszłam i kupiłam idealne,nowe jeansy za 10 zł.Pokaż mi w jakim sklepie na wyprzedaży kupie jeansy za 10 zł?Albo zamszową spodnice za 5 zł?
                  Czasem w lumpeksie jest drogo czasem tanio.Zależy gdzie i co.Owszem na wyprzedażach też jest czasem tanio ale tłumy sa odstraszające.Byłam na wyprzedaży w h&m,tłum był nieludzki.
                  • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:22
                    maggi9 napisała:

> Oj mylisz się.Ja kupuje i w lumpeksach i w normalnych sklepach(h&m,vero
                    moda,pr
                    > omod,levi's itd..)Ostatnio szukałam długo odpowiednich jeansów po markowych
                    skj
                    > lepach i nic.Przechodziłam obok lumpeksu,weszłam i kupiłam idealne,nowe
                    jeansy
                    > za 10 zł.Pokaż mi w jakim sklepie na wyprzedaży kupie jeansy za 10 zł?Albo
                    zams
                    > zową spodnice za 5 zł?
                    > Czasem w lumpeksie jest drogo czasem tanio.Zależy gdzie i co.Owszem na
                    wyprzeda
                    > żach też jest czasem tanio ale tłumy sa odstraszające.Byłam na wyprzedaży w
                    h&m
                    > ,tłum był nieludzki.

tłum nieludzki a i tak nic ciekawego nie znalazłam:)
                • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:22
                  a to bywa roznie.mi np udalo sie kupic swterek za 1.20.albo szmizjerke kookai
                  za 20 czy sukienke z mango za 15.wiec napewno nie sa porownywalne z normalnymi
                  sklepami.dzinsow nie kupuje nigdzie indziej niz w ciucholandach .wiecej niz 25
                  zlotych nie wydalam.akurat ja nie kupuje na stadionie bo tam sa poliestrowe
                  szmaty albo cos co nosi pół ulicy.w ciucholandach jest masa markowych
                  rzeczy.zauwazylam ze bardzo towar sie poprawil w ostatnich latach.kiadys
                  faktycznie bylo marnie ale teraz szperanie w sh to sama przyjemnosc
                  • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:26
                    A no zgadzam się.Na stadionie to jest wszystko to samo co nosi pól ulicy a w dodatku ciuchy ze stadionu lądują w KDT bo sprzedawcy stamtąd się zaopatrują na stadionie.I dodają swoją marże
                    • maialina1 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:32
                      No fakt ze jeansów za 10 zl nie wizialam nigdy w życiu.
                      Niestety prawda jest taka ze TO WIDAC! Ja jestem zawsze w stanie rozpoznać kto
                      ma ciuch z lumpeksu. Na pierwszy rzut oka jestem w stanie rozpoznac. Jeansy sa
                      zazwyczaj blado-blekitnego koloru, sweterki zazwyczaj typu "jak babciny"
                      ale "oryginalny", koszulom brakuje klasy... Zresztą trudno jest się wdawać w
                      dalsze detale. To po prostu widać. Te wszystkie "ciekawe", "oryginalne" ubranka
                      od razu mówią jedno: lumpeks.
                      • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:36
                        Tak no to ciekawe.Ja kupiłam ciemno granatowe te jeansy.Jak ktoś mnie widzi pierwszy raz to nie może uwierzyć ,że cos mam z lumpeksu.Nie ubieram się tam kompleksowo bo wiem, że nie znajde tam np ładnej białej koszulowej bluzki.Ale trafiają się okazje.Łacze ciuchy nowe i używane i to jest najlepsze wyjscie.
                        • maialina1 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:37
                          Mam pare kolezanek ktore lączą tak jak ty, trochę ze sklepu, trochę z lumpeksu.
                          ZAWSZE poznam ktory ciuch pochodzi z lumpeksu, jeszcze nigdy sie nie pomylilam!
                          • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:38
                            No cóż może kupują nieodpowiednie ciuchy
                      • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:38
                        bzdura totalna.wogole sie na tym nie znasz i to widac po twoich
                        wypowiedziach.kiedys tak bylo ze w ciucholandach byl maly wybor i wwiekszosci
                        szmaty.a dlatego bo wlasciciele sh kupowali ciuchy w worach i wciemno.teraz
                        jezdzi sie do anglii,danii czy francji i samemu wybiera.wiem bo pracowalam w
                        ciucholandzie.mam mase ubran z sh i jak mowie ze cos tam kupilam to nikt nie
                        wierzy i zapewniam cie ze wcale nie pozanalabys co jest uzywane a co nowe.moje
                        ciuchy nie maja sladu zuzycia.a dzinsy nie sa blado blekitne.
                      • adsa_21 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 08:43
                        hahahaha
                        kobieto - nie wiesz o czym piszesz?
                        przejdz sie do pierwszego lepszego lumpeksow i zobacz jakie tam a ciuchy.
                        A nie wydajesz jakies bzdurne osady.
                    • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:34
                      pozatym to odrazu widac ze cos jest z kdt czy ze stadionu.wtym roku
                      szczegolnie na spódnicach:mają jakies cekinowe ozdoby ,koroneczki i wygladaja
                      tandetnie.pozatym ja nie znoszę chodzić na stadion dziesieciolecia(bo na inny
                      to lubie:))bo tam jest masa zlodziei ,tlumy okropne.bylam tam z 3 razy
                      moze.unikam jak ognia.a w kdt wg.mnie kroluja ciuchy dla tlenionych
                      blondyneczek w różu.takie mam wrażenie.
                      • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:38
                        Tak w KDT króluje tandeta dla blondi ale nauczyłam się mówić nigdy nie mów nigdy i nawet w kdt znalazłam coś fajnego.Zreszta nie mam tak że jakiś sklep omijam szerokim łukiem bo w każdym może się coś znaleźć
                        • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:39
                          maggi9 napisała:

> Tak w KDT króluje tandeta dla blondi ale nauczyłam się mówić nigdy nie mów
                          nigd
                          > y i nawet w kdt znalazłam coś fajnego.Zreszta nie mam tak że jakiś sklep
                          omijam
                          > szerokim łukiem bo w każdym może się coś znaleźć

nie no oczywiscie.ja tez tam czasem zagladam i cos znajde ale wole ciucholandy
                          czy np.h&m lub sklepy z angielskimi ciuchami
                          • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:42
                            Ja też nie przepadam tam chodzić.Kiedyś wpadłam w kdt na dode:D zresztą dawno już tam nie byłam
                          • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:42
                            maggi9!w ktorym miejscu na goclawiu jest ten ciucholand oktorym pisalas?
                            • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:48
                              Na gocławiu przy pętli sa dwa bazarki.Jeden przy pętli a długi wzdłuż ulicy bora-komorowskiego.Chodzi o ten wzdłuż tej ulicy.Bazarek jest długi,ciagnie się od skrzyżowania z fieldorfa do pętli.Bliżej pętli, niedaleko poczty są 3 lumpeksy obok siebie.Chodzi mi o ten po środku.Ma on taką trawe wycięta jakby z folii samoprzylepnej na szybie.Uff dziwnie to brzmi ale nie umiem inaczej opisać.Ubrania tam mają metki z cenami.W większości są to ciotkowate ubrania ale tam trafiłam moje najwieksze perełki(np kurtke esprita za 10 zł:))W dodatku są czyste i wyprasowane.Trzeba sprawdzać co jakiś czas bo czasem nic nie trafisz a czasem można kupić cos ekstra
                              • magdaksp Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 17.01.06, 23:53
                                kojarze:)przejde sie tam,dzieki
                                • maggi9 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 00:23
                                  nie ma za co:)
                                  • monika_rostkowska Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 03:06
                                    w podziemiach przy dworcu centralnym jest lumpex z markowymi ciuchami i czasami
                                    mozna cos fajnego wyszperac - ceny sa dosc wysokie jak na lumpeks (bo tam kazde
                                    ubranie ma swoja cene, nie ma ubran na wage), ten sklep jest kolo mcdonald'sa
          • adsa_21 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 08:41
            jak widac mozna - mi to nie przeszkadza.
        • monka_c Do maggi9 18.01.06, 14:50
          Czy mozesz podaculice,na ktorej jest ten fajny lumpeks na Gocławiu?Dzieki!
          • maggi9 Re: Do maggi9 18.01.06, 14:51
            Zobacz tam pare p[ostów wyżej napisałam dokładnie jak tam dojść.To jest przy bora-komorowskiego
            • monka_c Re: Do maggi9 18.01.06, 14:56
              Dzieki,znalazłam!Wpadne tam przy okazji:)))
      • adsa_21 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 08:41
        na swietokrzyskiej idac w strone nowego swiatu jest wieelki lumpeks 2-poziomowy.
        Jest tam masa fajnych rzeczy..
      • 1mercury Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 21:02
        hej dziewczyny:)dzieki za odzew. i info o goclawiu bo blisko dosyc,smiesznie
        tak czytac ze wszytskie chodzimy po tych samych ulcach,ok bredze troche;))nigdy
        wlasciwie nie kupowlam w lumpexie, ale powiem Wam,ze czasem,gdy robie zakupy-z
        reguly w jakich arkadaich galeriach etc,to czasem nie mam oporow wyadac duzo na
        jakis fajny ciuch,dobra jakosc,i wzornictwo,ale czsem,jak widze jaki badziew
        oferuja to az szlag trafia, zeby za byle co tyle placic.przejde sie tam i na
        goclaw i pulawska i poszperam w lumpexach a co.papa:)
      • delicja11 Re: czy mozecie mi podac adresy lumepxow w warsza 18.01.06, 21:33
        www.lumpeksy.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka