pianazludzen 19.01.06, 02:20 hej wlasnie mam sesję, niedługo oddania i stąd ta nieludzka pora w jakiej wysyłam maila:) mam offtopicowe pytanie: niektóre z Was przy loginach mają taką uśmiechniętą buźkę. Co to oznacza i skąd ją bierzecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunowa Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 02:38 kliknij i się dowiesz;>> a skąd się bierze...hmm dokładnie nie pamiętam,ale gdzieś jest opcja,żeby sobie zrobić wizytówkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 06:26 wizytówke to oznacza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 07:40 dzieki! :) ale wiecie co, ja nie widze waszych wizytowek tylko jak klikam jest reklama - zaloz swoja wizytowke ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 09:14 Żeby zobaczyć wizytówkę musisz być zalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 22:55 jak sie zalogujesz, to wtedy zobaczysz nasze wizytowki, sama tez mozesz sobie taka zrobic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: co oznacza....? - off topic 19.01.06, 23:34 Dobre pytanie; tez mnie to zastanawialo. Chociaz np. Batutka czy Miska maja wizytowki a usmiechu nie ma przy ich nickach. Dlaczego? Ten symbol pamietam widzialam tylko u Zettrzy... Wiec o co tu chodzi? ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 01:27 > Ten symbol pamietam widzialam tylko u Zettrzy... bo ja tu jestem trademark... a co do technicznego dzialania forum to sie nie chce wypowiadac, forum O Forum zawiera duzo postow na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 01:31 edavenpo napisała: > Dobre pytanie; tez mnie to zastanawialo. Chociaz np. Batutka czy Miska maja > wizytowki a usmiechu nie ma przy ich nickach. Dlaczego? > > Ten symbol pamietam widzialam tylko u Zettrzy... > > Wiec o co tu chodzi? ;-/ obok mojego nicka jest buzka usmiechnieta, a jakze:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 01:45 batutka napisała: > > > obok mojego nicka jest buzka usmiechnieta, a jakze:-)))) ___ Ja teraz u Ciebie tej buzki nie widze ani u nikogo inneggo (nawet Zettrzy) ;-( Dziwne... Chyba pojde na forum o forum Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 01:49 ten symbol sie pojawia kiedy ktos jest autorem watku, nie widac go na watku rozwinietym Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 02:13 Aaaa... Teraz kumam. Ja mam ustawiony watek rozwiniety nie liniowy dlatego nie widzialam tych buziek. Dzieki Zetka! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co oznacza....? - off topic 20.01.06, 02:27 technicznie, object potrafia wkleic wylacznie w single record display, a przy multiple record display musza miec type text czekamy az poprawia multiple record display na tyle aby widac bylo takze obrazki Odpowiedz Link Zgłoś