Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

styl joanny horodynskiej

24.01.06, 16:30
    sporo ostatnio czytam na forum tym i innych o stylu joanny horodynskiej,
    wlasciwie nie wiem nic o tej kobeicie, znalazlam w necie moze ze 2 wywiady z
    nia, chyba ze 4 zdjecia, i trudno mi sie ustosunkowac, gdzie mozna ja
    zobaczyc? jakas galeria na necie? moze w tv sie gdzies pokazuje?
    Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 16:45
        TVN Style-program Paris,Paris-z wiekiem ubiera sie coraz lepiej/gdyby tak samo
        bylo z wyslawianiem;)
        • nihan1 Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 16:57
          dzieki :) a kiedy moge zobaczyc ten program?
          • black_magic_women Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 17:34
            wrzuc sobie program TV chodzby na Gazecie;)
            • nihan1 Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 19:12
              sprawdzalam na ich stronie oficjalnej (tvn style) i nie moge tam nic znalezc z
              ta horodynska, programu paris, paris tez nie widzialam...
      • uka_m Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 19:34
        gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,8150393,wiadomosc.html
        • annie_laurie_starr Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 19:45
          Czy to aby ta sama marka Cherokee, ktora sprzedaja w Target?
          Jesli tak, to jestem w szoku, ze taki pokaz sobie zapodali.
          • edavenpo Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 20:32
            "Cieszę się, że Cherokee jest już w Polsce – ta marka przypomina mi modowy
            klimat londyńskiej ulicy – mówi Joanna Horodyńska, ambasador marki"

Cienko by bylo na tych londynskich ulicach z klimatem Cherokee bo w UK ta marke
            sprzedaja jako tanie ubrania w Tesco.

Nie ma to jak dobry marketing i celebrity endorsement he he he.
            • sumire Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 20:51
              Na bezrybiu i rak ryba ;)

Swoją drogą, studiowałam w tym samym instytucie, minęłam parę razy.
            • jaleo Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 21:15
              edavenpo napisała:

> "Cieszę się, że Cherokee jest już w Polsce – ta marka przypomina mi modow
              > y
              > klimat londyńskiej ulicy – mówi Joanna Horodyńska, ambasador marki"

O zesz ty. Ubrania Charokee maja "klimat" mamus odprowadzajacych dzieci do
              szkoly, takich co to jedno maja w Reception, drugie w Year 2, a nogi jeszcze
              trzecie male sie czepnelo, i nie maja czasu sie zajmowac takimi glupotami jak
              moda. Ja nie twierdze, ze to jest zle, tylko promowanie ich jako zjawiska mody
              wywoluje u mnie konsternacje.

I zeby nie bylo, ze jestem snob i sie nasmiewam z taniej odziezy - jest sporo
              marek w tym samym przedziale cenowym, co maja jakies ambicje.
              • jaleo Ale ta Horodynska 24.01.06, 21:24
                To jest bardzo ladna kobieta (przynajmniej sadzac po tych zdjeciach z pokazu
                nieszczesnego Cherokee). Nie wiem, kim ona zacz i co robi, ale ladna jest
                bestia.
                • black_magic_women Re: Ale ta Horodynska 25.01.06, 12:07
                  jaleo napisała:

> To jest bardzo ladna kobieta (przynajmniej sadzac po tych zdjeciach z pokazu
                  > nieszczesnego Cherokee). Nie wiem, kim ona zacz i co robi, ale ladna jest
                  > bestia.

i czesto ladnie sie ubiera,bynajmniej nie w tym Cherokee;)
              • pianazludzen Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 21:40
                no wlasnie, chy cherokee nie są marką Tesco?
                • jaleo Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 22:15
                  pianazludzen napisała:

> no wlasnie, chy cherokee nie są marką Tesco?

Sensu stricte nie, bo wlascicielem marki jest jakas firma amerykanska, ale
                  Tesco wykupilo sobie prawo firmowania ta nazwa swojej wlasnej kolekcji.
            • dzimba Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 13:21
              Masz PRZESŁODKIEGO psa.
              A te "komentarze" pod fotkami Kevina ;)

Słodziak.
              :P
          • 8vanillia8 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 15:50
            images.google.com/images?svnum=100&hl=pl&inlang=pl&lr=&q=Joanna+Horody%C5%84ska&btnG=Szukaj
      • nihan1 Re: styl joanny horodynskiej 24.01.06, 21:01
        wciaz nie dowiedzialam sie gdzie moge ta pania joanne zobaczyc

swoja droga marke cherokee znam z wielkiej bryt wlasnie jako tania marke z
        tesco, gdzi ekupilam kilka koszulek po 2 funty, eh...
        • tuskazet Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 12:03
          images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=joanna+horody%C5%84ska
      • wojtow Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 09:51
        lubię ją i faktycznie ma oryginalną urodę i styl
        • black_magic_women Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 12:08
          ale na zdjeciach z googli tego raczej nie widac,niestety:(
          • elejna Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 12:18
            Ona ma bardzo fajne makijaże pomijam juz naprawdę orginalną urodę.
            na tej stronce np.makijaz świetny sama z chęcią zaszalałabym w ten sposob tylko
            czy ktos moze mi pomóc gdzie dostac taki kolor cieni??? Ktokolwiek widział
            ktokolwiek wie...
            www.gala.pl/_gAllery/50/95/5095.jpg
            • black_magic_women Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 12:27
              sprobuj zieleni-ona w 8przypadkach na 10 ma zielone cienie
              • elejna Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 12:33
                liczyłam na bardziej szczegółowe wskazówki propozycje, jakas konkretna marka
                numer koloru ?bo zieleni jest od cholery i czy to nie jest cos przypadkiem
                wpadajacego w turkus?Dziewczeta malujące oczy na zielono dajcie głos;-)
                • andre37 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 13:13
                  ok dla mnie to wygląda na połaczenie butelkowej zieleni z turkusem
                  butelkową zieleń (zimną i ciepłą) dostaniesz w inglocie - ja mam zestaw 3 cieni
                  (zimna butelka identyczna jak na zdjęciu , intensywnie trawiasty, i
                  jaśniusieńka pistacja)
                  turkusy zielone (ciemny i jasny) + opalizujący zielony granat znajdziesz w
                  Bi-korze jak wroce do domu moge sprawdzić ci nr tych cieni.

A co do tej Pani... nie można jej odmówić urody, ale mam pytanie gdzie, na
                  którym zdjęciu (poza zdjeciami gdzie bierze udzaił w pokazie) ma na sobie
                  jakkolwiek orginalny zestaw ciuchów? Przecież ona jest ubrana tak sztampowo, że
                  czasem trudno ją wyłowić z tłumu.
                  • eirenne Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 17:14
                    > turkusy zielone (ciemny i jasny) + opalizujący zielony granat znajdziesz w
                    > Bi-korze jak wroce do domu moge sprawdzić ci nr tych cieni.

Jeszcze Isadora ma podobne (nawet miałam sobie je sprawić)...
      • nihan1 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 13:14
        czyzby nikt nie wiedzial czy pani joanna prowadzi jakis program, czy mozna ja
        zobaczyc w jakjiejs tv?
        • wiktoryna25 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 13:29
          przeciez juz ktos wyzej napisal ze na tvn style ..paris,paris ... program leci
          chyba nawet codziennie,godziny mozesz sprawdzic juz sama ...
      • nihan1 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 14:12
        jak juz wczesniej napisalam sprawdzalam na oficjalnej stronie tvn style i nie
        znalazlam tam ani slowa o pani joannie ani o programie paris, paris
        • wiktoryna25 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 15:33
          wystarczy: a) wziac do reki pierwsza lepsza gazete z tv i sprawdzic
          b) poszukac program tv w internecie

• mariola.plotkara Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 14:22
        a ja pamiętam że panna joanna debiutowała w miesięczniku 'dziewczyna' jako jedna
        z kandydatek na dziweczyne miesiąca czy roku czy jakos tak,pamietam jej
        fotke-jakas długa bluza i kolorowe pstrokate leginsy a teraz robi z siebie
        wiekszą niż jest nie wspominając o tym że sie na wszystkim zna najlepiej:/

zapamietałam ją po pieprzyku
        • annie_laurie_starr Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 15:26
          No to chyba powinno byc "in plus", ze styl poprawila. Ubiera sie ciekawie.
          Czasem nawet pieknie. Sama Joanna mi sie srednio podoba, moze dletego, ze
          przeczytalam kilka z nia wywiadow i wydala mi sie niemila.
        • andre37 Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 15:44
          www.boutique.com.pl/tekst_archiwum.php?id=330
      • nadinka_nadinka Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 16:57
        podobaja mi sie jej makijaze i to wszystko. jezeli chodzi o sposob ubierania sie
        to nic specjalnie oryginalnego, np. Reni Jusis wyglada podobnie.
        i troche off topic [zdjecia z pokazu]: Karolina Malinowska - czyzby ja glodzili? ;-)
        gwiazdy.wp.pl/gid,8150292,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=7
        • alex_koz Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 17:02
          ja tam akurat za horodynska nie przepadam, jej styl tez mnie nie zachwyca..., a
          Malinowska - chuda jak zawsze;)
      • cioccolato_bianco Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 17:14
        faktycznie 'sliczna';)
        tiny.pl/mhsv
        tiny.pl/mhsb
        jak dla mnie ani urody, ani stylu, ani umiejtnosci ubrania sie. jedyne co, to
        moze nogi ma zgrabne, ale takich nog widzialam cala mase.
        • aisha-medea Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 22:23
          dziewczyny - wiecej krytyki wobec innych i wiecej wiary w siebie! Jesli JH na
          niektorych, nielicznych zreszta zdjeciach, wyglada swietnie, to na calej masie
          innych jest po prostu przecietna dziewczyna, z calkiem przecietna twarza.
          Reszta to makijaz, oswietlenie, fryzura. Nic specjalnego.

Mi sie zreszta nigdy nie podobala. Ani ona, ani jej styl. Na niektorych
          zdjeciach, ktore widzialam, mozna zauwazyc nieudolne kopiowanie styly SJP z Sex
          & the City, z odcinkow "paryskich. Widzialam jeden odcinek Paris-Paris i oczom
          nie moglam uwierzyc... przypominalo to wszystko, tylko nie paryska mode.

W dodatku przeczytalam kiedys wywiad z nia, w ktorym opowiadala o swoim zyciu
          w Paryzu, no i w ogole o urokach Paryza. Ja mieszkam tu juz calkiem dlugo i
          musze powiedziec, ze dawno takich bredni nie czytalam. Zreszta jeden odcinek
          Paris-Paris wystarczyl, zeby sie przekonac, ze mimo jej zapewnien, z francuskim
          u niej calkiem kiepsko... No, albo nie ma nic do powiedzenia i dlatego przez
          caly program jej "rozmowa" z gosciem ograniczala sie do "merci" i "oui" z
          silnym akcentem, przeplatanych roznymi "aha" i "ohh".
          • alex_koz Re: styl joanny horodynskiej 25.01.06, 22:33
            Zreszta jeden odcinek
            > Paris-Paris wystarczyl, zeby sie przekonac, ze mimo jej zapewnien, z
            francuskim
            >
            > u niej calkiem kiepsko... No, albo nie ma nic do powiedzenia i dlatego przez
            > caly program jej "rozmowa" z gosciem ograniczala sie do "merci" i "oui" z
            > silnym akcentem, przeplatanych roznymi "aha" i "ohh".

ja wlasnie tez ogladajac zauwazylam ze cos u niejz francuskim nie za bardzo ,
            a moj "ulubiony" numer, to kiedy owiedzajac Ritza chciala przepuscic faceta,
            ktora ja oprowadzal w drzwiach! niezle sie usmialam.
          • jaleo Re: styl joanny horodynskiej 26.01.06, 10:36
            aisha-medea napisała:

> dziewczyny - wiecej krytyki wobec innych i wiecej wiary w siebie!

A co ma wiara w siebie do uwazania kogos za ladnego?? Nie rozumiem.

Co do jej "stylu" to opierajac sie tylko na zdjeciach zlinkowanych w tym watku
            (nie mieszkam w Polsce i nie wiem w ogole kim ona jest), nic mnie specjalnie
            nie zachwycilo. Jesli taka jest "najlepiej ubrana Polka", to troche smutne.
            • mech-k Re: styl joanny horodynskiej 26.01.06, 12:11
              styl jak styl, ale nogi ma fajne ;)
            • aisha-medea do jaleo 26.01.06, 21:57
              ano jednak ma cos wspolnego - czasami wydaje mi sie, ze wystarczy, zeby czyjes
              zdjecie ukazalo sie w gazecie, zeby zaraz zaczeto o nim/niej mowic, ze jest
              piekny/piekna.

A wystarczy spojrzec w lustro obiektywnie, a nie przez pryzmat wlasnych
              kompleksow, a na gwiazdy obiektywnie, a nie przez pryzmat tego, co nam o nich
              pisza, zeby zobaczyc, ze sie od nich az tak nie roznimy!
              • nadja11 Re: 26.01.06, 22:39
                Uwazam że jest piękną kobietą (choc zdania na temat jej urody bywają
                podzielone moj mąz np twierdzi ze z niej nic cudnego ;-) ma niewątpliwie
                styl , świetne makijaże ale megalomania, wyniosłosć oraz sztucznosć tej pani
                przekracza wszelkie granice dlatego odbierana jest negatywnie przez zdecydowaną
                wiekoszość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka