przemkowa.b Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 17:00 czekoladowy brąz i śliwkowy fiolet - może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
opuszczona Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 17:03 sprawa ma sie tak: kupilam sobie dzis polbuty, takie prawie ballerinki, tzn nie mocno okragly przed ale tak dosyc, przy koncu bardziej w kwadracie :) Kolor taki ciemny,bardzo stonowany fiolet, z daleka nawet dobrze nie widac ze to fiolet. Na obcasie, ze skory, z przodu kokardka w kolorze buta :) Chcialabym kupic sobie do niej torbe ale ze te buty to raczej wykatek kolorystyczny w mojej szafie chcialam spytac czy brazowa torebka z zamszu badz ze skory by pasowala? Ewentualnie jaki inny kolor do tych butow? dzieki za rady;-) Odpowiedz Link Zgłoś
venilla Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 17:11 wydaje mi sie ze jak najbardziej. bardzo oryginalne jest łaczenie roznych kolorow. musisz sama zadecydowac czy dobrze bedziesz sie z tym czuc ogolnie pomysl wydaje mi sie bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 19:05 a mi sie wydaje, ze nie. absolutnie byl nie nosila fioletowych butow z brazowa torebka. juz predzej z czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
venilla Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 17:03 hmmm zalezy co masz konkretnie na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 18:20 fajne połączenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 19:19 wydaje mi sie , ze twoj stroj nie sklada sie tylko z torebki i butow ? Jesli nie masz nic fioletowego nos torbe pasujaca do pozostalej czesci garderoby . Mozesz zalozyc jakis dodatek w kolorze butow nawet przykladowa spinke do wlosow . Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 07.02.06, 21:51 mozie byc moim zdaniem ale wszystko zalezy od reszty ubrania, musi byc kolorystycznie zblizone, najlepiej tez roznokolorowe, bo jesli ubralabys sie na czarno do tego te buty i torba to moim zdaniem koszmar, ale ogolnie najlepiej zakupic jak najszybciej jakas fajna torebke w klimacie bucikow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opuszczona propozycja od autorki:) 09.02.06, 11:52 www.allegro.pl/show_item.php?item=85727977 co sadzicie, bedzie pasowac? czy taka torebka jest zbyt codzienna do takich bucikow? no i jak ma sie czarny zamsz to stonowanej fioletowej skorki? pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: propozycja od autorki:) 09.02.06, 13:00 mi się wręcz wydaje,że fiolet z brązem to teraz modny zestaw,ale moż się mylę;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 09.02.06, 14:26 brązowa torebka + fioletowe buty OK, natomiast np brązowe spodnie do takich butów zdecydowanie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: FIOLETOWY + BRĄZ ?? PROSZE O RADE 09.02.06, 20:30 w Reserved osatnio widziałam takie połączenie i wcale niebrzydko to wyglądało np brązowy(jasny) żakiecik z fioletowymi lamówkami albo fioletowa koszula pod spód - wcale nie głupie a ciekawe....... Odpowiedz Link Zgłoś
opuszczona znowu moja propozycja (foto) 10.02.06, 17:47 www.allegro.pl/show_item.php?item=86086432 tylko ze torebka jest sliwkowa w zasadzie a moje buciki maja kolor ciemnego fioletu, zdecydowanie mniej rzucaja sie w oczy niz ta torebka. Czy bedzie pasowac? czy beda sie gryzc? poradzcie! Ps, dzieki za wczesniejsze rady kobiety :)* Odpowiedz Link Zgłoś