pumpernikiel76 10.02.06, 10:01 Tylko nie dresy....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 10:07 jeansy i bluzka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 10:22 jeansy zdecydowanie. aczkolwiek tez moga byc eleganckie, ale ciezko o takie. Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 10:33 spódniczka i sweterek, najchętniej z Solara Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 12:33 spodnium ze sztruksu - zamiast marynarki jest kurtka. Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 12:54 - spodnie w kratkę - tunika przemycona pod swetrem lub jakąś luźniejszą marynarką - spódnice wszelkiej maści byleby nie proste,wąskie i krótkie - pod żakiet czy marynarkę potrafię założyć jakiś cieńszy sweterek lub bluzę z kapturem -dzinsy sporadycznie , a jeżeli już występują to w duecie z jakąś bardziej wyjściową "górą" img230.imageshack.us/img230/6966/2953is1ae.gif Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 12:59 sztruksowy zakiet Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 13:12 Co to jest nieelagancki stroj ? Ja nawet do prac domowych mam piekne ubrania i jak myje okna to wszyscy z ulicy moga podziwiac moje kwieciste podomki . Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 13:42 Dzis piatek, więc jestm w casual - włosy w warkoczyki, sweterek blisko ciała w serek w kolorze brudnobiłaym, takiż szal, krótki żakiet z rudobrazowej skóry, dopasowane dżinsy lekko podwinięte a na nogach coś pomiędzy muklukami, kozakami na koturnie a mokasynami w kolorze żakietu - i to jeden z moich ulubionych zestawów "nieformalnych" do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 17:25 bojowki;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 17:43 cioccolato_bianco napisała: > bojowki;) ja tez. i to jeszcze khaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 18:11 wojskowy kamuflaz: bluza z polarku na gore, pantalony z mikrofibry na dol i jeszcze tenisowki, tez w kamuflaz, zeby mnie nie bylo widac przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 10.02.06, 19:07 Bojówki. Ja przeważnie ubieram się nieelegancko, bo mogę, chyba że mam służbowe spotkanie. W mojej firmie obowiązuje odwrócony dress code ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: ulubiony nieelegancki strój do pracy 11.02.06, 01:33 Jeansy + sweterek (blisko ciala), bojówki w kolorze khaki albo zielonym (no wiecie jaki zeilony - bojowkowy) + koszulka z kapturkiem, białe spodnie płócienne + tunika oraz cała reszta innych rzeczy, bo w mojej pracy stroj elegancki obowiazuje mnei tak jak innych ludzi :) czyli na koncertach, bankietach i takich tam:) (jestem tam w pracy), a normalnie to tylko, przy jakiejś bardzo wąznej personie i bardzo waznym spotkaniu poza tym chodze sobie samopas jak chce :) Trudniej mi zatem wymienić byloby ulubiony strój elegancki:) Odpowiedz Link Zgłoś