Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

neckermann - buty

11.02.06, 23:37
    mam pytanie - spodobały mi się letnie butki z neckermanna, tylko nie wiem czy
    to co widzę na zdjęciu, będzie równie ładne w rzeczywistości... Czy
    kupowałyście może obuwie z tej firmy, czy warto? czy po prostu szkoda czasu na
    pakowanie i odsyłanie z powrotem zamówionego towaru...
    Obserwuj wątek
      • shakirzycusia Re: neckermann - buty 11.02.06, 23:58
        Ja zamawiałam i mogę spokojnie powiedzieć, że zdjęcie odpowiada rzeczywistości,
        a co więcej jakość tych butów jest dość dobra (mówię o kozakach i półbutach),
        jedynie na co uważaj to na rozm. - są raczej zawyżone.
      • ella_with_luv Re: neckermann - buty 12.02.06, 13:29
        W zeszłym roku zakupiłam w Neckermannie letnie buty (a raczej ozdobne japonki)i
        jak moja poprzedniczka jestem z nich bardzo zadowolona, a dłuugo szukałam
        czegoś w Polskich sklepach.
        Musisz porządnie zmierzyć stopę, dokładnie wg. ich zaleceń i nie powinno być
        problemu z zamówieniem odpowiedniego rozmiaru.
        • roxy_roxy Re: neckermann - buty 12.02.06, 20:27
          dzięki, to chyba się skusze. Na zdjęciu wyglądają nieźle. Takie sandałki
          espadryle, ale miłe dla oka.
          • kadoro1969 Re: neckermann - buty 12.02.06, 21:37
            Oo te espadryle to chyba takie same, jakie mnie się podobają:) Też mam ochotę
            je kupić, ale się boję, choć co do Neckermanna nie miałam wcześniej zastrzeżeń(
            kupowałam strój kąpielowy i był super). Czy chodzi o te brązowe albo białe
            espadryle wiązane wokół kostki na atłasową wstążeczkę, na koturnie cena ok.60
            zł?? Jeśli tak są śliczne i waham się, który kolor wybrać.Chyba jednak brąz, bo
            wiem, co będzie, jak dwa razy białe założę:). Pozdrawiam
            • ella_with_luv Re: neckermann - buty 12.02.06, 22:03
              O cholipcia! Ja też sie nad nimi zastanawialam :)))
              • kadoro1969 Re: neckermann - buty 12.02.06, 22:29
                Fajnie, że nie tylko mi się spodobały, czyli muszą być ładniutkie:)zamówię
                sobie wobec tego, choc do lata daleko, a nawet wiosny nie widać na zakręcie:)
      • amitka Re: neckermann - buty 12.02.06, 22:56
        Mi tez sie podobaja butki w neckermannie, tylko nie wiem skad moge wziac
        katalog. Narazie ogladalam butki na niemieckiej stronie internetowej, bo polska
        jakas taka uboga. Prosze napiszcie gdzie mozna taki katalog zmowic lub kupic???
        • kadoro1969 Re: neckermann - buty 12.02.06, 23:00
          Chyba na stronie polskiej www.neckermann.com.pl tez katalog mozna zamówić. Tam
          raczej ta sama oferta jak w katalogu, choc polski katalog cieńszy niz ten
          niemiecki
          • roxy_roxy Re: neckermann - buty 13.02.06, 09:02
            dokładnie o te butki mi chodzi, kosztują 69 zł. Też zastanawiałam się czy
            brązowe czy białe. Białe do wszystkiego pasują, a brązowe mniej się brudzą. I
            dalej nie wiem jakie wybrać, ale sa naprawdę ładne - przynajmniej na zdjęciu....
            • kadoro1969 Re: neckermann - buty 13.02.06, 21:08
              No ja własnie mam ten sam dylemat:)który kolor...a może oba??
              • roxy_roxy Re: neckermann - buty 14.02.06, 08:31
                a propos polskich stronek neckermanna to rzeczywiście są ubogie i nie ma tam
                nawet połowy rzeczy z katalogu... nie wiem czemu.
                • ella_with_luv Re: neckermann - buty 14.02.06, 08:40
                  I dziwną mają rozmiarówkę ubrań 36/38 i 40/42, mogli by mieć 38/40 bo cholipa
                  nie wiem w co celować...
                  • malazlosnica a to Wam sie podoba? 14.02.06, 13:10

www.neckermann.com.pl/index.php?top_gr_id=1001
                    • malazlosnica Re: a to Wam sie podoba? 14.02.06, 13:11
                      www.neckermann.com.pl/index.php?top_gr_id=1001
                      Moda damska -> Żakiety i marynarki -> Blezer Damski od 129 PLN?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka