uka_m 24.02.06, 12:20 www.se.com.pl/_gAllery/80/13/80139.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uka_m Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 12:21 Weronika stoi z tatą,a sukienka projektu mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
8vanilia8 Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 12:27 heh...kazdemu zdarzy sie jakas wpadka czy cos... Bardzo podoba mi sie kolor tej sukienki :). I wogole ten kroj..tylko Weronika chodzi w identycznych sukniach na okraglo i to jest do znudzenia... Ale jak lubi to nie tak robi nikt jej nie zabroni :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 12:26 czy ona nie zna innego kroju kiecek? ciagle tak samo wyglada.. no i ten hełm - tapir na łbie... brrrrrrrrr.. okropne.. jak stara baba Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 12:55 tez mnie to zastanawia... wcale jakos ten fason nie podkresla zalet jej figury wrecz przeciwnie... fryzure raz w zyciu mialakorzystna w reklamie panten pro - v :) wygadalauper dziewczeco Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 12:42 moim zdaniem niestety Weronika nie robi dobrej reklamy kolekcji swojej mamy pokazujac sie w tym samym kroju na kazdej imprezie, a sukienka jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 13:24 ej, co ta laska ma na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 13:40 tez widzialm zdjecia z dwoch roznych imprez, siedzial ze swoja matka, matka na obu wygladala inaczej a wreonika miala te same sukienki i nawet wlsoy identycznie. nudna troszke jest i moim zdaniem za such, silniejszy wiatr ja zdmuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 13:53 zresetowany_berbec napisała: > ej, co ta laska ma na głowie? jak to CO?? to, co zwykle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 14:42 Ale to chyba wina mamuśki. Jej kiecki mają chyba tylko takifason, krój. www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=1910&ret=L2luZGV4LnBocD8= Tu są fotki z pokazu mamuśki... --------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 15:53 Nie rozumiem po co 20-letnia,atrakcyjna dziewczyna na siłę dodaje sobie lat.Przecież ona wygląda jakby była po 30.I jeszcze ten tapir na głowie.Tapirują sie stare baby,które mają mało włosów,a nie młode kobiety. No chyba, że ona to robi aby pasować do podstarzałego już Maxa Kolonki. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 15:59 sabriel napisała: > Nie rozumiem po co 20-letnia,atrakcyjna dziewczyna na siłę dodaje sobie > lat.Przecież ona wygląda jakby była po dokladnie tak. zgadzam sie z Toba. wyglada bo chce wygladac na starsza o minimum 10 lat zupelnie nie wiedziec czemu. ja bym ja chciala kiedys zoabaczyc w malej czarnej i prostych wlosach. albo w kolorowej "malej czarnej" np. ciemna czerwien. Odpowiedz Link Zgłoś
leenka21 Re: sukienka Weroniki 24.02.06, 20:03 Dobra, ok zgodzę się, że może wygląda cały czas podobnie (jak kto woli - tak samo;)) ale przynajmniej wygląda dobrze. A nawet cholernie dobrze. Kiecki są świetne, a że mamusia projektuje ... pozazdrościć :)) No, może tapir ciut przyduży ale Bogu dzięki, że Weronika nie eksperymentuje ze stylami bo wyszłaby na tym jak ... Magda Mołek. No comment:)) A jeśli chodzi o małe czarne to na litość boską ... to dopiero jest nudne:)) Odpowiedz Link Zgłoś