kochaniutka3 25.02.06, 13:35 Czy możecie polecić jakieś ładne spodnie niebiodrówki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: Spodnie niebiodrówki 25.02.06, 15:30 kiedyś zaczęłam wątek,że za takimi tęsknię.niestety,mam tylko b.stylowo sprane dżinsy z szafy,nigdzie nie widuję nowych spodni zaczynających się w okolicach talii:( Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: Spodnie niebiodrówki 25.02.06, 15:47 poszukajscie w cross'ie jakiś czas temu sobie tam kupiłam bardzo ładne dżinsy "niebiodrówki" :)) pozdr. ___________ forum: Grupa TrzymającaWładzę - jeśli uważasz, że się nadajesz ... próbuj ;> Odpowiedz Link Zgłoś
deri22 Re: Spodnie niebiodrówki 26.02.06, 20:18 jedyne miejsce, gdzie jeszcze możesz znaleźć coś takiego to PEEk i Cloppenburg. Też maja niewiele modeli, ale polecam. Trochę jest na wyprzedaży w Sadyba Best, ale niestztety większość w wersji dla niskich osób:-(((, czyli dla wyższych to pół łydki na wierzchu. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_orzelska Re: Spodnie niebiodrówki 26.02.06, 21:00 ostnio widziałm, ze firma lee ma normalne spodnie (jesli chodzi o talię) Odpowiedz Link Zgłoś