patama 19.03.06, 08:10 Nie lubię nosić żakietów, ale ten wyjątkowo mi się podoba: www.bonprix.pl/fotki/link/images/all/0/vv032x24_600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patama Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 08:10 z jednym wyjatkiem: odprułabym pagony na ramionach i odpięłabym broszkę Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: inny podobny 19.03.06, 08:11 www.bonprix.pl/fotki/link/images/all/0/aba000x02_600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 08:28 Jednym moze sie podobac bo dlaczego nie ja akurat nie wybieram sie w tym roku na safari ale zawsze moge mowic ze wrocilam ? Siedzac przy stoliku w kawiarni przygody mozna podbudowac wygladem wtedy staja sie bardziej realne :-) Podoba ci sie ?Bierz ! Moze kiedys przyda sie w polowaniu na lwy oczywiscie z kamera a w rzeczywistosci mozna w takim opowiadac Elze z afrykanskiego buszu wszystko zalezy od fantazji a na ludzich robi to wrazenie ... Nie jestem przeciw ! Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 08:30 sprawdziłam ich wymiary katalogowe biust rozmiar 42 od talii w dół 44..... i bądź tu mądra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 09:54 calkiem tez zakiet, ale nic specjalnego bo setki takich w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 10:03 Mam coś w tym stylu, częściej traktuję to jako kurtkę w okresie wiosenno - letnim niż żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 10:07 jedna z jego zalet to to, że prawie do wszystkiego pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 10:07 zakiet jakich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
galja Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 11:14 Moja siostra ma takie żakiety.Sa bardzo fajne.I kupiła je w bon prixie. I co: i słyszy zawsze gdy ma je na sobie:"Żakiety jakich wiele","nic specjalnego", "peno takich". A od kogo słyszy:od zawistnych koleżanek, którym jad po brodzie spływa, które od lat marza chociaz o jednym żakiecie! Ale go nie kupuja, gdyż zawsze COS. Ech, zawiśććććććććććććććććććc Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 11:34 :) to prawda jakich wiele, ale nie w mojej szafie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 13:59 galja napisała: > Moja siostra ma takie żakiety.Sa bardzo fajne.I kupiła je w bon prixie. > I co: i słyszy zawsze gdy ma je na sobie:"Żakiety jakich wiele","nic > specjalnego", "peno takich". > A od kogo słyszy:od zawistnych koleżanek, którym jad po brodzie spływa, które > od lat marza chociaz o jednym żakiecie! Ale go nie kupuja, gdyż zawsze COS. > Ech, zawiśććććććććććććććććććc ke??????skad Ty sie dziewczynko urwalas??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 14:30 Hehe. No tak, żakiet z bonprixa jest dla większości niedostępny: ta wysoka cena i sprzedaż na odległym kontynencie. Rozumiem tę zawiść koleżanek, które są zachwycone, ale przenigdy żakietu z bonprixa nie posiądą. Och! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 15:02 biedna ta twoja siostra, ze ma takie kolezanki :( Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 16:15 cioccolato_bianco napisała: > biedna ta twoja siostra, ze ma takie kolezanki :( oj, biedna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 16:46 zazdrosc ci sie rzucila na oczy. nie wiesz, co mowisz. to jest bardzo fajny zakiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Podoba mi się ten żakiet 19.03.06, 17:02 no fajny ale...chyba mało wyjątkowy? Odpowiedz Link Zgłoś