eva37 21.03.06, 14:10 gdzie w warszawie mozna kupic? albo taki material? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia_laska Re: beathe uhse? n/t 21.03.06, 16:10 u Anity Berg www.anitaberg.pl z tego co wiem, ma sklep w Warszawie, bodajże na ul. Solec Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 16:52 U Beaty Uhse widziałam duży wybór.Ale to nie były raczej normalne ubrania:) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 17:54 maggi9 napisała: > U Beaty Uhse widziałam duży wybór.Ale to nie były raczej normalne ubrania:) nienormalne ubrania dla nienormalnych ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 17:56 hyacinth.bucket napisała: > maggi9 napisała: > > > U Beaty Uhse widziałam duży wybór.Ale to nie były raczej normalne ubrania > :) > > nienormalne ubrania dla nienormalnych ludzi :-) > > Jeżeli ktos by nosił takie ubranka na co dzień na pewno nie uznała bym go za zdrowego na umyśle;) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 18:10 Lepiej ubierac w nie dmuchane lalki - lalki nie chodza po ulicach moga stac za drzwiami lub lezec na szafie byle byly pod reka Ulica odpada bo lalke moze porwac jakis nienormalny czlowiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 18:43 na pewno w sex shopach i innych pochodnych sklepach z tego gatunku ;) noi jeszcze pewnie na stadionie X lecia - tam podobno mozna kupic wszystko a nawet jeszcze wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eva37 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 20:52 beata uhse? ona ma jakis sklep czy przez internet trzeba zamawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 21:01 eva37 napisała: > beata uhse? ona ma jakis sklep czy przez internet trzeba zamawiac? ma sklepy. sieć sklepów z art. erotycznymi, ściśle biorąc Odpowiedz Link Zgłoś
eva37 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 21:11 no ale gdzie konkretnie taki sklep jest? i mozna tam kupic np kiecke albo bluzke czy tylko jakies gadzety albo bielizne? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: ubrania z lateksu 21.03.06, 21:26 Sklep jest min. koło kina bajka w Warszawie i w al. Jana Pawła.Widziałam i sukienki i spódnice ale takie raczej "wydziwiane" niz proste Odpowiedz Link Zgłoś
fq1 Re: ubrania z lateksu 24.03.06, 08:18 sprobuj tutaj - maja sklep internetowy i "zywy" www.anitaberg.pl/ jest sporo innych, ale raczej tylko internetowych Odpowiedz Link Zgłoś