Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tegoroczna moda wiosenna

03.04.06, 21:37
    Witam modne panie :)Pierwszy raz zagladnelam tutaj i od razu powazne pytanie
    zadaje co jest modne tegorocznej wiosny ?Kolory pomarancz ,zielen o ile sie
    orietuje ?A styl ?Materialy ?
    Obserwuj wątek
      • modlisshka Re: tegoroczna moda wiosenna 03.04.06, 22:17
        Mnie tej wiosny bardzo podobają się katany bądź żakiety w kolorze khaki, z
        jakimiś fajnymi haftami lub zdobieniami. Do tego rozłożysta i falbaniasta u
        dołu i upięta na biodrach spódnica do kolan w tym samym stylu co żakiet. Do
        tego fajne rajstopy. No i butki- na chłodniejsze dni zamszowe pantofle, na
        cieplejsze sandałki na tzw. słupku np.te najnowsze z lasockiego ze zdobieniami
        na obcasie na które choruję od przedwczoraj :-P
        Po jeansowej zimie odstawiam na chwilę wszelkie jeansowe spodnie, katany...
        powróce do nich pewnie na lato, ponieważ strasznie podobają mi się bermudy
        właśnie z ciemnego jeansu!!!
        • mona812 Re: tegoroczna moda wiosenna 04.04.06, 08:59
          Ja ostatnio zakupilam uwaga POMARANCZOWE spodnie szyte na wzor moro czy jak to
          sie nazywa ,na poczatku balam sie ze bede wygladac jak robotnik na ulicy ale
          jednak nie potrzebnie ,pomimo drastycznego ;) koloru wygladaja fajnie .
          Teraz zastanawiam sie nad spodniami z jeansu z wstawkami z koronki wygladaja
          zajefiascie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka